Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
6 - 3
Eskilsminne IF 2
IF Lödde6 - 3Eskilsminne IF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 september, 11:00
Plats:Tolvans IP B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131311026
Samling:10:00
Ordning och reda på torpet
2019-09-21 13:24
Efter ha förlorat de 2 första hemma matcherna, så fick vi idag äntligen till en vinst på hemma plan. 
Efter förra matchen när vi förlorade mot Harrie då vi saknade den riktiga viljan, den riktiga inställningen, och princip bara visade det de sista 5 minuterna i matchen, så låg fokus idag på att få igång vinnarskallen, viljan att vinna varje löpning, viljan att vinna varje duell, att vinna varje utmaning, varje 50/50 situation. Och det tar killarna till sig, vi behöver dock inte vänta så länge innan vi plockar fram det.

Första perioden är ganska jämn, vi är bättre med boll, har ett bättre passningsspel och har fler chanser än Eskil, men det är inte mycket av den riktigt vilja att ge 120% i varje moment som syns, när vi sedan slarvar något enormt med passningarna och princip sänker bort matchens 2 första mål, då gör vi det jobbigt för oss själva. Vi gör en okej period, som vi mycket väl kunnat vinna, nu ligger vi istället under med 0-2 inför andra perioden.

Andra perioden börjar med bättre inställning och det dröjer inte länge innan vi får en hörna som vi nickar in, och helt plötsligt såg vi den viljan och inställning som fanns efter målet mot Harrie i slutminuterna. Vi vinner nu nästan allt, 50/50 bollar, närkamper, utmaningar och dribblingar och Eskils kommer knappt över mitt plan. Vi utnyttjar hela vårt register, all spelskicklighet som finns hos killarna, deras fantastiska spelförståelse och spelintelligens. Vi kommer i anfallsvåg efter anfallsvåg och det är inte många gånger som Eskils får komma till avslut, och när de gör de, står Noah där som en mur och täpper igen. Jag tror vi gör 4 mål i denna period, och hade lätt bud på en 3-4 till, där vi faktiskt borde gjort mål, men där små marginaler och duktigt målvaktsspel från Eskils målvakt sätter käppar i hjulet. Vi avslutar andra perioden med en 4-2 ledning, och killarna har gjort en fantastisk period, man kan bara önska att de fortsätter lika bra i sista perioden.

Vi tappar en spelare i andra perioden, som får en smäll mot huvudet och känner sig inte helt kry, så vi är ner på 2 avbytare men det skall inte vara några problem. Vi börjar 3:e perioden bra, precis som vi slutade andra, och får en massa fina anfall och äger mycket boll, Eskils killarna får mest springa och jaga. Det ser hur lugnt ut som helst och när vi dessutom ökar på till 5-2 känns det hela klart, tyvärr infaller sig någon sorts stress hos killarna att de måste få till anfall och avslut så snabbt det bara går, så vi gör det svårt för oss själva, genom att stressa fram passningar i djupet när vi inte är beredda och det blir en stund med lite Hawaii fotboll, och det är inte det som vi är bäst på. 
Killarna tar dock tag i det igen, när vi helt sonika sänker bort ytterligare ett mål till Eskil och ger lite liv till matchen. Det är dock högst tillfälligt och vi fortsätter att mala på med bra spel, bra anfall och vi har både stolpträffar och ribbträffar innan vi till sist kan trycka dit 6-3 målet och med bara några minuter kvar är det hela nu avgjort, och vi spelar av den sista tiden komfortabelt.

Idag gör vi en fantastisk andra period, ni gör så mycket rätt i denna period killar, ni har viljan att offra er till sista droppen, och samtidigt har vi fokuset att inte göra större misstag. 3:e perioden börjar i samma still, men svänger lite mer i intensitet beroende på resultatet, vi hade dock lägen att gör en 4-5 mål till i denna period, så det var en bra period killar. Första perioden spelar vi allt som oftast bra, vi är dock inte helt på topp, och det slarvas en del, och den 100% inställningen finns inte där. 
Det är bra av er att komma ut i andra och  få allt att klaffa, när det inte riktigt fungerade i första, till nästa match mot Furulund, så skall vi bara vara med i matchen direkt, vi skall inte bjuda på några enkla mål.

Vi tackar Noah för att han drog på sig målvaktströjan idag, märks att du är utespelare, men ändå en riktigt stabil insats med en hel del bra ingripande och räddningar.

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare