Referat: Helsingborgs FF - IF Lödde
Trögstartat Lödde tog sjätte raka!
2021-08-14 00:18

Serien startade om ikväll när IF Lödde begav sig till Norrvalla IP för match mot tabelltrean Helsingborgs FF.

IF Lödde gör ingen bra första halvlek och det märks att det är första seriematchen på ett tag. Löddes intensiva presspel, rörlighet och fina passningsspel syntes inte till under de första 45 min. Ändå skapades det 2-3 riktigt bra målchanser där Emilia Lundberg kunde förvalta en av dessa då hon var påpassligt framme på en retur efter Amanda Rancics tunga skott!

Tjejerna är i halvtid överens om att laget kan mycket bättre och att de skall gå ut och visa det när domaren blåser igång andra halvlek!

I andra halvlek så är det ett helt annat Lödde vi får se och då ramlar också målen in i jämn ström! Lovisa Sandgren förvaltar två frilägen på bästa sätt, Meja Selander stöter in en fin volley efter frispark och Emma Törnqvist sätter två mål via ett friläge och ett fint skott från straffområdet!

Härligt att se tjejerna lyfta sig och prestera en så fin andra halvlek och skönt att vi nu är igång med höstsäsongen!

Härnäst för IF Lödde väntar Röstånga IS hemma på Tolvans IP söndagen den 22/8 kl.17!