Välkommen till IF Löddes P04:or!

IF Löddes P04-trupp består av cirka 20 killar som gillar att spela fotboll och ha roligt tillsammans, både på och utanför plan. Vi vill ge våra spelare en bra träningsmiljö där vi ger dem en chans för optimal utveckling. Vårt mål är därför att träningsupplägget ska planeras och anpassas utifrån varje individs aktuella utvecklingsfas. Det innebär också att vi möter våra killars behov av utmaningar utan att ha fasta lag. Vi har även skapat möjligheter att få extra utmaningar för den som vill mer med sin fotboll. Allt för att få med så många killar, så länge som möjligt! 


Under 2017 kommer vi att ha ett lag i elden i seriespelet och kommer att samarbeta med våra åldersmässigt närmaste träningsgrupper för att skapa bra förutsättningar för träning och matchning på lämplig nivå. Vi är övertygade om att alla killar kommer att få den trygghet och de utmaningar de behöver för ett långt och roligt fotbollsliv. 


För den som är intresserad av att spela fotboll med oss är det bara att dyka upp på IP. Alla killar är välkomna! 

Eskilscupen 2017 - dag 3
2017-08-06 17:15

Kvartsfinal i Eskilscupens B-slutspel. Den spelade killarna mot Staffanstorp United, ett lag vi även har i serien. De är ett starkt och duktigt gäng, så vi visste att vi var tvungna att leverera på toppen av vår förmåga och med samma härliga inställning som i kvalmatchen mot AB. 


Killarna började riktigt bra och det märktes viss oro i motståndarlaget och på deras bänk. Staffanstorp åt sig dock allt mer in i och tog över matchen de sista tio minuterna och gjorde 0-1 efter en snygg individuell prestation. I andra halvlek fortsatte spelet att bölja, men motståndarna kändes som det lite starkare laget och visade mycket vilja. Lite mycket vilja kanske med tanke på att tre av våra spelare fick rejäla smällar så att det började se tunt ut på bänken. Med cirka sju minuter kvar fick vi en straff. Tyvärr räddade målvakten och Staffanstorp gjorde dessutom mål i kommande anfall. Men killarna satsade allt framåt. Sedan kapades en av våra spelare av tre motståndare i straffområdet utan åtgärd, vilket kändes lite märkligt. Det var tungt för killarna. Spiken i kistan blev en hörna som gick direkt i mål till 0-3 med endast två minuter kvar. Nu började vi hänga rejält med huvudena så det blev också slutresultatet. Lite stora siffror, men det spelar mindre roll. 


Vi samlade killarna och avrundade helgens bravader. Som sagt så får killarna med beröm godkänt för sina prestationer under Eskilscupen. Bra spel och kämpaglöd! Dessutom får vi vara nöjda med placeringen. Även om den inte kommer i de främre rummen så ger även den ändå en indikation om att killarna gjort det bra!!! ⚽️⚽️⚽️👏🏼👏🏼👏🏼


Tack till alla tillresta supportrar för ert stöd! Det värmer också när skadade spelare kommer och tittar på sina lagkompisar! Det ger lagkänsla! 👍🏼⚽️⚽️👍🏼


Nu är det tillbaka till träningsvardagen med en vecka fylld av seriepremiärer. Tre stycken närmare bestämt. Då hoppas vi att alla skadade och sjuka tillfrisknat för ni behövs i vårt lag!!!

Eskilscupen 2017 - dag 1 och 2
2017-08-05 21:16

Så är vi i full gång med Eskilscupen. Efter en hel del återbud och sjukdomar mönstrade vi femton tappra spelare under dag 1. Då vi saknade målvakt ställde Wille sig i mål första matchen. Killarna spelade riktig propagandafotboll och tog hem en storvinst mot Kullavägens BK 2. Löpningar, passningar, skott och utmaningar, allt fungerade jättebra. Andra matchen väntade tuffare motstånd, Brommapojkarna. Filip ställde upp och drog på sig målvaktshandskarna. Vi gjorde tyvärr en riktigt svag förstahalvlek och låg under med 0-2 i paus. I andra visade killarna betydligt mer vilja och skapade en handfull bra lägen med publikstödet i ryggen, men istället ställde BP om och fastställde slutresultatet till 0-3. Rättvist.

Dag 2 började med match om andraplatsen i gruppen mot Ängelholms FF. Killarna ägde matchen från start och det var egentligen inte oroligt någon gång. När vi väl fått hål på motståndarna rullade det på på ett härligt sätt. Vi gick upp till 3-0 och de reducerade på straff med matchens (näst) sista spark (avsparken blev den sista). Nu väntade kvalmatch om A- eller B-slutspel mot danska AB. Killarna var taggade och det märktes. I första halvlek anföll de fysiskt storväxta och starka danskarna de första minuterna men vi har därefter en del farligheter och kunde tagit ledningen med lite bättre skärpa och lite tur. 0-0 i halvtid och med två duktiga mittfältare nedsparkade så att de inte kunde spela på ett tag. I andra har vi lite svårare att hålla uppe samma skärpa då vi får flytta runt killarna lite pga skadorna. Efter tre lite svagare ageranden från vår sida låg vi under med 0-3. Efter lite oturligt flipperstudsande fick AB även in 0-4. Trots allt rättvist, men en himla bra insats av killarna! Härlig kämpaglöd!!

Imorgon väntar kvartsfinal i B-slutspelet mot Staffanstorps United. Ett jättebra resultat av killarna och fullt godkänt. Nu är allt bara bonus och vi hoppas att killarna antar utmaningen, njuter, spelar bra fotboll och har roligt! Vi hoppas på ert stöd!! ⚽⚽

Vi är på gång! Snart Nörhalne cup!
2017-05-22 08:53
Härligt lirat igår killar! 👍🏼👏🏼

Vi lämnar en riktigt bra fotbollsvecka bakom oss med intensiva och fokuserade träningar, såväl våra egna som HIF-träningen!!! Riktigt kul att se er vilja att göra allt med kvalitet och därigenom bli bättre! Vi kör likadant idag på träningen hoppas jag 😉!

Ser också fram emot en spännande och givande cuphelg i Danmark med start nu på onsdag! Då hoppas vi att alla är krya igen för det är sju matcher som ska avverkas på tre dagar ⚽️⚽️⚽️!!! Information med packlista är utskickad (och uppdaterad med nytt spelschema som kom igår). Se till att i god tid tvätta kläder, testa luftmadrass mot läckor och ta fram pass för bl.a. ålderskontroll)! 
Riktigt kul ska vi ha!!!!

Forza Lödde!!! 
Referat - Träningsmatch mot BK Olympic
2017-04-02 14:51
I lördagens träningsmatch stod våra gäster BK Olympic för motståndet en varm vårdag i april. Vi fortsatte med vårt nya spelsystem och hoppades att detta skulle kunna bli ett bra test på om det hunnit sätta sig. 

Vi började bra och fick till ett bra spel. Killarna tog också ledningen efter ett kanonskott på rensning efter fast situation. Ändå märkte vi ganska snart att många killar inte riktigt hade "dagen". Vi kom heller inte riktigt rätt i positionerna, till del säkerligen på grund av färskheten i systembytet. Detta ledde till att vi krympte ytorna lite för mycket och kom för nära varandra. På små ytor är BK Olympic väldigt duktiga och vi gick inte in i närkampsituationerna. BK Olympic drog fördel av utvecklingen och kom successivt in riktigt bra i matchen. Sedan är killarna fantastiskt duktiga på att kriga. Det gjorde att halvleken var ganska jämn. Även BK Olympic kom fram i några bra lägen utan resultat. Tyvärr berodde det mest på att vi slarvade i markeringsspelet. 

I andra halvlek fortsatte ställningskriget och BK Olympic hade mest bollinnehav. De flyttade bollen bra men killarna låg bra i sina positioner längre bak. Därför var det lite nesligt att vi släppte in en boll med två minuter kvar. Sista målchansen blev vår, åter ett skott efter fast situation. Denna gång kunde dock målvakten rädda skottet. Slutresultatet skrevs till 1-1, ett resultat killarna kan vara nöjda med mot bra motstånd. Vi har dock lite mer att slipa på när det gäller spelsystemet så att killarna kommer rätt och vet vad de ska göra. 

Stort tack till våra motståndare, domaren och våra kära supportrar!
Träningsläger på Forsby IP!
2017-03-27 20:57

Ett taggat gäng styrde kosan mot Krika utanför Klippan för killarnas allra första träningsläger. Väl på plats körde vi igång årets första träningspass på gräs! Härligt! Efter dusch var det dags för våra medföljande Niclasar att bjuda på en härlig tacosbuffé! Efter avslutad måltid var det dags för lite tävling med frågesport som Daniel och JO höll i. Rackarns vad killarna är duktiga! Bobby och Patrik fick se sig slagna och på en hedrande andraplats efter ett filosofiskt felsteg med viss egg på. Sedan var det läggdags...


Lördagsmorgonen inleddes med nybakade bullar som Pernilla hämtat direkt från bageriet. En kanonstart på dagen. Därefter trummade killarna iväg på helgens andra träningspass i tilltagande sol och värme. Det var ett riktigt bra pass med teori, pedagogik och praktik på hög nivå.


Efter lunch var det så dags för att tillämpa vad vi övat på i skarpt läge. Vårens första träningsmatch på gräs och Klippans FF stod för motståndet. De hade fått ett antal återbud och därför kom de med femton av sina bättre spelare. Inför matchen hade vi pratat om att ta med oss allt vi tränat på de senaste dagarna in i matchen som spelades i två lite förlängda halvlekar. Och det gjorde killarna verkligen!👍🏼De rullade boll och hittade lagkompisar mest hela tiden. Anfallen kom på löpande band och i paus ledde vi med 6-2 med mersmak. Ribbträffar och bra målvaktsspel stod bland annat i vägen för fler mål. I andra halvlek startade vi med en ny uppställning spelare. Killarna spelade riktigt bra i inledningen och efter genombrott fick vi straff med mål som följd. Sedan var det slutmålat för oss. Vi gav bort något mål. Klippan stretade på tufft och reducerade ett par gånger innan slutsignalen ljöd. Slutresultatet skrevs till 7-6 i vår favör för den som räknade. Det vi glädjande tar med oss är att vi genomförde matchen på det sätt vi tränat på och pratat om! Riktigt kul att se! ⚽ Stort tack till alla tillresta supportrar. Det värmer att se intresset från er sida!


Efter matchen var det dags för god middag och lite fritid innan tävlingarna kördes igång under ledning av JO. “På minuten” gav många glada skratt och ledargruppen - förstärkta av Niclasarna - vann en ohotad seger… Därefter var det myskväll och killarna slocknade sedan ganska fort efter all aktivitet under dagen.


Träningslägrets sista dag inleddes också den med nybakade bullar, nu även med pannkakor på frukostbordet, innan sista träningspasset tog vid i ett härligt varmt och soligt väder. Det var bra fart på killarna trots det myckna tränandet och matchandet. Sista delen av passet bestod av lite lek innan vi avslutade träningslägret för lunch och hemleverans av trötta men nöjda killar. Vi kan sammanfatta en riktigt rolig helg som bidragit starkt till ökad sammanhållning i laget!


Vi ledare vill tacka alla härliga killar för en fantastisk helg. Ett jättestort tack går också till våra konstant supportande och servande Niclas och Niclas. Ett lika stort tack också till Pernillas pappa Sven som fixat tillgången till Forsby IP åt oss med kritad plan och allt annat!

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/1 15:00
3 - 6  
Lör 2/12 14:00
Lör 25/11 16:00
Lör 18/11 13:00
Sön 15/10 11:00
2 - 5  
Fre 13/10 18:45
1 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 07/01 12:04 
IF Lödde, 20/12 19:00 
IF Lödde, 20/12 09:33 
IF Lödde, 08/12 15:50 
IF Lödde, 05/12 22:40