Plats:Asmundtorps IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130330103
Samling:11:15, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Blir fralla och dricka vid ankomst till Asmundtorp. Meddela om ni åker direkt och var då på plats Kl.11:30
Referat: Asmundtorps IF - IF Lödde
Tungt poängtapp mot AIF!
2022-09-04 17:16

Under lördagen besökte damlaget Asmundtorp för ny match i div.3. Matchen i våras slutade 1-1 så vi visste att även detta skulle bli en jämn historia!

IF Lödde börjar matchen med strålande rörlighet och hittar fram via fint passningsspel som leder till bra läge för kantinspel men även centralt dät två fina instick till friläge blåstes av för offside. Ett rungande stolpskott och några bra avslut på hemmamålvakten blev summeringen för Lödde av den första mållösa halvleken.

Asmundtorp kommer ut i andra halvlek med mer energi och tar greppet första 10 min innan löddetjejerna kommer in i det igen. På en misslyckad frispark för Asmundtorp kunde Amanda Rancic stjäla bollen och servera Lovisa Sandgren ett friläge som hon utnyttjar på bästa sätt! Lödde fortsätter att dominera efter målet och   känslan är att krafterna börjar sina allt mer i hemmalaget. Med några minuter kvar utnyttjar dock AIF ett missförstånd och kan placera in kvitteringen. Lödde hinner bara skapa någon halvchans efteråt innan domaren blåser av.

Hemmalagets firande av poängen och bortalagets stora besvikelse räcker för att beskriva att idrotten kan vara grym ibland! Spelmässigt gör Lödde höstens bästa prestation och det tar vi med oss framåt och närmast väntar Kullabygden hemma nästa söndag Kl.17!