Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
1 - 2
BK Olympic
IF Lödde1 - 2BK Olympic

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 maj, 13:00
Plats:Tolvans IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 000491032
Samling:12:00
Aktivitetsinfo: Matchvärdar: Marnix & Neo

Ingen publik på IP. Mest troligt spelar vi på B-plan (om den inte är för dålig då spelar vi på A-plan) så man kan se matchen om man står utanför IP.
Det tar sig...
2021-05-23 15:28

Tyvärr så startade inte de Nationella serierna som vi trodde denna helg utan vi får vänta tills den 5-6 Juni. Sett till resultatet i dagens match kanske det var tur att det bara var en träningsmatch...

Vi möter Olympic som är ett bolltryggt och duktigt lag, de gillar att rulla boll längs marken och vill gärna överbelast antingen på kanter eller i mitten med sina spelare, det gör att det finns ytor att uttnyttja när de trycker upp sina spelare högt. I första halvlek så är Olympic det bättre laget, de har ett högre tempo, de är aggresivare och de vinner fler bollar, vi gör en bra halvlek, där vi oftast ligger rätt i defensiven och hittar ytorna i offensiven, men vi har det kämpigt då Olympic vinner de flesta andra bollar. Det är ändå en jämn tillställning om man tittar till antal avslut, olympic hade några till att utöka sin 2-1 ledning som de fick i första halvleken och vi hade något där vi kunde sett till så det stod 2-2 istället.

 

I andra så blir det en helt annan matchbild, det är vi som bestämmer det mesta på planen, Olympic orkar inte hålla ihop sitt lag lika tight som i första, de orkar inte riktigt vara lika aggresiva och vi får ha ett betydligt större bollinnehav i denna halvlek än första och gör en riktigt bra halvlek mot ett Olympic, om än lite tröttkört, fortsatt är farliga när de ställer om. Vi borde dock att gjort 2 mål i denna halvlek och Olympic hade inte många avslut som var direkt farliga. Men man måste göra mål på sina  chanser också.

 

Så helt klart ett steg i rätt riktning, vi närmare oss formen och för vår del kanske en framförskjutning av seriestarten är en lyckoträff, som det ser ut just nu, så kan vi nog pricka in en ordentligt formtopp om 2 veckor.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/8 14:00
1 - 2  
Lör 31/7 13:00
3 - 2  
Sön 25/7 13:00
2 - 4  
Fre 2/7 19:00
2 - 4  
Tis 29/6 19:00
3 - 1  
Sön 27/6 16:00
1 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare