SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
0 - 1
Råå IF
IF Lödde0 - 1Råå IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 september, 17:00
Plats:Tolvans IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130330122
Samling:15:45
Trupp:#1 Linnea Norrman
#6 Linnea Nilsson
#9 Felicia Holgersson
#10 Amanda Rancic
#11 Stina Björk
#12 Ellen Månsson
#13 Lovisa Lindholm
#14 Lovisa Sandgren
#15 Jacklyn Nilsson
#16 Emmy Bohm
#18 Emilia Karninger
#19 Elin Lindholm
#21 Alma Holm
#27 Ida Karlsson
#28 Alicia Lindberg
Förlust mot Råå IF
2022-09-26 11:14

Söndagen innebar nästsista omgången av serien och ett besök av Råå IF som jagade pallplats i serien. Vårens mötte mot Råå spelades under tryckande värme och där vår ork inte riktigt räckte till för att rubba Råå sett över nittio minuter. Gårdagens möte levde hela vägen vilket vi är mycket nöjda med!

Råå startar resolut och tar ett grepp över tillställningen och skapar med sin tyngd lite oreda framför mål på fasta situationer. Spelet jämnar ut sig sista kvarten och Lödde har verkligen jobbat sig in i matchen då och skapar lite chanser via bra läge för Amanada Rancic och några inspel ifrån kanten som rinner igenom straffområdet. Ologiskt, sett till matchbilden sista kvarten, gör Råå matchens enda mål via några motlägg i straffområdet och ett lobbskott ifrån kanten in i bortre burgaveln. Tungt avslut på halvkleken när det kändes som vi fått motståndet dit vi velat!

Andra halvlek fortsätter hemmalaget att jobba hårt i försvarsspelet och stör därmed Råå till att slarva med sitt passningsspel en hel del. Det är dock Råå som skapar mest chanser men Linnea Norrman i löddemålet gör ett par fina räddningen under halvleken. Lödde får 3-4 riktigt bra omställningslägen utan att få till den sista passen alltid men med kvarten kvar sliter sig Jacklyn Nilsson sig fri men tyvärr går avslutet i ribbstolpen och ut. 

Lödde löper enormt i sitt försvarsspel och stör Råå under hela matchen och skall ha en stor eloge för detta. Dock räcker inte krafterna till att även hota så mycket framåt och Råå vinner rättvist med 1-0 men vi är otroligt nöjda med att vi höll liv i denna matchen till sistsa sparken! Det blev grill och lite information om hösten och 2023 i klubbhuset efteråt och där offentliggjordes bl.a. att tränaren Mattias Jakobsson tyvärr inte kommer att fortsätta 2023 och att löddebekantingen Björn Nilsson kommer att erätta honom i ledarstaben.  

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 28/9 19:30
1 - 2  
Sön 25/9 17:00
0 - 1  
Mån 19/9 20:15
Sön 11/9 17:00
0 - 2  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare