SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
3 - 0
Landskrona BoIS
IF Lödde3 - 0Landskrona BoIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 02 juli, 19:00
Plats:Tolvans IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342035
Samling:17:45, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Seriematch
Segersviten förlängd!
2021-07-03 00:26

Vårsäsongen avslutades hemma på Tolvans IP som levererade en exemplarisk gräsmatta när Landskrona BOIS kom till Tolvans IP. Landskrona kom ifrån seger mot Stattena och en uppåtgående formkurva vilket gjorde att det skulle bli en tuff match.

IF Lödde startar bra de första minuterna innan BOIS tar över och har stort bollinnehav när IF Lödde blir långa och kommer fel i sitt presspel. Dock skapar BOIS inget i denna period utan det stoppas i god tid innan det blir farligt. Istället skjuter Amanda i ribban efter 20 min och kort därefter avlossar Emma ett långskott som seglar in över bortalagets målvakt. IF Lödde har några halvchanser och BOIS sin enda målchans i första halvlek via ett skott tätt utanför Linneas högra stolpe. Strax innan paus utökar Emma Löddes ledning när hon distinkt sätter dit sitt egna blockade skott.

Vi pratar i halvlek om att vi slarvat i vårt passningsspel helt i onödan, att vi måste fortsätta jobba hårt och inte ge BOIS någon tid och sedan ändrade vi lite hur vi startade pressen med våra forwards.

Andra halvlek blev mycket av det vi pratat om i paus bättre och vi fick bättre träff med vår press på Landskronas planhalva och vann boll tidigare. Detta ledde fram till att vi skapade fler chanser i andra med bl.a. Lovisa Sandgrens skott tätt över i bra läge, Mejas skott precis utanför. Meja skulle dock få sin revansch då hon i liknade läge med 20 min kvar satte den säkert till höger om målvakten. BoIS skapade endast en rejäl chans i andra halvlek men då gör Linnea en fenomenal räddning när hon sträcker ut och räddar långt ut mot stolpen. 

Säker och rättvis seger till slut och IF Lödde går till sommarvila med idel segrar i bagaget i sin premiärsäsong på seniornivå. Riktigt starkt av detta unga lag! Lödde har under våren verkligen uppträtt som ett lag där alla jobbat kopiöst oavsett vilken position vi tränare placerat ut dom på och bara släppt in ett mål totalt!

Lätt träning på måndag med efterföljande grill och utvärdering av våren innan vi tar lite ledigt och siktar in oss på vårt 4-dagars läger i Göteborg i början av augusti!

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 20/4 13:00
Lör 13/4 14:00
2 - 2  
Lör 6/4 10:00
0 - 4  
Mån 1/4 16:00
3 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare