SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Stattena IF
3 - 8
IF Lödde
Stattena IF3 - 8IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 november, 15:00
Plats:Olympiafältet Plan 10 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130342002
Samling:13:10, Tolvans IP
Referat: Stattena IF - IF Lödde
Stark andra halvlek räckte till klar vinst!
2021-11-08 00:09

IF Lödde avslutade årets seriespel med en bortamatch mot Stattena IF på en 9-manna plan då Stattena drabbats av skador och sjukdomar. 9-manna planerna kan se väldigt olika ut och denna liknade mest en trång kvadratisk plan jämfört med på Laröds IP, mot Hittarps IK FF för några veckor sedan, där vi spelade 9-manna på i stort sett en 11-manna plan. Här har Skånes FF något at förtydliga om de skall tillåta 9-manna i seniorsammanhang överhuvudtaget! 

IF Löddes uppladdning stördes av köer på motorvägen och ovanan med de trånga ytorna gjorde att laget inte fick igång vare sig tempo, precision eller inställningen för att straffa Stattena speciellt hårt i första halvlek. 2-2 i halvtid efter att Emilia Lundberg inlett med ett lobbskott en bit utifrån och Emma Törnqvist följt upp med ett kanonskott i krysset från långt håll. Vi glömmer resten!

Varken vi ledare eller spelare var speciellt nöjda i halvlek men alla behöll lugnet då vi vet vad vi kan. Vi ändrade på  några småsaker och uppmanade till höja koncentrationen och tempot i passningsspelet så skulle vi skapa än mer!

Laget går ut och gör en betydligt bättre halvlek och med lite tur/skärpa i avsluten borde vi gjort tio mål i andra halvlek. Det stannade vid sex mål sista 45 via två nya från Emma, två från Lovisa Sandgren och två från Ida Karlsson. Truppen visar i paus och andra halvlek  sin fina moral och förmåga att hålla i ihop även när spelet inte funkar till hundra procent. Framgångsreceptet för IF Lödde dam!!

IF Lödde slutar på en solklar andraplats efter omöjliga Helsingborgs IF och sju poäng ner till hårdsatsande Landskrona BOIS efter elva segrar på de 14 matcherna i serien. Riktigt starkt jobbat och en fin grund att stå på inför 2022!

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 14:00
2 - 2  
Lör 6/4 10:00
0 - 4  
Mån 1/4 16:00
3 - 1  
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare