Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
1 - 6
Kvarnby IK
IF Lödde1 - 6Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 april, 10:00
Plats:Tolvans IP, Konstgräs
Samling:09:15, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Ombyte sker hemma.
Vilja? Inställning?
2020-04-04 13:06
Idag har vi en träningsmatch mot ett av Skånes bästa 06 lag. Kvarnby IK, spelmässigt och tekniskt så är de minst lika bra som oss om inte bättre men är överlag mindre, så vi får alltså en match där vi kan utnyttja något som vi inte brukar ha en fördel av fysiken!!  
För att göra en lång historia kort, så kan vi konstatera att idag så speglar inte resultatet matchbilden, 1-6 är i underkant ett mer rättvist resultat borde varit 0-10, vi kan tacka vår målvakt idag (för att det inte blev fler än 6) som gjorde några fantomräddningar när vi var säkra på att det skulle bli mål. 
Vi utnyttjar verkligen inte att vi överlag är större och tyngre, utan vinner nästan inga andra bollar, inga dueller. Vi har inte många anfall och de få anfall vi får är vi ofarliga i då vi komplicerar till det allt som oftast. 
Det som vi inte gör idag jämfört med många andra matcher är att vi inte har viljan, vi har inte rätt inställning att spela fotboll, att springa, att bara sätta på sig blåstället och jobba, jobba, jobba. Det finns 2-3 spelare som kommer upp i sin rätta nivå idag, som visar lite j-vla anamma, som går in i närkamper som tar löpningar som ligger och jagar våra motståndare fast man vet att man inte kommer vinna någon boll.
Men allt för många är inte ens i närheten av den kapacitet som ni har inom er, som ni har visat så många gånger tidigare, utan man är nöjd med att man inte är andfådd och svettig när matchen är över och det är INTE okej killar. 

Vi kanske inte hade vunnit denna match även om alla hade gjort sitt bästa, men vi hade iallafall bjudit upp till dans och spelat betydligt jämnar med dem både spelmässigt och resultatmässigt. Det värsta är inte att vi förlorar killar, det värsta är att vi gör det utan att Kvarnby behöver spela på sin högstanivå.

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare