Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Eskilsminne IF U19/21
3 - 4
IF Lödde U19
Eskilsminne IF U19/213 - 4IF Lödde U19

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 02 mars, 19:00
Plats:Harlyckans IP
Samling:16:45, Tolvans IP
Träningsmatch mot Eskilsminne IF
2018-03-03 07:15
Ett kort sammandrag av matchen mot Eskilsminne IF.
Vi startar de första 15-20 minuterna bra och det blir också ett ledningsmål inslaget av Melker J och det efter ett långt djupledspass från försvaret. Efter ett tag så tar Eskilsminne över spelet och kvitterar med ett långskott som dyker ned och tar ribba in och blir ett av de snyggaste mål jag sett "live" i år. Eskilsminne tar sedan ledningen med 2-1 genom ett anfall som jag tycker var offside men som inte domaren blåste för (fick sedan medhåll av en i publiken, tack för det). Efter ytterligare tid så blir det en straff till våra motståndare som Alexander har händerna på men som går in i mål till 3-1.
Efter en del instruktioner och påpekande från Pelé i pausen startar 2:a halvlek ganska jämt mellan lagen. Men ju längre matchen går så kommer också vårt spel igång på det sätt som det är tänkt och Ludde gör först en reducering till 3-2 och sedan kvitterar han till 3-3 efter likartade löpningar. Vårt ledningsmål till 3-4 kommer efter en hörna med mycket folk i målgården där jag inte vet vem som tryckte in bollen. Efter 91 min blåser domaren av matchen och vi får vår första vinst i år.
Sammanfattningen av matchen blir att Eskilsminne hade 1:a halvlek och vi hade 2:a halvlek och jag tycker att vi segrade rättvist men jag är kanske lite partisk. Jag vill också samtidigt tacka U17 och A-lag för lånet av spelare som gjorde att vi kunde genomföra denna match.
Detta sammandrag skrevs av Lagledare Roland och det blev lite längre än vad jag planerade men jag är nybörjare på detta också, ha det bra vi hörs vid ett senare tillfälle.
/Roland

<< Tillbaka