Välkommen till IF Lödde P08!
Lagfoto P08 januari 2017 (alla ej närvarande)
 
Bonuskort
2017-09-06 14:04

Med start nu på lördag den 9-September kommer höstens upplaga av IF Lödde Bonuskort börja delas ut för försäljning!


Denna gång har vi bestämt att P08 ska försöka sälja 150st bonuskort totalt, det innebär att varje spelare ska sälja 5st bonuskort (med möjlighet för någon att sälja några till).


Utdelningstillfälle 1:

Lördag 9-September kl. 10-11 utanför klubbstugan på Tolvans IP


Utdelningstillfälle 2:

Måndag 11-September på träningen mellan 18.30-19.00


Behövs fler utdelningstillfälle så meddelar vi om detta framöver.


För varje sålt bonuskort går 30kr till P08s lagkassa under förutsättning att bonuskortförsäljningen redovisats i tid, det är därför viktigt att pengarna för försäljningen av bonuskorten redovisas så fort korten är sålda. Har man möjlighet att betala för de bonuskort man ska sälja redan vid utdelningen av korten är det bra men detta är så klart inget krav.


Vi utgår från att alla kan sälja 5st bonuskort men om man inte lyckas med detta ska man i första han försöka få någon annan inom laget att sälja dessa. Om detta inte heller går så meddela Tobias eller någon av tränarna senast 1-Oktober.


Vår lagförälder Tobias Arvidsson kommer sköta utdelning och administration av bonuskorten! När det väl är dags att redovisa försäljningen för de bonuskort man hämtat ut är Swish att föredra framför kontanter!

Swish till Tobias: Telenr 0702402417 med barnets namn som meddelande!Mvh

Tränarna och Tobias

2017-09-05 19:08
Hej,

Vi gör ett nytt försök i att skaffa en sponsor till P08!

P08 som lag söker sponsorer för att helt eller delvis finansiera så att alla spelare och ledare har en identisk IF Lödde träningsoverall samt för att stärka lagkassan inför kommande aktiviteter.

Har du ett företag eller arbetar du på ett företag som är intresserade av att sponsra P08 så hör er till någon av oss tränare.

Förslag på sponsring är 5.000 - 10.000 kr + tryckkostnad på träningsoveraller.
Förutom att ni hjälper P08 i vår strävan att utvecklas så kommer ert företags logotype att synas i olika sammanhang där vi är engagerade.

Mvh
Tränarna
Råd och vård för idrottskador
2017-08-04 18:23
Hej P08 spelare!

Nu när höstsäsongen snart drar igång vill vi passa på att informera om en tjänst som ingår i IF Löddes medlemskap.

Som licensierad fotbollsspelare är du försäkrad genom Folksam och har tillgång till gratistjänsten Råd och vård för idrottsskador. Dit ringer du och får professionell vägledning och hjälp om du blir skadad vid träning eller match.

Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och en medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

  1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador" - 020 44 11 11
  2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.
  3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.
  4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.
OBS! Numret till "Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet. Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.

Alla spelare i SvFF:s medlemsföreningar omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada i samband med match eller träning.

Mvh
Tränarna
Nya träningstider P08
2017-04-11 22:30
Hej

Från och med nästa vecka (v.16) övergår vi till att träna på naturgräset.
Detta innebär också att vi i P08 får nya träningsdagar och nya träningstider.

Vi kommer ha följande träningstider:
Måndagar 17.30 till 19.00 (D-Planen)
Onsdagar 17.30 till 19.00 (B-Planen yta B2)

Nästa träning blir Onsdagen den 19:e kl. 17.30 till 19.00, alltså ingen träning nu på måndag (annandag påsk).

Observera att träningarna nu kommer pågå i 1,5 timme. Detta gör det extra viktigt att alla har ätit något innan träningen. Som vanligt - glöm inte benskydd och vattenflaska!

Vi ser fram mot en rolig vår-och sommarsäsong tillsammans!

Mvh
Tränarna P08
Påminnelse medlemsavgift 2017
2017-03-28 18:57
Hej

Till er som redan betalat in medlems- och spelaravgift för 2017 - Stort Tack!

Till er som ännu inte gjort det - se detta som en vänlig påminnelse:


Ni bör alla ha fått en faktura från IF Lödde i er mail kring den 13-14-Mars.

Avgiften på fakturan består av en medlemsavgift samt en spelaravgift.

 

Spelaravgiften är 1000kr

Medlemsavgiften är 600kr

TOTALT 1600kr

 

1/3 av spelaravgiften går direkt till vår lagkassa!

 

Om avgifterna är betalda (både medlems- och spelaravgift) och är IF Lödde tillhanda senast 31 Mars så tillfaller det ytterligare 50kr / betalande medlem till P08:s lagkassa. Vänligen försök betala i god tid innan detta datum!

 

Samtliga medlemmar har fritt inträde på IF Lödde herrar A:s hemmamatcher samt 15 % rabatt på Team Sportia, Emporia.

 

OBS! Nytt BG nummer i år är 5186-2241

 

Om du betalar på annat sätt än med OCR - glöm inte att ange namn och födelseår på de personer som medlemsavgiften avser samt vad din betalning avser (medlemsavgift, spelaravgift)

För er som har fler barn i föreningen och / eller själva vill vara medlem så finns det en familjemedlemsavgift som uppgår till 1300kr / familj. Kontakta kansliet för mer information.

Årets fakturor har genererats på ett, för föreningen, nytt sätt. Om ni upplever att något inte stämmer så kontakta kansliet.

Vi ser fram emot en fulladdad säsong där vi bl.a ska spela i Fotbollsförbundets sk. Kompisliga där vi har två P08 lag anmälda.

Mvh
Tränarna