Välkommen till IF Lödde P08!
Lagfoto P08 januari 2018 (alla ej närvarande)
 
Spicy Dream - 444 paket!
2018-05-21 12:28
Nu har vi avslutat vår Spicy Dream försäljning, och vi landade till slut på 444 sålda paket, vilket kommer att ge 11988 kr till lagkassan!

BRA JOBBAT allihopa!

Ordern är nu lagd, och leverans kommer att ske i slutet av denna vecka/början nästa vecka. Vi återkommer med info om utdelningstillfälle när vi fått leveransdagen bekräftad.

mvh

Lagföräldrar och tränarna
Slutorder Spicy Dream - Lördag 19/5!
2018-05-18 17:53

En påminnelse att lägga in era ordrar och slutmarkera senast imorgon Lördag 19/5. På söndag kommer allt att sammanställas och vår totala order skickas in.

 

Glöm inte heller att ni skall i ordern lägga in alla paket ni sålt, ni skall inte dra ifrån startpaketen ni fått! Lägg in allt ni har sålt, sen kommer startpaketen att automatiskt räknas av på slutordern. Har ni missat detta, och redan slutmarkerat er order, kontakta Tobias på 0708-453609.

 

mvh

 

Lagföräldrar och tränare

Referat: Eslövs BK röd - IF Lödde 1
Vinst i Eslöv
2018-04-22 14:45
Under söndagen gästade vårt ena lag Eslöv, fantastiskt väder och gräspremiär väntade.
Vi pratade lite innan match om hur vi ville att killarna på dom olika positionerna skulle agera när vi hade boll respektive när motståndarna hade boll. 
Och redan på uppvärmningen märkte killarna att bollen studsar konstigt och rullar inte som det gör på konstgräs samt att det var lite tyngre att springa på. 
Eslöv tar kommandot direkt i matchen och 
chockstartar och trycker in en balja efter bara någon minuts spel, tungt tänkte nog många men inte killarna på plan detta startade bara revanschsuget och vi kvitterar inte långt efter.
1-1 står sig ett tag, men insikten om att dom kan göra mål väcker alla och vi har stundvis helt fantastiskt passningsspel, inte bara inlägg utan vi passar både framåt, inom lagdelarna och bakåt till en lämpligare spelare och kan på så vi dra sönder Eslövs mittfält och komma till mängder av både fina passningar som avslut. 
Samtidigt som vår målvakt gör mycket genom att komma ut från vårt egna mål och skänker trygghet i hela laget med sitt spel så gör alla ett fantastiskt jobb både framåt och bakåt i försvaret. 
Alla följer match planen så gott dom kan. 
Matchen slutade med vinst åt Lödde med 8-1.

Starkt jobbat killar att aldrig vika ner er. 

Mvh stolta tränare
Träningar på naturgräs P08
2018-04-16 19:15
Från och med nästa måndag, den 23-April, går vi över och börjar träna på naturgräset på Tolvans IP. I och med detta blir även träningstiden 1,5 timme och slutar därmed kl. 19.00 istället för som idag 18.30.

Träningar från 23-april som följer:

Måndagar
Plan C1
17.30 - 19.00

Onsdagar
Plan B2
17.30 - 19.00

Glöm inte vattenflaskan och försök se till att barnen ätit något innan träningen!

Vi ser fram emot en rolig & händelserik vår och sommar med laget!

Mvh
Tränarna


Utvecklingssamtal P08
2018-04-15 19:26
Som vi berättade om på föräldramötet kommer vi hålla ett kortare utvecklingssamtal med era barn. Vi vill att minst en förälder är med på samtalet.

Syftet är att stärka relationen, öka förståelsen och kunna effektivisera utvecklingen inom laget mellan spelare och tränare.

Inom de närmsta dagarna kommer ni få kallelser till dessa samtal, de kommer ske samtidigt som vi har träning. Vi beräknar att ett samtal tar ca. 10-15 minuter.

Är det någon som vill ha utvecklingssamtal redan på träningen imorgon så går det bra även om inga kallelser gått ut eller kommer gå ut till imorgon. I så fall är det bara att komma ner och anmäla sig vid morgondagens tränings början. Det finns plats för 3st imorgon enl. först till kvarn principen.

Mvh
Tränarna