Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 11/1 -21
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lödde FF

Stötta våra sponsorer!
Team Sportia Malmö Emporia brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!

Wikan Personal AB
är ett expansivt bemannings- och rekryteringsföretag med flexibla och effektiva personallösningar för företag inom både kollektiv- och tjänstemannasidan. Man står redo när ni behöver ny arbetskraft, är i behov av specialkompetenser eller har omställningar som arbetstoppar, semestrar och annan frånvaro.

Man är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som följer bemanningsavtalet. Målet är att samtliga kunder och medarbetare skall känna sig trygga och betrakta Wikan Personal som det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Lokalt fokus är en självklar komponent, och något som man tror är betydande vid rekrytering av ny personal. Man har en stark lokal förankring, och därmed god kännedom om den lokala marknaden.


Kundpartner Syd AB erbjuder städ-, restaurang- och internservicetjänster. Företaget startade 2016 städverksamhet och finns nu i Skåne, Blekinge, Stockholm, Göteborg, Falkenberg och Ljungby. 2019 vann man Clean Bright Awards utmärkelse Årets Glansföretag i städbranschen. Kundpartner har svensktalande personal, låg personalomsättning, låg sjukfrånvaro, hög kvalitet, en lättillgänglig ledning samt förutseende medarbetare. Kulturen präglas av företagets värderingar och visionen om att vara Sveriges ledande serviceföretag.


Råå Bryggeri AB hittar ni ca 5 km söder om Helsingborgs centrum i den gamla fiskebyn RÅÅ. Där bryggs hantverksmässig öl i ett av Sveriges modernaste bryggverk. RÅÅ står för det rena och naturliga, därför satsar man på ekologiska råvaror för att ta fram ölets naturliga karaktär och för att erbjuda kunderna ett ölutbud för alla tillfällen och humör. Råå var platsen där danskarna slogs tillbaka av svenskarna på tidigt 1700-tal. Fortfarande är det en plats för kampen mot dansken (Carlsberg), mot det industriella och för det småskaliga. Strävan är att göra allt med kvalitet, från grunden, så bra det någonsin kan göras. Vi tar inga genvägar!
 
Huvudpolare
Sponsorer