SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Höörs IS
1 - 1
IF Lödde
Höörs IS1 - 1IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 17:00
Plats:Färs & Frosta Arena, Höör A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130342099
Samling:15:00
Delad pott i Höör
2023-09-03 22:44

Under söndagen begav vi oss till Höör för match mot en av toppkonkurrenterna i serien. En plan som var grön och jämn men lite väl långt gräs för att få fart i spelet.

Lödde startar matchen riktigt vasst första kvarten och skapar en hel del chanser framför duktiga hemmakeepern. Jacklyn Nilsson vinner boll högt upp i banan tidigt i matchen och borrar in ledningsmålet i bortre krysset. Snyggt! Halvtimmen innan paus blir mer kamp och ställningskrig än skönspel. På en fast situation precis innan paus lyfter Höör in bollen i straffområdet där det efter lite flipperspel ramlar ner på fötterna på en hemmaspelare med öppet mål. 

De första tio minutrarna av andra halvlek fortsätter på samma sätt som första slutade men efter den perioden så är det Lödde för hela slanten. Målchanser avlöste varandra och Höör fick mest ägna sig åt att slå undan bollen i panik. Med dryga kvarten kvar ligger bollen i mål men domaren hade hittat en gruff vid målvakten. Efter det bortdömda målet har Stina Nilsson ett hårt skott som målvakten håller, Lovisa Sandgren en fin möjlighet i straffområdet som slinker tätt utanför, Jacky ett skott i friläge som målvakten räddar och Amanda Rancic ett bra avslut ifrån svår vinkel. Tyvärr resulterar inte dominansen i något vinstmål och därmed delas poängen mellan topplagen!

 

Lödde gör inte sin bästa match för året men under halva matchen så kommer laget upp i bra nivå och skapar då tillräckligt för att ta med sig alla poängen hem. Nästa vecka får vi ny chans då vi är tillbaka på Tolvans IP och tar då emot Stattena IF! 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/10 16:00
Ons 27/9 19:00
0 - 1  
Sön 24/9 17:00
1 - 0  
Lör 23/9 12:00
0 - 3  
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare