Hardeberga BK/Harlösa IF/GOF IF (9m)6 - 2IF Lödde

Samling:10:30, Tolvans IP
Aktivitetsinfo: Seriematch. Troligen 9 mot 9.
IF Lödde avslutade starkt!
2020-09-27 23:25
Harlösa IP var spelplatsen på söndagen för IF Löddes unga damlag när sammanslagningen GOF/Hardeberga/Harlösa stod på programmet. En trång 9-manna på en ojämn plan är sällan något bra recept på någon fin spelande fotboll och denna söndagen var inget undantag. Hemmalaget kom med fem spelare från förra veckans div.3-match och hade lite mer muskler vilket de utnyttjade då blev mycket närkamper centralt på plan.

Första halvlek hade hemmalaget medvinden och utnyttjade det med att styra spelet i första halvlek. Mycket längre bollar som ställde till det för Löddes försvar och även en hel del skott utifrån. Lödde spelade upp sig under halvleken och kändes lite på gång när hemmalaget tyvärr gjorde 3-1 på hörna precis innan halvlek.

Vi pratade i halvlek om att spela lite längre då vi kört fast med vårt korta passningsspel då hemmalaget var duktiga på att göra det trångt för oss.

Första 20 min av andra halvlek är löddes tjejer inte alls med och vinner få dueller och löper minimalt vilket gör att GOF/Hardeberga får styra lite som dom vill. Sista 25 min hittar dock Lödde tillbaka till sitt vägvinnande presspel som kräver mycket jobb, löpningar och då skapas automatiskt också  5-6 riktigt fina chanser. Lite sent dock men något att ta med sig framåt när nu sista matchen, mot div.2-gänget Janstorp, väntar på IP nästa söndag.