Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IF Lödde
0 - 1
BK Olympic
IF Lödde0 - 1BK Olympic

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 april, 14:00
Plats:Tolvans IP, B-plan
Tävling:
Matchnummer: 000443008
Samling:12:45
Förlust i hemmapremiären
2019-04-14 18:27

Då kör vi version fem av referatet från dagens match. De första fyra har raderats efter att jag insett att jag faktiskt skrev som det var. Det går ju inte för sig. Nu kommer därför den städade och tillrättalagda versionen. Vi börjar med självkritiken. Så här i efterhand är det omöjligt att förstå hur vi kunde välja att filma matchen mot Lunds BK men inte hemmapremiären mot BK Olympic. Här hade ett bra bevis- och utvärderingsmaterial kommit väl till pass. För alla planens aktörer. Jag behöver kanske inte gå in på detaljer men i korthet såg det ut så här:

Olympic får en spelare frilägesutvisad i början av andra halvlek efter att en fri löddeforward kapats bakifrån 10 m in på motståndarens planhalva och fått lämna matchen. Efter det börjar cirkusen och domarteamet gör allt de kan och bör och lite till för att inte matchen ska urarta. Vi drar det kortaste strået i detta, särskilt efter att Olympic tagit ledningen och bestämt sig att försvara sig resten av matchen med alla till buds stående medel. Ingen skugga ska dock falla på ledarna i Olympic, de gjorde vad de kunde med en omöjlig uppgift.

 

För egen del får vi ta med oss att vårt unga lag vinner statistiken i alla avseenden. I både klara målchanser, hörnor och framförallt i försvarsspelet är vi bäst. Vi gjorde även ett fint mål som blev bortdömt. Vi skapade frilägen som tilläts stoppas m.h.a ett omvänt livtag i bästa Frank Andersson-klass. Vi gjorde vad vi kunde och hade i en normal match med normala förutsättningar vunnit matchen.


<< Tillbaka