SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Dam A

Fortuna FF
9 - 0
IF Lödde
Fortuna FF9 - 0IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 10 juni, 19:00
Plats:Rydebäcks IP, gräsplan
Tävling:
Matchnummer: 130330066
Samling:17:15
Uppvisning av FFF
2024-06-10 23:43

Det blev en tung kväll resultatmässigt i Rydebäck när det var måndagsmatch mot seriesuveräna Fortuna FF. 

Fortuna inleder matchen i ett rasande tempo och får tidigt i matchen in första målet via ett långskott ribba in. Tjejerna i Lödde blir hårt ansatta under första halvlek men försöker och kämpar på bra men resultatet rinner iväg under första halvlek till 7-0. Vi tycker ändå vi försvarat oss ok i öppet spel men FFF får in tre hårda långskott och två hörnmål innan paus. 

I andra halvlek vågar vi stå lite högre, vara lite aggressivare och lyckas då stjäla bollen lite längre upp och skapar några skott utifrån samt ger hemmalaget något svårare att få precision i sista passen. Bea Olin gör ett par fina räddningar även i andra och vi förlorar bara halvleken med 2-0.

 

En tuff dag på jobbet men spelare, ledare och tillresta lagkamrater håller uppe humöret, pushar varandra och visar den härligt positiva "Löddeandan" hela matchen. 💛🖤  

 

Vi lyfter på hatten åt Fortuna FF och gratulerar till segern som bärgades via ett fartfyllt och vägvinnande sätt att spela. Nu laddar vi om för de två sista matcherna innan uppehållet i den oerhört jämna tabellen. På söndag vänder serien och vi tar emot premiärmotståndarna Billesholms IK på Tolvans IP. Kom och stötta laget! 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 19/6 19:00
2 - 0  
Sön 16/6 17:00
2 - 3  
Mån 10/6 19:00
9 - 0  
Sön 2/6 11:00
 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare