Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hammenhögs IF
5 - 0
IF Lödde
Hammenhögs IF5 - 0IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 17:00
Plats:Hamondavallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130365045
Samling:15:00, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Seriematch. 11 mot 11.

Vi löser körning med ledare och ev. någon spelare. Återkommer om de tillåter publik.
Trupp:Alma Holm
Ebba Andersson
Ebba Manglind
Elin Lindholm
Emilia Karninger
Jacklyn Nilsson
Jonna Åberg
Linnea Nilsson
Linnea Norrman
Lisa Stafflinger
Maryam Ramezani
Nazenin Haidari
Sydney Andersson
Tilda Persson
Tuff österlentripp!
2020-08-30 22:30
Längsta bortamatchen när Hammenhögs IF stod på programmet på söndagskvällen. Hammenhög, som leds av MFF-legenden Anders Palmér sedan några år tillbaka, mönstrade ett lag där sju spelare var med i truppen mot Borgeby i division 1 under lördagen. Jättetufft såklart och vi pratade bara om vårt försvarsspel och att vi inte skulle vika ner oss förrän det gått 90 minuter! Tjejerna i IF Lödde ställde upp på dess båda punkter till 100% hela matchen!!

Lite sjukdomar i laget gjorde att Ebba x 2 fick bilda nytt mittbackspar samt att vårt senaste nyförvärv, Sydney Andersson, från Furulunds IK fick göra oväntat snabb debut.

Hammenhög med ett stort bollinnehav och IF Lödde vilt kämpande i defensiven var den relativt ensidiga matchbilden under hela matchen. IF Lödde stängde framgångsrikt centralt och Hammenhög skapade sina chanser genom att komma runt på sin vänsterkant där de utnyttjade en snabb ytter. Tjejerna i Lödde gav aldrig Hammenhög någon ro och när de väl kom till sina halv- eller helchanser fick de aldrig avsluta ostört och därmed blev det stressade avslut som antingen stabile Linnea Norrman avvärjde eller skott utifrån.

Trots förlust med 5-0 är vi väldigt nöjda med hur vi genomför matchen där vi kommer att ha stor nytta av tempot och närkampsspelet vi växte in i allt eftersom matchen gick! Senast mot IFK Trelleborg vek vi ner oss sista 25 minuterna men idag kör alla i truppen hela vägen. Härligt att se och verkligen något att bygga vidare på! 


 

<< Tillbaka