Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 3/5 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P07

Välkommen till P07, spelare födda 2007
Vi är ett gäng duktiga och träningsflitiga killar som tränar 2-3 ggr/veckan hela året.

Tisdagar och Torsdagar kl 18:30 20:00 på Tolvans IP.


Vi tränare ställer krav på våra killar, att dom ska genomföra träningar och matcher utifrån sin egen förmåga. Man skall efter varje träning och match vara trött och känna att man gjort sitt bästa. Vi förväntar att killarna har och ger kamratanda, ödmjukhet & respekt gentemot varandra samt motståndare & ledare. Vi ska spela tuft, men schyst och ha j-kligt roligt.


Vi sätter individens fotbollsutveckling i fokus och vill ge alla rätt förutsättningar att utvecklas på den nivå som man befinner sig just nu. Men jaget blir aldrig större än laget. Därför spelar vi matcher i olika nivåanpassade serier. Vi har inga fasta lag utan lagen sätts utifrån nivån på motståndare och våra egna spelare. Vårt mål är att hela tiden ge killarna tuffa matcher där de måste kämpa och göra sitt yttersta för att genomföra matchen. 


Vi ledare och spelarna uppskattar föräldrarnas närvaro på träningar som matcher.

Välkomna till IF Lödde P07Påminnelse om 2019 års uppstartsmöte 28 feb
2019-02-27 22:01


Glöm inte bort att det torsdag 28 feb kl 18 är dags för vårens föräldramöte (inkl barnen, träningen är inställd) - alla detaljerna hittar ni i tidigare utskickad inbjudan.


Välkomna!


//Ledare o lagföräldrar

 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare