Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till IF Lödde P09!
Gillar du fotboll och är född 2009 kom och spela med oss i IF Lödde P09. Ingen föranmälan behövs. Bara kolla i kalendern på vår hemsida när vi tränar och sedan är det bara att dyka upp och presentera er för någon av ledarna som är där. Ta med vattenflaska, fotbollsskor och benskydd om du har, annars går det bra att prova på i vanliga gympaskor och givetvis kläder efter väder.

Självfallet får du prova på helt gratis några gånger innan du behöver teckna medlemskap.

När du förhoppningsvis efter några träningar bestämt dig för att börja så registrerar du dig i föreningen via länken på hemsidan.
Halvtidsinformation 2019
2019-07-07 14:20
Spelartruppen
Vi är idag 27 spelare i truppen. Vilket är för få för att effektivt kunna driva tre 7-mannalag i seriespel och för många för två lag. Vi ser gärna att fler vill börja att spela fotboll med oss i P09 så att vi blir minst 30-32 spelare i truppen. Då kan vi på ett bra sätt ha tre lag igång i seriespel.

Så har ni kompisar i klassen eller hemma i kvarteret som är intresserade, be dem komma och testa några träningar för att se om de tycker att fotboll är kul.

Seriespel
Vi har deltagit med två 7-mannalag i seriespel under våren. Ett lag i B-nivå och ett lag i C-nivå. Det här med nivåer och hur svåra eller lätta matcherna är jättesvårt för alla föreningar att välja rätt och bedöma då det inte räknas resultat och tabeller förrän från 13-årsålder. Vi ser att vi haft matcher i både B- och C-nivån som varit alldeles för lätt motstånd eller för svårt motstånd. Till det kommer det att barnen utvecklas enormt i den här åldern så den nivå som var rätt när serierna började i april kanske är för lätt eller svår några månader senare.

Normalt brukar nivåerna bli lite jämnare till hösten då en del lag som legat i fel nivå flyttar upp eller ned en nivå. Vi i P09 har diskuterat mycket om hur vi skulle göra nu i höst och vi valt att fortsätta med två lag då vi inte har spelare till tre lag i seriespel nuläget. Vi hoppas på att kunna driva tre lag i seriespel våren 2020, eventuellt i samarbete med P08/P10?

Vi valde att fortsätta med ett lag i B- och ett i C-nivå i höstens seriespel för att på bästa sätt kunna fortsätta att utveckla alla spelarna. Seriespelet börjar igen helgen 17-18 augusti och pågår sedan 9 helger till och med 12-13 oktober.

Träningsnärvaro och laguttagningar
Spelarna är nu 10-år gamla i år och vi har därför ökat antalet träningar jämfört med förra året. Vi har hållit 44 träningar sedan januari och träningsnärvaron är 80% eller högre för hälften av spelarna vilket är glädjande. Att några har lägre närvaro beror på att de har andra sporter som krockar, skador och annat som krockar vilket är helt naturligt i den här åldern. Överlag så har träningsnärvaron ökat för varje månad under våren.

Då vi endast har två lag i seriespel och behöver ca 20 spelare varje helg innebär det att några inte kommer att kallas i första kallelsen. Att ta ut de ca 20 spelare som skall kallas varje helg är inte lätt för tränarna men det grundar sig först och främst på träningsnärvaro, inte ”hur duktig” spelaren är. Viktigt att veta är att alla kommer att få spela ca 5-9 seriematcher var i höst men att träningsnärvaro är viktigt för att få spela.

Vi har heller inga fasta lag utan tränarna blandar lagen efter nivå, dagsform och träningsnärvaro. Till det så är det alltid några som inte kan på grund av skador, bortresta och då kallas alltid snabbt in fler spelare. Det var till och med så att vi ett par helger inte ens kunde få ihop egna spelare till våra två lag utan fick låna in spelare från P10 för att kunna spela matcherna.

Cuper och träningsmatcher
Vi har i vår deltagit i flera cuper, Linero-cupen, Lunds Bks 7-manna Kickoff, BIF-cupen och Halör-cup. Vi också spelat flera träningsmatcher, främst mot Bjärreds IF.

Vilka cuper vi kommer att delta i under hösten kommer vi ledare att se över under augusti.

Sommarcupen i Hällevik
Nu närmar det sig sommarens stora äventyr Sommarcupen i Hällevik 1-4 augusti vilket är våra spelares första övernattningscup, spännande för dem!

För Sommarcupen har vi lagt upp en egen sida ”Sommarcupen 2019 Hällevik »” på vårt lags hemsida där vi lagt till all information ni behöver samlad på ett ställe. Redan nu så ligger det mesta upplagt. Kika in!

Ni får också nu en kallelse för att vi behöver veta hur många av oss supportrar som vill äta Pizzabuffé inkl dessert och kaffe på lördagkvällen kl 18.00 på Hälleviks Havsbad ca 1 km från campingen.

Ledarna P09
Thomas
Supportertröja IF Lödde P09
2019-06-18 20:35

Vi har tagit fram en supportertröja för P09 som alla hängivna supportrar, kanske mestadels vi föräldrar och en del syskon frågat efter. Det är samma fina PUMA funktions t-shirt som klubben har som tränings t-shirt med tryck fram och bak precis som på bilden. Lite dyrare än en vanlig bomullströja men hög kvalitet, snygg, lättvättad och håller i många år och hundratals mål.


Den kan och får (skall) givetvis användas på alla våra cuper och matcher för att visa att vi hejar på vårt lag IF Lödde! Fungerar självklart stolt både vid vinst som förlust.


Finns i storlek

Vuxen XS, S, M, L, XL och XXL

Junior 116, 128, 140, 152 och 164 cl.


Pris till självkostnad

Vuxen 268 kr

Junior 228 kr

Betalning via SWISH till Thomas senast 10 juli.


Vi skickar ikväll ut en kallelse där ni svarar ”kommer” och skriver antal och storlekar senast söndag 23 juni kl 22.00


Om ni inte vill köpa supportertröja, svara gärna ”kommer ej” i kallelsen så vet vi att ni inte bara missat att svara.


Vi är lovade att få tröjorna i god tid innan Hällevik.


IF Lödde P09
Thomas
SWISH 0706060550
Dags för Fotbollshelg!
2019-05-26 10:45
Nu är det bara några dagar kvar till vårens stora cuphelg och Bollkalle för A-lagets hemmamatch.

P09 kommer under Kristihimmelsfärdshelgen att spela med sammanlagt tre lag på två olika cuper i Skåne. Dessutom så är vi Bollkalle för A-lagets hemmamatch mot LB07.

BIF-cupen fredag 31 maj
Här deltar vi med två jämna lag i den 35:e upplagan av BIF cupen, en av Sydsveriges äldsta och största fotbollsturneringar för pojkar. Sammanlagt deltar 174 lag. Båda lagen kommer att spela 5 matcher under en härlig fotbollsdag. Det finns kiosk och mat att köpa på plats.

Respektive lag som är uttaget sedan tidigare, (lag Gul och lag Svart) får eget utskick via e-post med samlingstid och spelschema för just sitt lag. Samlingen är på Borgeby IP, kartlänk finns i kalendern på lagets hemsida. Läs och håll koll på när ditt barn spelar då våra lag har olika tider.

Halör-cupen torsdag 30 maj – lördag 1 juni
Halör-Cup är också den en av Sydsveriges största fotbollsturneringar för 10-åriga pojkar och flickor där IF Lödde får deltaga med ett lag. Sammanlagt deltar 156 lag. Cupen spelas i tre soliga dagar i Höllviken där vi kommer att åka hem efter varje dags spel och komma dit utvilade morgonen efter. Vi är garanterade 7 matcher.

De som skall spela i Halör är också uttagna sedan tidigare och får eget utskick via e-post med samlingstid och spelschema. Samlingen är på Höllvikens IP, kartlänk finns i kalendern på lagets hemsida.

Bollkalle på A-lagets hemmamatch, IF Lödde – LB07 lördag 1 juni.
Vi skall vara minst 6 och max 10 spelare där 7 spelare har tackat ja så det finns plats för 3 till om någon som ännu inte anmält sig vill vara med?
Kontakta i så fall Thomas på e-post eller SMS.

Ledarna P09
Thomas


Stenhård träningsvecka
2019-05-07 21:00

I nästa vecka blir det tre tuffa och givande träningar för våra P09-killar. Dels vår andra träning med HIF, dels två träningar där en A-lagsspelare från vårt eget framgångsrika division 3 lag kommer att hjälpa till.


Måndag 13 maj kl 18.30-20.00 "HIF-träning"
HIF, Helsingborgs fotbollslag i Allsvenskan och med en framgångsrik ungdomsverksamhet samarbetar sedan många år med IF Lödde. Tränare från HIF kommer till vår träning och dels utbildar våra tränare och dels håller i träningen för våra spelare.
Detta kommer förhoppningsvis att ske ca 3-4 ggr per år i minst tre år framåt för våra P09.
 
Tisdag 14 maj kl 17.30-19.00 "A-lagsträning"
Denna träning är IF Löddes A-lagsspelare Eric Öhlin med som gästtränare under vår tränings första timme. Eric spelar normalt mittfältare/ytterback och har nr 19 på ryggen.
 
Torsdag 16 maj kl 17.30-19.00 "A-lagsträning"
Nu gästas vi av IF Löddes A-lagsspelare Oskar Asklund som gästtränare under vår tränings första timme. Oskar spelar normalt ytterback och har nr 13 på ryggen.


Jag kan garantera att våra spelare kommer att sova gott i nästa vecka.
 
Ledarna P09
Thomas

Glöm inte att anmäla er till Sommarfotbollen och Lilla Champions League
2019-04-23 22:00
Nu är det dags att anmäla er till Team Sportia och IF Löddes Sommarfotboll och Lilla Champions League. Flera spelare i P09 har redan anmält sig, jätteroligt. Hoppas att ännu fler i P09 anmäler sig och inte missar dessa roliga dagar fyllda med fotboll.

Team Sportia Sommarfotboll med Coerver coaching
För ALLA killar och tjejer som är födda mellan 2006 och 2011. För endast 950 SEK får du boll, tröja, vattenflaska, fika och lunch alla tre dagarna, 17-19 juni 08.30 - 15.00 varje dag samt många timmars rolig och lärande fotbollsträning.
Jesper Nilsson från Coerver® Coaching ansvarar för utbildningen i det internationellt erkända programmet Pyramid of player development©. Jesper kommer att ge praktiska övningar både individuellt och i grupp. Ledare från IF Lödde ordnar varje dag tävlingar, spel och massor av roliga övningar.

Lilla Champions League
För ALLA killar och tjejer som är födda mellan 2006 och 2011. Det kommer lottas fram vilket mixat lag som ni kommer spela för. Matcherna spelas torsdagen den 20/6 mellan 16.30 och 20.30. Efter turneringen så behåller du din tuffa matchtröja och detta för endast 400 SEK.  Obs! begränsat antal platser. Först till  kvarn...

Anmälan gör ni via länken nedan. Där anmäler ni er och efter det får ni en faktura via mejl som ni betalar in. Anmälan är giltig först då inbetalningen är gjord.

Betalningen skall vara IF Lödde tillhanda SENAST 1/6 för Sommarfotboll, Lilla Champions League eller hela Sommarpaketet.
Sommarfotboll (950 SEK ink lunch) 
Lilla Champions League (400 SEK)
Sommarpaketet (1150 SEK) Spara 200 kr, och anmäl dig till sommarpaketet, då ingår både Sommarfotboll och Lilla Champions League.
 
Frågor om aktiviteterna kan ställas till kansliet, 046-706444 eller kansliet@iflodde.se

Ledarna P09
Thomas