Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

Landskrona BoIS
0 - 13
IF Lödde
Landskrona BoIS0 - 13IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 11:00
Plats:Landskrona IP I-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131300018
Samling:09:30, Tolvans IP
Karta:Klicka här >>
Bortskämda tränare.
2019-05-05 15:20
Våra P05 killar är helt fantastiska fotbollsspelare, det finns så mycket fotboll, talang och vilja i dessa duktiga killar så att man som tränare, efter en 13-0 vinst, har känslan att det här kunde vi gjort bättre...
Efter förra veckans fantastiska match mot Ängelholm skulle vi idag möte Landskrona BoIS och vi tränare vill få samma inställning, samma vilja och samma kämpar glöd som vi fick mot Ängelholm. Vi skulle ta med oss vårt försvarsspel, där vi var kompakta, komma på rätt sida för att sedan tillsammans med kompisarna sätt press och inte låta motståndarna få 5 passningar i rad. I anfallsspelet skulle vi fortsätta med löpningarna längs kanterna men även fylla på med djupleds löpningar av våra innermittfältare och framför allt hålla ett högt bolltempo.

Första perioden så börjar vi lite avvaktande, vi har lite problem med att få igång vårt passningsspel, vi slår bort en del enkla passningar, ju längre tiden går så höjer vi dock oss, och vi får till flera bra uppspel, där vi sätter upp på mötande anfallare, sätter tillbaka den till mittfältet och sedan ut på kanten, vi är dock inte helt koncentrerade i avsluten och många av våra avslut går rakt på målvakten. Spelet fungerar bättre och bättre och vi håller ihop försvarsspelet bra, inte som mot Ängelholm, men bra. Vi får med oss 2 mål i från denna halvlek där vi gör det bra killar.

I andra perioden så lossnar vårt anfallsspel, vi får till massor med kombinationer och hur många bra uppspel och avslut som helst, vi gör nog 5 eller 6 mål i denna period, och ändå borde vi gjort minst lika många till, det finns massor med lägen då vi gör det svårt och komplicerat för oss själva, när vi kunde gjort det enkelt och framför allt borde det gått mycket fortare. Det som dock inte var bra i denna period var försvarsarbetet, vi är alldeles för passiva, går inte in i närkamperna och smäller på, jag tror inte vi fick en enda frispark emot oss i denna period pga av en närkamp, då har vi varit för snälla. Framåt gör vi det bra, men försvarsmässigt kan vi mycket bättre.

Inför 3:e perioden så pratade vi med killarna att fortsätta med att jobba, gå in i närkamperna i försvarsspelet men framför allt höja bolltempot. Den 3:e perioden blir något liknande den andra. Vi gör en hel del riktigt snygga och bra uppspel, där vi har välavvägda djupledslöpningar, och flera gånger kommer vi 3-2, 2-1 eller helt själv mot deras målvakt. Vi gör en 5-6 mål i denna halvlek också, men borde nog gjort lika många till. Tyvärr så lyckas vi inte riktigt höja bolltempot i uppspelsfaserna, utan det tar lite för lång tid innan bollen hamlar ut på kanten hos våra yttrar och vi är fortfarande inte så aggressiva som vi skall vara i försvarsspelet, utan landskrona kommer lite för enkelt igenom våra linjer och tar avslut. 

Jag vet hur svårt det är att höja tempo själv, man behöver någon som vill dansa med, och det gjorde inte landskrona idag, dessutom så blir det lätt (även om det är omedvetet) att man sänker tempot, och inte ger max om man leder stort. Här behöver vi bli bättre på att strunta i resultat och motståndare och bara köra på och höja tempot. Landskrona hade betydligt fler avslut mot vårt mål än vad Ängelholm hade i förra matchen, och Ängelholm var betydligt bättre än landskrona det säger lite om vårt försvarsspel idag...

Vi gör 13 mål framåt och släpper inte in något, så man borde som tränare vara supernöjd, och egentligen är man det, men man vet ju att det finns ännu mer där inne, det har ni visat i tidigare matcherna. Ni har helt enkelt skämt bort oss tränare killar, nu vill vi ju se dessa prestationer i varje match. Och för mig är prestationen alltid viktigare än resultatet.

Vi tar med oss att fast vi inte spelar på topp så vinner vi och håller nolla, så ser vi framemot nästa match mot Höganäs på Lördag.

/Magnus


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare