Eskilscupen 2017 - dag 3
2017-08-06 17:15

Kvartsfinal i Eskilscupens B-slutspel. Den spelade killarna mot Staffanstorp United, ett lag vi även har i serien. De är ett starkt och duktigt gäng, så vi visste att vi var tvungna att leverera på toppen av vår förmåga och med samma härliga inställning som i kvalmatchen mot AB. 


Killarna började riktigt bra och det märktes viss oro i motståndarlaget och på deras bänk. Staffanstorp åt sig dock allt mer in i och tog över matchen de sista tio minuterna och gjorde 0-1 efter en snygg individuell prestation. I andra halvlek fortsatte spelet att bölja, men motståndarna kändes som det lite starkare laget och visade mycket vilja. Lite mycket vilja kanske med tanke på att tre av våra spelare fick rejäla smällar så att det började se tunt ut på bänken. Med cirka sju minuter kvar fick vi en straff. Tyvärr räddade målvakten och Staffanstorp gjorde dessutom mål i kommande anfall. Men killarna satsade allt framåt. Sedan kapades en av våra spelare av tre motståndare i straffområdet utan åtgärd, vilket kändes lite märkligt. Det var tungt för killarna. Spiken i kistan blev en hörna som gick direkt i mål till 0-3 med endast två minuter kvar. Nu började vi hänga rejält med huvudena så det blev också slutresultatet. Lite stora siffror, men det spelar mindre roll. 


Vi samlade killarna och avrundade helgens bravader. Som sagt så får killarna med beröm godkänt för sina prestationer under Eskilscupen. Bra spel och kämpaglöd! Dessutom får vi vara nöjda med placeringen. Även om den inte kommer i de främre rummen så ger även den ändå en indikation om att killarna gjort det bra!!! ⚽️⚽️⚽️👏🏼👏🏼👏🏼


Tack till alla tillresta supportrar för ert stöd! Det värmer också när skadade spelare kommer och tittar på sina lagkompisar! Det ger lagkänsla! 👍🏼⚽️⚽️👍🏼


Nu är det tillbaka till träningsvardagen med en vecka fylld av seriepremiärer. Tre stycken närmare bestämt. Då hoppas vi att alla skadade och sjuka tillfrisknat för ni behövs i vårt lag!!!