Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 25/1 -21
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
3 - 9
Janstorps AIF (9m)
IF Lödde3 - 9Janstorps AIF (9m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 17:00
Plats:Tolvans IP B-plan 9-manna
Tävling:
Matchnummer: 130365036
Samling:16:00
Trupp:Agnes Darud
Alma Holm
Amanda Rancic
Ebba Manglind
Elin Lindholm
Emilia Lundberg
Felicia Holgersson
Jacklyn Nilsson
Linnea Norrman
Lisa Stafflinger
Lovisa Lindholm
Sydney Andersson
Tilda Persson
Serieavslutning på Tolvans IP!
2020-10-04 23:03
Sista seriematchen för hösten mot ett Janstorp som kom med i stort sett (9 av 11 spelare deltog i lördagens match) samma lag som spelade div2-match under lördagen.

IF Lödde börjar matchen  bra och håller uppe spelet och skapar lite halvchanser via fint kantspel  och ändå står det 0-3 efter 15 min där Janstorp visat vad den extra tyngden gör i straffområdet när de gör två mål på hörna och det tredje via inspel från kanten. Lödde fortsätter att håll uppe spelet bra resten av halvleken även om Linnea Norrman i löddemålet får komma bra ut och avvärja ett par friläge. Domaren blåser för halvlek och 0-4 i protokollet.

I halvlek pratar vi om att köra hela vägen ut i 90min och att vi skulle försöka bli ännu lite mer aggressiva.  9-manna gör det trångt att hitta via mittfältet så vi pratade också om att hitta rakare spel direkt upp till anfallare från backlinjen istället för via mittfältet.

Janstorp gör en del fina mål även i andra men vi spelar upp oss ytterligare lite jämfört med första och det resulterar i tre fina mål av Ebba Manglind via två kanonskott samt en säker straff. Tjejerna gör ett kanonjobb hela matchen ock skall ha en eloge för att de höll huvudet högt även om motståndet idag var övermäktigt! 

Serien är därmed slut och vi kan summera en serie där alldeles för mänga lag använder samma spelare i denna serien som i sina A-lag i div.1-2 vilket resulterar i alldeles för ojämna matcher som inte ger något av lagen så mycket. Vi i IF Löddes unga lag tar dock med oss mycket erfarenhet från hösten som vi kommer att ha stor nytta av när vi nu börjar uppladdningen för comebacken i div.4-fotbollen om ett halvår. Då skall vi vara redo både fysiskt och fotbollsmässigt för utmaningarna som väntar där!
 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 4/10 17:00
3 - 9  
Sön 27/9 12:00
6 - 2  
Sön 20/9 17:00
1 - 1  
Fre 11/9 19:00
3 - 0  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare