Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

Kvarnby IK
5 - 1
IF Lödde
Kvarnby IK5 - 1IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 april, 13:30
Plats:Bäckagårds IP, Plan 2
Serie:TM - P15 Sydvästra A
Samling:12:30, Bäckagårds IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Inga gemensam ombyten före eller efter match.

Ta även med fyllda vattenflaskor.

Ingen publik godkänns så samåk samt håll er utanför plan/ip.
2 sidor av samma mynt.
2020-04-18 16:41
En ny match mot Kvarnbys duktiga 06:or. Återigen så blir det en förlust men det fanns betydligt mer vilja och inställning idag, eller ja inte i början...
Vi möter alltså ett lag som vann över oss med 6-1 för 2 veckor sedan när vi visade alldeles för lite vilja och inställning, där vi helt enkelt springer för lite och är för snälla. Då önskar man som tränare att man är super taggade att få trycka till motståndarna att visa att förra matchen var en engångshändelse något som inte kommer upprepas men ack nej. Vår första halvlek så spelar vi inte som ett lag, vi är 11 individer som inte jobbar för varandra, som inte ger det där lilla extra för att hjälpa till i pressen, för att hjälpa till med rörelser i uppspelsfasen. I första halvlek är bollinnehavet säkert 80-20 till Kvarnby.

I andra däremot killar, det värmer ett tränarhjärta, här kämpar vi som ett lag, vi ger passningsalternativ till kompisen, vi hjälper till i pressen, vi tar de nödvändiga överförflyttningarna av våra yttra för att hjälpa inner mittfältet att täppa till de ytor som fanns i första för Kvarnby att sätta in bollen på, vår backlinje trycker upp och ser till att minska ytorna mellan lagdelarna vilket gör att de enklare kan hjälpa till att snabbt sätta press på Kvarnbys spelare och tvinga dem att spela hem bollen och börja om. Även i anfallsspelet i uppspelsfasen så fanns det mer rörelse, man gav bollhållaren fler passningsalternativ bara genom droppa ner 5-10 meter, eller förflytta sig själv i sidled, att man fortsatte sin löpning efter man slagit sin passningen. Även om Kvarnby fortfarande har mer boll i denna halvlek, så fick de inte spela fotboll på samma enkla sätt, vi tvingade dem till att börja om, att slå längre bollar i djupet jämfört med första halvlek där de spelade sig igenom hela vårt lag.

Tyvärr räcker det inte att vi spelar jämnar och ger Kvarnby mer motstånd i andra, de vinner ändå matchen, men skall man förlora så är det med den inställning, den viljan och som det laget som vi var i andra halvlek, då är det okej att förlora mot bättre lag, och det var Kvarnby idag, men vi får inte ge bort en hel halvlek som vi gjorde i första.

Just nu är det många som befinner sig i en svacka där man inte lyckas med saker man gjort tidigare, där passningarna inte blir så bra som man önskar och det är bara att kämpa sig igenom och den snabbast vägen upp ur svackan är att sätta på sig blåstället och bara springa, kämpa, tacklas, stångas och ge 110% i var enda närkamp, i var enda löpning på varje träning och varje match, det är hårt jobb som kommer hjälpa er upp ur svackan så bit ihop, knyt näven i fickan och bara kör.

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare