Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Röstånga IS
0 - 4
IF Lödde
Röstånga IS0 - 4IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 juni, 17:00
Plats:Odenvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342014
Samling:15:00
Aktivitetsinfo: Seriematch

Trupp:#1 Linnea Norrman
#2 Meja Selander
#4 Agnes Darud
#6 Linnea Nilsson
#8 Lisa Stafflinger
#9 Felicia Holgersson
#10 Amanda Rancic
#12 Ellen Månsson
#13 Lovisa Lindholm
#14 Lovisa Sandgren
#16 Emma Törnqvist
#19 Elin Lindholm
#21 Alma Holm
#27 Ida Karlsson
#29 Matilda Andersson
#30 Tilda Persson
Tredje raka i hettan!
2021-06-21 01:21

Under söndagen tog IF Löddes unga lag tredje raka segern i inledningen av seriespelet. Starkt! Röstånga, som spelade i div.3 2020, hade börjat serien för två veckor sedan med storvinst med 8-1 mot Marieholm.

 

IF Lödde rivstartade matchen genom att sätta 1-0 redan efter 3 min när Emma tog sig igenom hemmaförsvaret och rullade säkert bollen förbi hemmamålvakten. Lödde spelade fin fotboll fram till första drickpausen och skapade många lägen som kunde resulterat. Nästa mål dröjde dock till 22 minuten då en fin kombination mellan Tilda, Agnes och Emma ledde fram till nytt fritt läge i straffområdet för Emma som inte gjorde något misstag. Vackert anfall och psykologiskt viktigt precis innan extrapausen! Lödde gör fem byten i pausen men fortsätter ändå att spela fin fotboll resten av halvleken men dock utan att sätta dit någon av chanserna.

 

I halvtid är vi nöjda med hur det ser ut i vårt anfallsspel och att alla jobbar så extremt hårt i vårt försvarsspel över hela planen.

 

Värmen tar ut sin rätt på båda lagen i andra halvlek och det blir lägre tempo och lite fler enkla misstag som gör att det svänger lite mer fram och tillbaka. Emma sätter sitt tredje mål för dagen med fem minuter kvar genom ett fint volleymål och sedan avslutar Lovisa Sandgren matchen med att sätta matchens sista spark via ett långskott som seglar in över målvakten.

 

IF Lödde fortsätter att göra mycket mål i seriespelet men det som låg till grund till segern är lagets hårda jobb i försvarsspelet där motståndarna hela tiden sätts under press och inte ges någon tid! Röstånga skapar en målchans på hela matchen och den avvärjer Linnea i målet genom att komma ut först på inspelet från kanten.

 

Roligt också att seniordebuterande 06:an Matilda Andersson klarade sin uppgift på ytterbacken på ett så stabilt och tryggt sätt!

 

Tisdagen den 29/6 är det nästa match då obesegrade Helsingborgs FF kommer på besök på Tolvans IP!

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 2/7 19:00
3 - 0  
Tis 29/6 19:00
5 - 0  
Sön 20/6 17:00
0 - 4  
Sön 13/6 17:00
4 - 0  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare