Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
5 - 3
Hittarps IK
IF Lödde5 - 3Hittarps IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 februari, 11:00
Plats:Tolvans IP, Konstgräs
Samling:09:45
Aktivitetsinfo: Nivå: Blandat.

Ta med svart träningströja, då vi kommer fotograferas oss i våra gula senare.
DM mästarna på besök.
2020-02-08 19:37
Idag skulle vi ha spelat 2 matcher mot Hittarp, men pga av olika anledningar fick vi ihop 19 spelare och Hittarp 15 spelare så istället för 2 matcher blev det bestämt att vi skulle spela 4*25 minuter. Vi delade upp killarna så vi skulle få 4 jämna lag under dessa 4 perioder och inga byten skede under perioderna. 
Matchen började jämt, och Hittarp har bra press och spelar sig fram fint några gånger och tar ganska snabbt en 2-0 ledning innan vi börjar hitta linjer i våra spel, många spelare som nu spelade med nya spelare runt omkring sig och en del spelare som spelade på nya positioner, vilket tog lite tid att komma in i, men vi lyfter oss och börjar spela bättre och bättre och har några målchanser som vi borde ha satt innan första perioden var slut.

I andra perioden fortsätter vi mala på och vi tar över matchen mer och mer har massor med fina framspelningar och anfall, men får inte in bollen i mål. Spelmässigt hänger inte Hittarp med i denna period. Där vi börjar få bra fart i passningsspelet och hittar en hel del fina kombinationer framåt.

I tredje perioden fortsätter vi att dominera spelet och lyckas även få till både en reducering och kvittering på de många chanser vi har. Hittarp har svårare och svårare att få till ett eget spel och tvingas ner djupt ner på sin egen planhalva där det blir trångt och svårt att ta sig fram.

I fjärde och sista perioden, så böjar spelet mer och mer över hela planen, Hittarpspelarna börjar bli riktigt trötta nu, och våra spelare tar kanske inte lika mycket hemjobb som tidigare, så det blir en hel del djupledsbollar och kanske inte så mycket speluppbyggnad som vi önskar, vi lyckas dock göra 3 mål i denna period när Hittarp gjorde 1 så vi vinner till slut matchen med 5-3.

I sista perioden så tog antalet spelare ut sin rätt, och vi som har fler och piggare spelare orkade helt enkelt mer vilket resulterade i våra extra mål, men om vi bara tittar till de 3 första perioderna som motsvara en vanlig match, så har vi ett spelmässigt övertag och oändligt fler målchanser där vi bara måste göra mål! Vi är inte tillräckligt hungriga i straffområdet, vi är inte tillräckligt fokuserade i avsluten, man kan tycka det blir lite smått komiskt när man missar öppna mål, eller vi kommit fri med målvakten för 3:e gången och alla gånger så skjuter man rakt på målvakten. Men vi måste inse att vi inte kommer få lika många chanser på 11-manna som vi fått på 9-manna, och att det kommer bli extremt svårt att vinna matcher om vi gör 1 mål på 8-10 riktiga målchanser, när motståndarna gör 1 mål på 3-4 riktiga chanser. 

Nu har vi match mot våra 06 på onsdag, innan det blir allvar killar när ni skall spela DM mot 04:or. Så tänk på fokus i avsluten på träningarna och bli mer distinkta och beslutsamma i straffområdet.

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 12/6 14:00
2 - 7  
Sön 6/6 14:00
5 - 2  
Lör 5/6 11:00
3 - 2  
Sön 30/5 15:30
3 - 3  
Fre 28/5 19:00
2 - 1  
Sön 23/5 13:00
1 - 2  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare