Då vi fått lite avhopp pga ålder och medföljande krämpor behöver truppen fyllas på. Är du 35+ och har tränat/spelat fotboll oavsett nivå är du varmt välkommen att höra av dig.

Eller anmäl dig via klubbens hemsida!

/HS

Citat Hasse Borg "Det finns fan inget skönare än 1-0 segrar"
2023-09-11 14:38

Det var en varm söndagseftermiddag då vi tog emot Lunds BoiS på IP. Matcherna mot Lund brukar bli en mittfältskamp och denna match följde samma mönster till en början. Men ungefär i mitten av första halvlek lyckas Niklas få tag i bollen och motståndarnas målvakt har varit långt ute för att rensa och Niklas lyfter kyligt in bollen över målvakten.

Matchen fortsätter ganska jämt men Lödde har lite mer boll än Lund och kommer till lite farligare lägen.

Andra halvlek blir till stor del en ensidig historia där Lödde har stort övertag mot Lund och skapar många bra lägen och bollen skulle varit i mål ett par gånger men en bländande sol och en stabil Lunda-keeper håller siffrorna nere och 1-0 står sig matchen ut.

Vinst mot Kävlinge/Harrie (1-7)
2023-09-04 10:00

Ett manstarkt IF Lödde var revanschsugna efter förra omgångens sura förlust mot Furulund. Matchen börjar på bästa möjliga sätt när "El Capitan" hugger på en passning från Kävlinge-gubbarnas backlinje till egen målvakt. 0-1 efter 3min och en drömstart.

Tyvärr har vi otur några minuter senare och ett "halvskott" från Kävlinge studsar på ett ben och ställer Emil i mål 1-1.

Kävlinge har ställt upp med fem man på mittfältet och där vinner de nästan alla bollar men efter lite snack på bänken under ett byte så flyttar vi ner en av våra anfallare och får övertag i matchen. Martin S får en fin passning från just en mittfältsvinst och tar sig fram på vänsterkanten och avslutar snyggt likt Hakan Sukur mot Danmark med en elegant chip över målvakten.

Fyra minuter senare tilldelas Lödde en indirekt frispark och efter en smart petning från Zarko stänker Martin F in bollen i högra krysset. Halvlek och 1-3 till Lödde.

Andra halvlek kommer Kävlinge ut med gott mod och drar upp ett högt temp från start men en brytning och snabb omställning från Lödde så sitter 1-4 från Scotty 10 min in i andra. Rullgardin ner på Kävlinge och resultatet sticker iväg något efter ytterligare frisparksmål (se länken) från Martin F och två strutar från Roland som trycker upp från sin högerbacksposition och kombinerar sig fram fint med André och Peddi. Många mål frammåt men inget av detta hade varit möjligt utan den fenomenala backlinjen som inte gav Kävlinge många chanser att avsluta och de få gånger de lyckades stod Emil stabilt i vägen.

Träningsmatch Oldboys vs P09
2023-08-17 22:27

Under torsdagskvällen spelades en träningsmatch mellan Oldboys och P09. Det var ett ringrostig OB som hade sin senaste träning i mitten på juni mot ett taggat gäng som både kört Gothia Cup och kommit igång med sina träningar. Matchen skulle spelas 3x25min. Första halvlek dominerade ungdomarna totalt och tog ledningen med 1-0.

Mittenperioden började precis som första och IF Löddes P09:or visade upp fina passningskombinationer och OB kämpade för att komma in i matchen. OB hade ett par snabba omställningar och till sist satt 1-1.

Nu började ”gubbarna” hitta sitt spel och det byggdes upp en frustration hos ungdomarna som antagligen trodde att de skulle dominera mer men backlinjen och målman gjorde det svårt för dem.

Matchbilden vändes och muskler, vikt och tålamod vann med 4-1 mot ungdomarna.

Tackar hela P09 truppen och ledarna för en trevlig match och OB är nu redo för derby mot Furulund på söndag.

/HS

2:a plats i serien inför uppehållet
2023-06-12 16:21

Vi avslutar våren med en snöplig 2-2 match mot Stehag där vi underpresterade men tar igen det med en 2-4 vinst mot Torn där vi gjorde vår bästa match hittills i år!

Mot Torn gjorde vi allt som vi inte gjorde mot Stehag, tog fler offensiva löpningar, gjorde hemjobbet hela vägen och klev upp tätt på motståndarna. Var ett gäng stolta Löddegubbar som körde hem efter den sena kvällsmatchen.

Vi fortsätter med träningspel under hela sommaren på onsdagar i den mån vi blir många nog som anmäler sig.