Samling:12:00
Referat: Billesholms IK - IF Lödde
Vinst i seriepremiären!
2022-04-03 22:40

Under söndagen tjuvstartade damerna sin serie då man begav sig till Bjuv för att möta Billesholms IK. Soligt men kyligt väder väntade den av sjukdom kraftigt reducerade truppen på tretton spelare.

IF Lödde startat första 30 min metodiskt och med fin rörlighet och gör under den perioden två mål på fasta situationer där Billesholm hjälper till med det ena och Felicia Holgersson det andra. 3-4 fina anfall till skapas under första halvlek som resulterar i några fina avslutningslägen gett något mål till.

I andra helvlek blir löddes passningsspel lite slarvigare när tröttheten sätter in men det görs ändå två mål genom Lovisa Sandgren, fint assisterad av Alicia Lindberg, samt Meja Selander. Mycket ställningskrig och få målchanser annars under sista 45 min.

Härlig start på säsongen där Löddes alla spelare visar en härlig inställning med hårt jobb utan boll kombinerat med mestadels lugnt och vägvinnande passningsspel. Nu siktar vi in oss på en bra träningsvecka och sedan lördagens avfärd mot Barcelonas gräsplaner och förhoppningsvis lite värme och fin UV! ☀️