SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
9 - 1
Stattena IF
IF Lödde9 - 1Stattena IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 september, 17:00
Plats:Tolvans IP A-plan 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 130342103
Samling:15:45
Storvinst mot Stattena!
2023-09-10 21:33

Stattena IF kom till Tolvans IP under söndagen när högsommarvärmen börjat lägga sig lite. Helsingborgslaget hade en hel del nya ansikten i truppen jämfört med i våras så det fanns en viss osäkerhet kring vad som väntade hemmalaget. 

IF Lödde visade prov på fin rörlighet och varierat passningsspel och det dröjde inte mer än tio minuter innan nollan spräcktes genom Lovisa Sandgren. Löddes hörnor var farliga idag och på en av dessa skruvade debuterande Helena Jöneros in ett av de fem målen innan halvtid. Amanda Rancic och Stina Nilsson noterades också för mål innan paus. 

Andra halvleks första hälft ser ut som första dvs med stor dominans av Lödde och målchanser som avlöser varandra. Claudia Halvarsson gör ett fint mål i friläge,Sandgren fullbordar sitt hattrick och Stina får göra sitt andra mål innan Lödde slappnar av sista kvarten och då bjuder in Stattena till att skapa lite lägen. Bortakapten Tindra utnyttjar ett av lägena och därmed spräcker Beas nolla denna kväll. 

En jättebra insats av alla sexton spelare med bra fokus, rörlighet och passningsspel under stora delar av matchen och vi siktar nu vidare mot nästa seriematch redan nu på onsdag borta mot Ödåkra. 

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/10 16:00
Ons 27/9 19:00
0 - 1  
Sön 24/9 17:00
1 - 0  
Lör 23/9 12:00
0 - 3  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare