SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Vejby IF
3 - 1
IF Lödde
Vejby IF3 - 1IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 11 maj, 19:00
Plats:Vejby IP A-Plan
Tävling:
Matchnummer: 130330035
Samling:17:00, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Seriematch
Trupp:#1 Linnea Norrman
#2 Meja Selander
#6 Linnea Nilsson
#8 Lisa Stafflinger
#10 Amanda Rancic
#11 Stina Björk
#12 Ellen Månsson
#13 Lovisa Lindholm
#14 Lovisa Sandgren
#16 Emmy Bohm
#19 Elin Lindholm
#20 Ebba Andersson
#27 Ida Karlsson
Amanda Appelgren
Millie Olin
Vejby vann rättvist
2022-05-11 23:13

Onsdagsmatch mot Vejby IF innebar kallt&regnigt väder men en fantastisk gräsmatta att spela boll på! Vejby hade startat med två vinster och två förluster och är ett lag bestående av många unga spelare precis som IF Löddes damlag. 

IF Lödde börjar första 5-10 min ok och matchen böljar då lite fram och tillbaks. När sedan Vejby sätter 1-0 på en hörna efter 10 min så tar Vejby över tillställningen och Lödde känns inte riktigt igen med slarvigt passningsspel och lite svagt närkampsspel. Vejby kommer till en hel del riktigt bra lägen under denna perioden men Linnea Norrman i målet klarar av samtliga på ett lugnt och tryggt sätt. Sista tio minuterna av första halvlek börjar Lödde få fart på fötterna och tar sig in i matchen igen utan att skapa några heta chanser. 

 

Lödde startar andra halvlek på ett mycket bättre sätt och vaskar fram 2-3 bra lägen innan, lite ologiskt till matchbilden just då, Vejby kontrar in 2-0 när de placerar snyggt in ett långskott i bortre burgaveln. Lödde trummar vidare och när Vejbys målvakt drar ner en fri Ebba Andersson så tilldöms straff som Ida Karlsson sätter säkert i högra krysset! Några kvitteringschanser hinner Lödde skapa innan Vejby återigen kontrar in ett mål. Lödde ger inte upp och försöker hela matchen ut och Amanda Rancic har bland annat ett friläge för att kunna snygga till siffrorna. 

A-lagsdebut för våra duktga 07:or Amanda Applegren samt Millie Olin blev det också under kvällen. Kul!

Sett till hela matchen vinner Vejby rättvist och en slutsats att dra är att Lödde behöver vara hudraprocentiga för att ta poäng i denna serien. Chans till revansch redan nu på fredag när Asmundtorp kommer på besök till Tolvans IP. 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 17/5 19:00
0 - 2  
Fre 13/5 18:30
1 - 1  
Ons 11/5 19:00
3 - 1  
Sön 8/5 17:00
0 - 3  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare