Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

Lunds BK
7 - 3
IF Lödde
Lunds BK7 - 3IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 maj, 12:00
Plats:Klostergårdens IP
Serie:TM - P15 Sydvästra A
Samling:11:00, Klostergårdens IP
Aktivitetsinfo: Samling ombytta på Klostergården med fylld vattenflaska

OBS: Bortaställ. Svart tröja med nummer, svarta shorts och svarta strumpor.
Trupp:#4 Liam Bergström
#6 Sam Hegdal
#7 Hugo Bäckstrand
#10 Marcus Rosenqvist
#11 Otto Löfstedt
#16 Johan Lingvall
#17 Ludvig Bengtsson
#18 Elliot Härd
#19 Max Karninger
#23 Nils Månsson
#25 Johan Sjödahl
#27 Elis Persson
#29 Neo Andersson
1 gång = ingen gång. 2 gånger = ren tillfällighet. 3 gånger = vana!!!
2020-05-24 16:24
Idag möter vi Lunds BK ett lag som spelar i Skåneserie B, och där vi försökte hitta ett lag som skulle ge en bra och tuff match och samtidigt få så många av våra spelare att spela match denna helg. 
Vi visst att det skulle bli en tuff match och att Lund aldrig slutar kämpa, vi möte dem förra året i Skåneserien i en märklig match där vi tog ledning med 7-0 och sedan släpper vi in 6 raka bollar till 7-6 innan det tillslut blev 9-7 vinst. Så att de inte skulle vika ner sig och att det skulle bli tufft visste vi.

Vi börjar matchen med mer boll än Lunds BK, men låter Lund få göra första målet när vi tappar boll i uppspelsfasen och Lund kommer med 4-5 spelare mot 2-3 av våra och 4 minuter in i matchen så leder lund med 1-0. Vi fortsätter att spela bra, och mer eller mindre spelar ut Lund i hela första halvlek, vi har riktigt bra defensiv där vi är aggressiva, går in och smäller på och vinner boll. Vi har så mycket rörelse så många bra beslut, så mycket fotbollsgodis och så mycket missade målchanser så istället för ett 1-6 halvtids-resultat så står det 2-3, då Lund i ett av sina anfall får ohotat ta ett avslut 20-30 meter utanför straffområdet och det skottet satt riktigt snyggt i bortre hörnet precis över målvakten. Men halvleken var vår både spel och chansmässigt och skulle vi bara fortsätta med vårt fina spel, vår hårda defensiv och fantasirika anfallsspel så skall vi nog ta hem det här, även om vi inte är i närheten av att vara så effektiva som Lund var i avsluten.

Vi börjar andra halvlek precis som vi slutade första, bra försvarsspel, fina anfall och några riktigt bra lägen för att göra mål, men precis som i första så är vi inte tillräckligt fokuserade så istället för att sätta frilägena så missar vi målet eller skjuter bollen rakt på målvakten. Istället är det Lund som får kvittera till 3-3 när vi återigen tappar boll i uppspelsfasen och det momentum och det boost som Lunds BK spelarna får av att nu ha ett oavgjort resultat istället för att matchen borde varit avgjord för längesedan är mer än vad vi klarar av. Lund tar nu över matchen helt, de sista 30 minuterna på matchen är vi knappt över mittlinjen, vi vinner ingenting, lund fullständigt springer sönder oss, vinner princip alla närkamper och med en hård press så slår vi bort hur mycket bollar som helst, vi står som vilsna själar och vet inte vad vi skall göra för att hitta tillbaka in i matchen. Lund gör 4 mål till på de sista 25 minuterna och vi förlorar med 7-3.

Vi kan säkert analysera matchen till förbannelse men detta är 3:e matchen av 4 där vi börjar riktigt bra för att sedan fullständigt tappa allt vårt spel och vårt defensiva jobb i andra halvlek och låter motståndarna ta över matchen. Som vi kan se det finns 2 två möjliga orsaker, det ena är mentalt (vi slutar spela för att vi helt enkelt tror att vi inte behöver ta jobbet) det andra är fysiskt (vi orkar inte ta det jobb som krävs i mer än 40 minuter) man kan hoppas på det sista för det är betydligt lättare att råda bot på!!!

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare