SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

IF Lödde
2 - 2
Strövelstorps GoIF/IF Salamis
IF Lödde2 - 2Strövelstorps GoIF/IF Salamis

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 31 maj, 19:00
Plats:Tolvans IP A-plan 11-manna
Tävling:
Matchnummer: 130330055
Samling:17:45
Delad pott mot SGIF
2024-06-01 11:18

Tätt matchande nu och bara 48 timmar efter derbyt mot Nike så kom Strövelstorps GIF till Tolvans. Fantastiska förutsättningar med fint väder, bra plan och mycket folk på plats där F15/16-laget hördes mest när de hejade efter deras pizzakväll. 

Första kvarten har Strövelstorp lite spelövertag och spelar sig fram till ett friläge som de bränner över. Efter detta kommer Lödde in i det mer och mer och tar då över och börjar skapa lite lägen som stryker stolparna men utan att oroa bortalaget allt för mycket. 

I halvlek pratar vi ihop oss och utnyttjar sedan mer de ytor som finns och skapar då direkt vassare lägen. Claudia frispelar Stina Nilsson efter fem minuter men där målvakten mirakelräddar. Mitt i trycket så sticker bortalaget upp och smäller in en frispark ifrån 30 och kort därpå ökar de även på med ett långskott som dalar in i bortre burgaveln. Snabb replik ifrån Lödde när kapten Ellen Månsson trycker in reduceringen ifrån nära håll på Ida Nielsens fint slagna frispark. Med tio minuter kvar drar Helena Jöneros en frispark ifrån 20 meter som Lovisa Sandgren, efter lite flipperspel i straffområdet, kan trycka upp i nättaket. Rättvis kvittering! Lödde går sedan för vinstmålet också men kommer inte närmre än ett blockat skott i friläge samt en hörna som ställer till lite oro. 

 

Lödde visar upp fin kampmoral och vilja när ett tvåmålsunderläge hämtas upp sista 20 min. Bättre tålamod och passningsspel än mot Nike senast gör att vi verkligen förtjänade poängen! Nu väntar de överlägsna serieledarna Fortuna i nästa omgång men först lite träning kombinerat med studentfirande av vår fem studenter i veckan. 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 19/6 19:00
2 - 0  
Sön 16/6 17:00
2 - 3  
Mån 10/6 19:00
9 - 0  
Sön 2/6 11:00
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare