Lödde FF

Derbyförlust
2017-05-18 11:22

Det var en låg stämning i omklädningsrummet efter slutsignalen på Borgeby IP. Många spelare satt med ansiktet i händerna, en del svor och några stack hem direkt. Reaktionerna varierade och ingen visste riktigt vad de skulle göra, detta var ju något helt nytt. Lödde FF förlorade. Första förlusten någonsin.

Startelvan:

Niklas (mv) Rasmus Sork (hb) H (mb) Linus (mb) Markus (vb) Hampus (hm) FG (cm) Felix (cm) Olliver (vm) Kim (anf) Emil (anf)

Första halvlek:

Bjärred startade bäst och under 10 första minuter styrde de matchen utan att skapa några klara målchanser. Efter chockstarten (Bjärred var bra) började LFF äta sig in i matchen och bollinnehavet jämnade ut sig. Det var ett ställningskrig men LFF var laget som hotade mest. De offensiva spelarna springer inte mycket men när det springer så blir det farligt direkt. Varken LFF eller BIF skapade några riktigt farliga målchanser i första halvleken så 0-0 speglade matchbilden. Redogörelse av bytena är helt och hållet omöjligt. Efter 20 minuter hade avbytarna bytts in och många gått ut igen. Flåset är ett utvecklingsmål för de kommande veckorna men lyckligtvis kommer sommaruppehållet lägligt och jag är övertygad att samtliga spelare fokuserar stenhårt på konditionsträningen (tveksam smiley skulle passa perfekt här)

Andra halvlek:

Matchen fortsätter och matchbilden är densamma men nu ser vi att båda lagen verkligen vill vinna. Tacklingarna blir hårdare och tugget något tuffare, precis så som alla fotbollsspelare vill ha det. Vädret, matchen och kampen var underbar men tyvärr försvann stora delar av den glädjen i minut 70. Bjärred får en frispark utanför straffområdet. De lyfter in den på bortre stolpen och där kommer en helt ren bjärredspelare och nickar in bollen.

Efter det snöpliga baklängesmålet flyttar Lödde FF upp sina positioner och försöker skapa ett tryck men det är egentligen inte förrän i sista minuten som det verkligen hettar till. Bollen lyfts in i straffområden och det blir en kamp mellan deras målvakt och Felix ”murbräckan” Jansson. Bollen studsar upp och Felix sträcker benet rakt upp i luften och på något Zlatanitanskt sätt och han en klockren träff men tyvärr 3 meter över.

Matchen är slut och Löddes förlustnolla är spräckt.

Matchen spelare: Niklas Jadberg. Niklas står för en mycket stabil match. Räddar många bollar och är chanslös på målet.

Återigen ett STORT STORT tack till alla som följer oss. Klacken är fantastisk och tar hela vår LFF upplevelse till en helt annan nivå.

Följ oss gärna på instagram (Lödde FF) vi livesänder, presenterar spelare och uppdaterar er under resans gång. https://www.instagram.com/loddeff/