Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hittarps IK 2
0 - 1
IF Lödde 2
Hittarps IK 20 - 1IF Lödde 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 14:30
Plats:Laröds IP plan 4 bollfält
Tävling:
Matchnummer: 130720032
Samling:12:45, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Ta med skor för både konstgräs och naturgräs.
Fixa skjuts innan ni kommer till samlingen! Åker ni direkt är det samling på Laröds IP kl 13:30.
Seger!
2019-05-11 18:15
Matchen spelades på naturgräs på en vacker och hyfsat vindskyddad del av Laröds IP. Planen var dock väldigt ojämn och gjorde att vi omgående fick skifta taktik från ett kortpassningsspel till ett rakare och längre spel. Vi kom till spel med följande lag:
Alexander - Juandy, Leo, Malte, Marcelo - Oscar, Musse, Melker, Hugo, Simon - Axel M
Avbytare: Matheo, Danne, Victor
Vi börjar matchen trevande efter att alltför få passningar hittat rätt adress. Trots det kommer inte Hittarp till några heta chanser utan vi kan så sakteliga jobba oss in i matchen. Före paus har vi skrapat ihop till några halvchanser och en superchans att göra mål men resultatet 0-0 står sig till paus. 
I andra halvlek tar vi direkt tag i spelet och lyckas hålla bollen inom laget under något längre perioder. Vi fortsätter skapa heta chanser och träffar både stolpar och motståndarben på mållinjen. Som vanligt är vi livsfarliga på fasta situationer och 1-0 kommer efter en högerhörna från Matheo som målvakten under press boxar in i eget mål. 
Matchen slutar 1-0 och det är glädjande att se inställningen vi visar idag. Kan vi behålla den kommer det att bli en rolig match på fredag hemma mot Laholm.

<< Tillbaka