Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
vs
IF Lödde
IF LöddevsIF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 februari, 11:00
Plats:Tolvans IP, Konstgräs
Samling:10:00, Lödde IP
Aktivitetsinfo: Internmatch
Finns det jordnötter till den...
2019-02-17 09:02
Tyvärr så meddelande våra tänka motståndare att de inte fick ihop ett lag till lördagens match, vilket gjorde att vi helt plötsligt stod utan någon fotbollsmatch de 2 kommande helgerna. För råda bot på det så beslutades det att vi skulle försöka få till en internmatch istället. Vi hade ju plan och domare...
Vi lyckades låna in 3 spelare från 06 och 04:a. Och fick ihop 19 spelare, precis till 2 st 9-manna lag. Tack för hjälpen 06 och 04:a, det uppskattas.

Det är svårt med internmatcher, inte alltid att vinnarinstinkten kickar igång, utan det blir lite mer "manjana, manjana". Så vi gjorde vårt bästa för att det skulle bli så match likt som möjligt. Ett lag fick sätta på sig de gula matchställen, och det andra laget fick ha på sig svarta tröjor. In med killarna i olika omklädningsrum och så vanliga match förberedelser vid uppvärmning.

Vi i lag Gul kändes lite loja på uppvärmningen och det var lite svårt att "tända till". Väl ute på plan så blev det något bättre, men det var lag Svart som började bäst. Gult hade svårt att få till något riktigt passningsspel och man tog för lång tid på sig när man väl hade bollen, och svarta låg med högpress och var aggressivare på sitt mittfält. Gula laget spelade upp sig under halvlekens gång, även om Gula lyckades peta in en boll i mål så var det ändå Svarta som hade haft det bättre spelet och de vassare chanserna, men där Gula hade med bra målvaktsspel och lite tur lyckats freda sitt mål.

Inför andra halvlek så tryckte vi på att laget måste öka tempot, men måste röra oss mycket mer (kanske låg det någon dolt i bakhuvudet på killarna att vi inte hade någon avbytare som gjorde att de omedvetet höll igen lite) för det fanns mer kvar att ge. I denna halvlek så blir spelat ganska jämnt, gula laget är väldigt effektiva och sätter sina chanser när de väl får dem, medans svarta har betydligt svårare att få in bollen i mål. Så även om siffrorna sprang iväg så var det fortfarande en jämna match spelmässigt, och där vi i gula laget (lite väl ofta) tyckte att det var bättre om vi passade bollen till svarta spelare istället för gula. Här måste vi lära oss att lugna ner spelet och ibland bara hålla bollen inom laget en stund istället för att hela tiden försöka hitta en direkt avgörande passning, det är jobbigt att förlora boll så ofta som vi gjorde ett tag i andra halvlek.

När matchen var slut så stod Gula som segrare och att det på något sätt skulle indikera på vilka tränare som är bäst matchcoacher låter vi vara osagt, men ibland är resultaten tydliga :)

Och vi ödmjuka coacher i gula laget ser fram emot ölen (det fungerar med en cola, också!!) från svarta lagets dito, men glöm inte jordnötterna!

/Magnus och Robban


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare