Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IF Löddes P04:or!

IF Löddes P04-trupp består av cirka 20 killar som gillar att spela fotboll och ha roligt tillsammans, både på och utanför plan. Vi vill ge våra spelare en bra träningsmiljö där vi ger dem en chans för optimal utveckling. Vårt mål är därför att träningsupplägget ska planeras och anpassas utifrån varje individs aktuella utvecklingsfas. Det innebär också att vi möter våra killars behov av utmaningar utan att ha fasta lag. Vi har även skapat möjligheter att få extra utmaningar för den som vill mer med sin fotboll. Allt för att få med så många killar, så länge som möjligt! 


Under 2018 kommer vi att ha två lag i elden i seriespelet. Vi  kommer på sedvanligt sätt inom IF Lödde att samarbeta med våra åldersmässigt närmaste träningsgrupper för att skapa bra förutsättningar för träning och matchning på lämplig nivå. Vi är övertygade om att alla killar kommer att få den trygghet och de utmaningar de behöver för ett långt och roligt fotbollsliv. 


För den som är intresserad av att spela fotboll med oss är det bara att dyka upp på IP. Alla killar är välkomna! 

Gothia cup 2018
2018-07-20 23:34

Det har blivit dax att summera en helt fantastisk vecka med fotboll, roligheter och annat skoj. Det är så mycket vi tar med oss i laget som inte riktigt kan förklaras för er som inte var med. Allt från den ökade sammanhållningen mellan killarna, alla upptåg de hittat på, Lisebergsvinsterna med ”Anthon Berg” i spetsen, spontanfotbollen på skolgården med svenska, sydafrikanska och franska likasinnade, wienerbrööööd, åsk- och ösregnsupplevelsen, ”dörrarna öppnas...” samt tävlingarna med våra tjejer i F03/06! 😂😉😱


Rent fotbollsmässigt gjorde killarna en klart godkänd insats med 6 vunna matcher, 1 oavgjord och 4 förluster samt 22 gjorda mål om vi inkluderar straffdramatiken i åttondelsfinalen. Killarna har spelar riktigt bra fotboll och kämpat för varandra! Ena laget slutade bland de 64 bästa

Av 195 lag. Det andra laget avancerade till åttondelsfinal i B-slutspelet där det blev förlust utan att släppa till en enda målchans. Ni ska verkligen vara stolta över er insats killar! ⚽️⚽️⚽️


På det sociala planet har vi märkt en stor mognad hos killarna jämfört med tidigare år. De börjar bli stora och visar ansvar när vi ledare ger frihet. Så kul att se och uppleva! 👍🏼 Och det var extra roligt att se hur killarna så lätt umgicks och tog hand om sina inlånade kamrater från våra vänner i P03 och P05! Grupperingarna de satt eller umgicks i skiftade hela tiden, vilket är fantastiskt inspirerande! 😄


Ett stort tack till alla killar för för era insatser! Ett stort tack också till alla tillresta supportrar som verkligen stöttat killarna och förstärkt deras upplevelse i Gothia cup!!! 👏🏼👏🏼👏🏼


Nu startar vi upp för en himla spännande och intressant höstsäsong! ⚽️⚽️⚽️


Hälsar Ledarna

Liten uppdatering om matcherna under mars månad
2018-03-25 22:52

Mars månad inleddes en lördag eftermiddag med A-slutspelsmatch i Landoras vintercup. För motståndet stod duktiga Hittarps IK på Laröds IP. Efter en del förhinder och återbud mönstrade vi 13 spelare till matchen tack vare lån från våra kompisar i P05. Motståndet var som väntat väldigt bra men killarna stod upp och spelade bra fotboll, vilket var kul att se. Det dröjde en bra stund innan Hittarp kunde få grepp på matchen rent målmässigt. De var dock det bättre laget och när slutsignalen ljöd hade vi räknat till en 0-4-förlust. Men spelet var bra så vi var nöjda.


Dagen därpå vara det dags för första DM-matchen i gruppspelet. För motståndet stod Glumslövs FF en lite småkall och blåsig söndagseftermiddag på Örevångs IP. Killarna började lite trevande men redan efter 3 minuter spräckte de nollan. Sedan var det lite håglöst i avslutssituationerna från vår sida. Men vi skapade en del bra chanser. I slutet av första perioden gjorde killarna två snabba mål. Därefter spelade killarna av matchen och kunde inkassera sin första vinst i gruppspelet. Det fanns en del att fundera kring när det gällde spelet. Vi kunde spelat ett par snäpp bättre som ett lag. Men det var starkt att ändå vinna med klara siffror. Det var också roligt att kunna räkna in hela sex olika målskyttar i målprotokollet!


Efter en del inställda matcher klev vi in på hemmaplan för vår andra match i DM:s gruppspel. På programmet stod ett lokalderby mot Bjärreds IF, vilket alltid skapar lite mer spänning för det stora flertalet av killarna (säkert på båda sidor). Killarna öppnade matchen riktigt bra och parkerade spelet på Bjärreds planhalva de första tio minuterna. Riktigt bra målvaktsspel gjorde dock att det dröjde till 13 minuten innan vi fick spräckt nollan. Killarna spelade verkligen bra boll enligt den plan de fått och ökade på ledningen innan Bjärred kunde reducera efter två oturliga motlägg. Men killarna var aldrig riktigt hotade och spelade två mycket bra perioder innan de stängde ner matchen i den tredje perioden. En komfortabel 5-1-vinst kunde antecknas. Därmed var killarna vidare till slutspelet i DM som gruppetta. 


Helgen 23-25 mars var vi tillbaka i Krika för träningsläger. Ett härligt sådant med träning, lekar, match, god mat, umgänge och landskamp på TV. På lördagen mötte vi också Klippans FF i en träningsmatch. Killarna fick i uppgift att praktisera det speluppbyggnadstänk vi övat på under förmiddagens träningspass. Det gjorde de stundtals bra. Klippansspelarna var ganska fysiska i sitt spelsätt och det var kul att se att många av de våra tog för sig och kämpade bra. Vi tog ledningen i första perioden och ökade på till 4-0 innan Klippan reducerade efter en hörna. Men även här spelade killarna stabilt utan att glänsa. Lagen gjorde ytterligare några mål och slutresultatet skrevs till en 7-3-vinst. 


Vi kan summera en månad med färre matcher än vi tänkt oss. Ändå har vi lyckats ta med oss vad vi övat på träningarna in i matcherna på ett bra sätt. Nu väntar DM-slutspel, förmodligen efter påskhelgen innan serierna drar igång. Där har våra seriestarter hakats sönder lite efter att ett lag per serie dragit sig ur. Men vi har någon träningsmatch inlagd så vi hoppas på matchträning där inför seriestarterna.


Forza Lödde!!! 

Sportlovscupen i Eslöv 2018
2018-02-25 11:53

Vi spelar inte alltför mycket inomhusfotboll men Sportlovscupen i Eslöv har varit en återkommande händelse på den fronten genom åren. Så också i år.


Vi ställde upp med en tapper skara uppdelade på två jämna lag under torsdagens gruppspel. Det blev en härlig dag i Eslöv. Båda lagen gjorde gedigna insatser.


För IF Lödde Gul inleddes morgonpasset med en tidig match och killarna var lite trögstartade. Det blev tyvärr en förlust i första matchen men därefter genomförde laget tre matcher på ett riktigt bra sätt med bra insatser av alla killarna! Tre vinster och totalt en andraplats i gruppen. Den påföljande kvalmatchen mot ett bra Kullavägen följde och där räckte vi tyvärr inte till.


IF Lödde Svart, stöttade av två duktiga P05:or, började sitt pass vid lunchtid. De öppnade turneringen med en riktigt bra första gruppspelsmatch som blev vinst. Efter en tuff återkomst ner på jorden i andra matchen gjorde killarna tre riktigt bra matcher med bra spel. Det blev tre vinster och totalt en andraplats i gruppen även för lag Svart. Kvalmatchen mot gruppettan FC Trelleborg spelades och killarna gjorde en riktigt härlig laginsats, bästa i turneringen och vinst!


Slutspelet under lördagen brukar inte vara en av våra starkare sidor. Det ville killarna i lag Svart ändra på. I första slutspelsgruppmatchen mot Trollenäs blev det en säker seger efter bra spel. I andra matchen mot Hörby slog dock nerverna till och killarna vaknade ur förlamningen först efter åtta minuter. Men som de då gjorde det. I slutminuten hade de dessutom ett stolpskott efter fin soloprestation och ett friläge som målvakten på något sätt lyckades rädda. Men en lite sur förlust med uddamålet. Efter en del väntan stod det klart att det skulle bli en bronsmatch mot Ystad. Killarna lovade varandra att de skulle upprepa insatsen från kvalmatchen och ”ge sig själva chansen”. Det gjorde de verkligen. Killarna öste på och skapade en handfull målchanser efter riktigt fint passningsspel. Vi spelade bra mot ett duktigt Ystad men straffades hårt med två omställningar och kom i underläge 0-2. Killarna vek inte ner sig utan ville mer! Våra killar kämpade och gjorde 1-2 efter mycket fina passningskombinationer och även 2-2 i slutminuterna, vilket blev resultatet vid full tid. En himla bra insats. Det blev nu sudden death och först efter att en spelare plockats ut från båda lagen kunde killarna göra en spelomvändning och sätta det vinnande målet. Vilken glädje hos killarna och en bronsplats var säkrad!


Vi summerar kanonbra insatser av alla!! Bra jobbat killar!! ⚽️⚽️⚽️ 

Liten uppdatering om vinterns och vårens matchspel 2018 så här långt
2018-02-25 11:13

Vintern/våren 2018 så här långt har varit lite speciell på ett annorlunda sätt än tidigare år. Vi deltar ”som vanligt” i BK Landoras vintercup och får på sätt ett antal bra träningsmatcher för killarna. Många av killarna har dock brottats med sjukdomar och har inte haft möjlighet att träna på lång tid. Men med viss hjälp har vi mannat upp ett lag till varje match.


I korthet inleddes året med en bortamatch i vinterserien mot IFK Hässleholm. Det var också debutmatch för våra tillskott till spelartruppen. Våra killar startade väldigt bra och gick upp till en 5-0 ledning efter rakt och enkelt spel. Detta var också första erfarenheten av det nya spelsättet med tre perioder. Efter alla sjukdomar var det tydligt att orken var lite sisådär och när antalet avbytare på bänken rasade ner till i princip noll, stängde killarna ner matchen på ett bra sätt även om motståndarna hyfsade till siffrorna på slutet.  


Årets andra match gick mot Wormo och hade sjukdomar som förtecken. Vi fick stöttning av en av våra P06:or för att få tillräckligt många avbytare med tanke på situationen. Killarna spelade ganska okej till en början men det saknades en hel del i fokus och lagspel. Inför sista perioden ledde killarna med 5-2, men då rasade det mesta av spelet när inställningen försvann. Slutresultatet blev en lite onödig uddamålsförlust.


Tredje matchen för året spelades mot BK Olympic som en vanlig träningsmatch. Som ”vanligt” hade vi en handfull återbud. Glädjande nog var det våra nyförvärvs andra match i laget och vi fick låna två duktiga killar från P05:or. Det rullades bra boll från båda lag och spelet var ganska jämnt. Vi fokuserade på några försvarsspelsmoment som vi tränat aktivt de senaste veckorna. Det gick riktigt bra och killarna jobbade bra tillsammans. Killarna tog ledningen men Olympic arbetade sig fram till en vändning. I slutminuten kvitterade vi till ett oavgjort resultat. En bra genomkörare som gav en positiv signal.


Den fjärde och senaste matchen under våren var en kvalmatch i vinterserien. Här var det dags för ett lokalderby mot Furulund. Även till denna match hade vi ett flertal återbud på grund av sjukdom. Men killarna i truppen startade bra och ganska snabbt tog de ledningen. På den vägen fortsatte de och efter en bra första period och en svagare andra period, var ledningen väldigt stor. Samtidigt hade Furulund fått ett antal skador så matchen avbröts i pausen mot tredje perioden. Det  blev en vinst på walk over.


Under mars månad fortsätter vårt matchande i vintercupen med A-slutspel och vi går även in i DM-spelet. Månaden kommer att avslutas med en repris på fjolårets uppskattade träningsläger. Det ser ljust ut! Forza Lödde!!! 

Eskilscupen 2017 - dag 3
2017-08-06 17:15

Kvartsfinal i Eskilscupens B-slutspel. Den spelade killarna mot Staffanstorp United, ett lag vi även har i serien. De är ett starkt och duktigt gäng, så vi visste att vi var tvungna att leverera på toppen av vår förmåga och med samma härliga inställning som i kvalmatchen mot AB. 


Killarna började riktigt bra och det märktes viss oro i motståndarlaget och på deras bänk. Staffanstorp åt sig dock allt mer in i och tog över matchen de sista tio minuterna och gjorde 0-1 efter en snygg individuell prestation. I andra halvlek fortsatte spelet att bölja, men motståndarna kändes som det lite starkare laget och visade mycket vilja. Lite mycket vilja kanske med tanke på att tre av våra spelare fick rejäla smällar så att det började se tunt ut på bänken. Med cirka sju minuter kvar fick vi en straff. Tyvärr räddade målvakten och Staffanstorp gjorde dessutom mål i kommande anfall. Men killarna satsade allt framåt. Sedan kapades en av våra spelare av tre motståndare i straffområdet utan åtgärd, vilket kändes lite märkligt. Det var tungt för killarna. Spiken i kistan blev en hörna som gick direkt i mål till 0-3 med endast två minuter kvar. Nu började vi hänga rejält med huvudena så det blev också slutresultatet. Lite stora siffror, men det spelar mindre roll. 


Vi samlade killarna och avrundade helgens bravader. Som sagt så får killarna med beröm godkänt för sina prestationer under Eskilscupen. Bra spel och kämpaglöd! Dessutom får vi vara nöjda med placeringen. Även om den inte kommer i de främre rummen så ger även den ändå en indikation om att killarna gjort det bra!!! ⚽️⚽️⚽️👏🏼👏🏼👏🏼


Tack till alla tillresta supportrar för ert stöd! Det värmer också när skadade spelare kommer och tittar på sina lagkompisar! Det ger lagkänsla! 👍🏼⚽️⚽️👍🏼


Nu är det tillbaka till träningsvardagen med en vecka fylld av seriepremiärer. Tre stycken närmare bestämt. Då hoppas vi att alla skadade och sjuka tillfrisknat för ni behövs i vårt lag!!!

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/9 10:30
1 - 0  
Fre 14/9 18:30
2 - 5  
Sön 9/9 12:00
4 - 3  
Lör 8/9 11:00
0 - 8  
Fre 31/8 19:00
2 - 8  
Sön 26/8 14:00
11 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 11/09 09:31 
IF Lödde, 03/09 22:40 
IF Lödde, 07/08 09:40 
IF Lödde, 05/08 11:50