SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
2 - 1
Husie IF
IF Lödde2 - 1Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 februari, 14:45
Plats:Tolvans IP, Konstgräs
Serie:Träningsmatcher 2022
Samling: Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch. Vi samlas i omklädningsrum men kom gärna ombytta.
Referat: IF Lödde - Husie IF
Vinst i matchpremiären!
2022-02-05 22:07

Husie IF kunde med kort varsel ställa upp för träningsmatch när Jonstorps IF drabbats av mycket sjukdom och ställde in i början av veckan!

 

Matchen spelades 3x30min och i första perioden så har Lödde bra träff i sitt presspel och binder fast Husie långa stunder på egna planhalvan. Lödde skapar dock inte mer än 1-2st bra målchanser där Lovisa Sandgrens skott tätt över är den bästa. 

Andra perioden driver Husie upp farten och har därmed taktpinnen stora delar av tiden utan att komma till några riktiga farligheter. Lödde sticker upp lite då och då och i en av dessa framstöter så levererar Feffe en precisionspsss i djupled till Lovisa Sandgren som inte gör något misstag i friläget. Kort därefter blir Lödde passivt nere vid egna kortlinje och Husie hittar snett bakåt och ett säkert avslut på ett fint anfall. 

Sista 30 min är ställningskrig och Lödde sätter vinstmålet med 10 min kvar via fint inspel ifrån Stina Björk där Linnea Nilsson möter på volley och sätter dit segermålet!

 

Tät match i stundtals relativt högt tempo där unga Lödde tar med sig att det går fortare och är lite mer fysiskt än vad laget varit vana vid i div.4! Tack Husie för en match med trevlig stämning på och av plan. Lycka till under året!

 

 

 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 14:00
2 - 2  
Lör 6/4 10:00
0 - 4  
Mån 1/4 16:00
3 - 1  
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare