Referat: Landvetter IF 2003 - IF Lödde
Seger i Landvetter!
2021-08-07 22:20, Damer

IF Lödde är på träningsläger i Göteborg och på lördag var det dags för träningsmatch mot Landvetter IF. Landvetter kom till start med ett ungt lag med bl.a. 3st 07:or och Lödde luftade 17 spelare där alla fick i stort sett samma speltid!

IF Lödde började ringrostigt och tillät hemmalaget att dominera första 10 min. Under perioden skapades dock inga målchanser och därefter tog Lödde över taktpinnen resten av halvleken. Bättre och bättre passningsspel under halvleken och mycket djupledshot gjorde att Lödde kunde gå till halvtidsvila med ledning 5-0.

Lödde börjar andra halvlek ok och skapar några målchanser som borde resulterat. Med 30 min kvar av matchen så var bensinen slut hos löddetjejerna efter tre träningar innan på lägret och därmed så tog Landvetter över utan att skapa de riktigt farliga chanserna.

Hemfärd ifrån Göteborg imorgon och sedan så börjar uppladdningen för fredagens serieomstart mot Helsingborgs FF!