SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
4 - 0
Höganäs BK
IF Lödde4 - 0Höganäs BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 april, 17:00
Plats:Tolvans IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130330018
Samling:15:45
Aktivitetsinfo: Seriematch division 3.
Referat: IF Lödde - Höganäs BK
Tredje raka!
2022-04-24 22:42

Höganäs BK kom till Tolvans IP för sen söndagsmatch där de välkomnades med en fin gräsmatta samt soligt och vackert vårväder. Bortalaget, som också är nykomlingar, hade startat serien med vinst i sin enda match såhär långt. 

Matchen är reltivt jämn första kvarten men sedan tar IF Lödde över och skapar mängder av halvchanser där bland annat Hannah Tegestål i motståndarmålet var ute och avvärjde flertalet djupledsbollar som annars kunnat resultera. Efter drygt 35 min så avslutar Jacklyn Nilsson ett mönsteranfall där assisten kom via ett fint vänsterinspel ifrån Alicia Lindberg. Rättvist!

Andra halvlek startar likt den första med ställningskrig utan att lagen skapar några heta lägen. När timmen är spelad så frispelar Felicia Holgersson Ebba Andersson som fri med målvakten sätter den säkert hårt intill högerstolpen. Bara fem minuter senare så är det dags för Ebba igen att förvalta ett friläge efter fint förarbete av Meja Selander. Lovisa Sandgren avslutar sedan matchen med kvällens fjärde mål. 

Hemmalaget höjer sig ett snäpp jämfört med tidigare matcher och visar upp ett riktigt bra och varierat passningsspel där fin rörlighet gjorde att alternativen var många för bollhållaren. Försvarsmässigt gör hela laget ett grymt arbete men extra eloge till alla som ingick i backlinjen under matchen där alla visade upp tydlighet och beslutssamhet under hela matchen!

Nästa match i serien blir nu på fredag borta mot Kvidinge IF. Den laddar vi om till via match i u-serien i övermorgon mot Hörby FF!

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 14:00
2 - 2  
Lör 6/4 10:00
0 - 4  
Mån 1/4 16:00
3 - 1  
Sön 24/3 16:00
0 - 2  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare