Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till IF Lödde P05!
Enkla Bolaget Cup 2016, där vi med 3 lag slutade på imponerande 1:a, 2:a och 3:e plats!
IF Lödde P-05 är ett gäng duktiga och träningsflitiga killar, vi tränare ställer krav på våra killar att genomföra träningar och matcher utifrån sin egen förmåga. Man skall efter varje träning och match vara trött och känna att man gjort sitt bästa. 

Vi sätter individens fotbollsutveckling i fokus och vill ge alla rätt förutsättningar att utvecklas på den nivå som man befinner sig just nu. Därför spelar vi matcher i olika nivåanpassade serier och genomför nivåanpassade träningar. Vi har inga fasta lag utan lagen sätts utifrån nivån på motståndare och våra egna spelare. Vårt mål är att hela tiden ge killarna tuffa matcher där de måste kämpa och göra sitt yttersta för att genomföra matchen. 

/Tränarna
Cup i Lomma, träningstider och seriespel
2018-06-25 21:30
13 International Football Tournament i Lomma
Bara någon dag innan Midsommarfirandet blev IF Lödde P05 hastigt inbjudna att delta som ett av 14 svenska lag, ett finskt och ett norskt lag i International Football Tournament i Lomma. Denna cup spelas som 11-manna och motståndet är bästa möjliga i denna åldersgrupp med lag som Brommapojkarna, AIK, MFF, HIF, Rödeby m.fl. Cupen startade idag med en snöplig förlust 0-1 mot IFK Lidingö för våra P05 och avslutas på fredag. På grund av denna cup så har IFÖ-cupen i Bromölla avbokats.

Kom gärna och titta och heja på era lagkompisar då det spelas två matcher varje dag under hela veckan. Imorgon tisdag kl 10.00 möts IF Lödde och Rödeby AIF i en spännande match. Alla matcher spelas på Lomma IP, Idrottsvägen 19 i Lomma. Matchtider och resultat hittar ni på cupens hemsida.

Sista träningsveckan
Det är träning som vanligt tisdag 26 juni och torsdag 28 juni vilket också är sista träningen innan sommaruppehållet.

Träningsstart
Tisdag 24 juli kör vi igång träningarna som vanligt igen både tisdagar och torsdagar. Tiderna är samma som under vårsäsongen och ligger inlagda i kalendern. Glöm inte bort att fortsätta anmäla frånvaro i appen om du inte har möjlighet att delta på träningarna.

Seriespel
De sista seriematcherna för vårsäsongen spelades igår söndag 24 juni. P05 har haft tre lag under våren där ett delades med P06. Till höstens serier är avsikten att istället spela med två egna P05 lag, dvs inget delat med P06. Mer information kommer när vi får veta serier och matchdatum.

Trevlig sommar
Ledarna P05
Thomas

Råd och Vård för idrottsskador
2018-05-14 17:00
Hej P05 spelare!

Tyvärr kan du precis som andra människor drabbas av både idrottsskador och olyckor av olika slag under ditt idrottsutövande.

Glöm då inte bort att du som licensierad fotbollsspelare i SvFF:s medlemsföreningar omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada i samband med match eller träning. Dessutom har du tillgång till gratistjänsten Råd och Vård för idrottsskador vilket är en tjänst utöver deras olycksfallsförsäkring. Dit ringer du och får professionell vägledning och hjälp om du blir skadad vid träning eller match.

Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och en medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

  1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador"
    020 - 44 11 11
  2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.
  3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.
  4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.
OBS! Numret till "Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet.
Har du frågor kring olycksfallsförsäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.

Mer information hittar du via dessa länkar om
Olycksfallsförsäkring
Råd och Vård
Försäkringsbrev Folksam

Mvh
Ledarna P05
Thomas

Glöm inte att anmäla er till Sommarfotbollen och Lilla VM
2018-04-23 13:00
Nu är det dags att anmäla er till Team Sportia och IF Löddes Sommarfotboll och Lilla VM. Flera spelare i P05 har redan anmält sig, jätteroligt. Hoppas att ännu fler i P05 anmäler sig och inte missar dessa roliga dagar fyllda med fotboll.
Grästräningstider P05 och P04/P06
2018-04-22 21:00
Äntligen är solen och värmen här och vi kör träningar på gräs igen med start imorgon (P04/P06) och P05 på tisdag 24 april.
Träningarna planeras att köras till och med torsdagen 28 juni. Om det blir träning 1 maj och 10 maj (Kristi Flygare) är i dagsläget inte bestämt. Håll koll i kalendern och om det står träning i den så är det träning!
Synkronisera gärna kalendern med er mobil eller ladda hem och installera den nya Sportadmin Medlemsappen så har ni full koll på lagets kalender, nyheter, utskick och kallelser på ett ställe.
Träningsläger, seriestart, sjukdom och vårstädning
2018-04-17 01:00

Första helgen i april åkte våra fotbollskillar till Hovmantorp för årets träningsläger i tre dagar. En skillnad i år var att vi bodde i stugor på Gökaskratts camping då Folkets Hus redan var uppbokat. Nästan direkt efter att killarna packat upp sina väskor i stugorna på fredagen så skjutsades de bort till Hovmantorps IP för det första träningspasset. Efter träningen var det ett gäng hungriga killar, ledare och föräldrar som åt sen kvällsmat runt kl 20 på campingens restaurang.


Lördag morgon startades med frukost i stugorna för killarna medan ledarna och föräldrarna åt på stående fot i omgångar i en stuga. Sedan blev det ett utbildningspass för killarna om hur viktigt det är att äta för att kunna ha ork och prestera. Inte så mycket om vad de skall äta utan fokuset var mer på när de skall äta före, under och efter träningar och matcher. Vi har lagt upp en liten lathund för detta på hemsidan och killarna fick även en med sig hem. Ladda ned och läs den. IF Lödde P05 kort version av SvFF kostråd 20180406.pdf »


Före lunch var det dags för ännu ett träningspass med flera delmoment i den populära tävlingen Mästarnas Mästare. Efter lunchen blev det mer utbildning med bland annat information om hur ”skärmar” (mobiler, datorer etc) påverkar deras fotbollsutövande. Även dragkamp mellan stugorna hanns med innan det var dags för tredje träningspasset. De killar som ville ta sig upp till affären och köpa lördagsgodis hann med det också. På kvällen grillades det hamburgare med tillbehör och efter det fick killarna tillbaka sina mobiltelefoner som vi samlat in redan på lördagsmorgonen. Det var otroligt roligt att se att de faktiskt gör andra saker när de inte hade tillgång till att sjunka in i skärmen. De spelade kort, pratade med varandra, skrattade och sprang omkring etc.

 

Söndagen startade med tidig väckning av alla killarna kl 7.00 för frukost och att redan en timme senare köra dem till IP där de sedan spelade två träningsmatcher mot Östers IF och Sandsbro AIK i strålande solsken. Alla spelarna fick spela varsin halvlek i båda matcherna som spelades som en 11-manna och en stor 9-manna.


Mästarnas Mästare i år blev Elliot L. som tog över vandringspriset från förra årets mästare Ludvig.

 

Nästan alla eller i vart fall mer än hälften av spelarna, ledarna och föräldrarna som var på lägret insjuknade i feber och hosta under veckan efter träningslägret. Detta påverkade givetvis seriestarten med tre matcher första helgen efter träningslägret. Många återbud gjorde att nästan alla friska spelare fick dubblera och tripplera och vi hade även möjligheten att låna in några spelare från P06 för att få ihop lag till matcherna. Resultatmässigt gick samtliga matcher bra men det hade självklart varit ännu roligare om alla killar varit friska och kunnat delta.

 

Ett stort tack till alla ni åtta föräldrar som lagat mat, städat och kört killarna upp till träningslägret och ni fyra föräldrar som ställde upp för laget och var hemma på Lödde IP och vårstädade under samma helg.


/Ledarna

Thomas