Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

IF Lödde
0 - 3
Fortuna FF svart
IF Lödde0 - 3Fortuna FF svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 16 augusti, 19:00
Plats:Tolvans IP B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 131311005
Samling:18:00
Äntligen är serierna igång igen.
2019-08-16 21:15
Då var äntligen serien igång igen och vi ser framemot en höst av massor med tuffa matcher, men framför allt massor med tillfällen att få praktisera allt det som vi tränar på. 
I våras hade vi målsättningen att ligga kvar i serien till hösten och hoppades att vi skulle placera oss i mitten någonstans, när vårsäsongen var slut hade vi placerat oss på en andra plats. Till hösten brukar serierna spetsa till sig lite, men vi vågar väl sticka ut hakan lite och hoppas att vi placerar oss bland Top 3.
I dag var det revanschdags för förlusten i våras mot Fortuna och killarna gjorde en fantastisk träning igår, så allt såg bra ut för en härligt tillställning. Vi börjar matchen bra och det är en hel del spel på mittplan, där vi får till ett bra passningsspel och hittar en del kombinationer för att ta hos fram i banan, tyvärr så får vi inte till avsluten riktigt, en fot som är i vägen, en boll som rullar lite för fort, en passning som inte hittar fram. I gengäld så lyckas inte fortuna komma till så många avslut de heller, och även om det är jämt så har vi lite mer spel och bättre passningsspel, men har otroligt svårt med att komma till avslut.

I andra tappar vi initiativet helt och fortuna äger hela denna period, vi får inte till passningsspelet då vi blir stillastående och det är endast en storspelande målvakt som gör att det inte blir mål från en bra bit in i perioden, då vi tillslut får kapitulera då vi inte får till uppspelet utan fastnar och tappar boll på egen 3:e del. En kort stund därefter så får fortuna en straff och det är helt plötsligt 0-2, tungt för killarna men helt rättvist, fortuna var klart bättre denna period och vi kom ingenstans.

3:e perioden har precis börjat när en fortuna spelare kommer på en djupledslöpning rakt igenom vårt mittfält och försvar och i steget tå:ar in 0-3. Efter det målet så börjar vi få till spelet igen, vi har mer boll, men kommer inte till några riktigt farliga avslut, utan får nöja oss med att vi gör en betydligt bättre period än 2:a, med mer rörelse och bättre passningar.

Det var ju inte denna start vi vill ha, men fortuna är duktiga och vi gör en bra match mot ett för dagen effektivare och tyngre lag, som hade fler och vassare chanser. Vi är inte riktigt där än att vi kan lösa den höga press som fortuna satte på oss, men den dagen vi löser det, så har vi spelat bort både 1 och 2 lagdelar hos motståndaren med en/två snabba passningar, och då kommer även chanserna att radas upp. 

En härligt tuff match och bra början på serien, nu ger vi järnet på träningarna i veckan så ger vi Vejby en ordentlig match nästa fredag.

/Magnus

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/5 13:00
2 - 1  
Ons 21/10 19:00
1 - 4  
Sön 18/10 14:00
2 - 2  
Fre 16/10 19:00
3 - 1  
Tor 15/10 19:00
5 - 0  
Lör 10/10 12:00
6 - 1  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare