Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
P05

Välkommen till IF Lödde P05

IF Lödde P05 är ett lag med runt 35 spelare och skulle närmast beskrivas som träningsflitigt, spelskickligt, kreativt och harmoniskt. Vi har en spelidé som utgår ifrån att vi skall hålla bollen på marken och med ett snabbt passningsspel spela oss fram i planen. 


Vi lägger fokus på den individuella fotbollsutvecklingen av våra spelare, att alla spelare skall utvecklas från deras nivå mot de mål som individen har. Vi har träningar som har högt tempo, funktionella övningar och massor med spel. Vi ger spelarna friheten att ta egna beslut under matchen, att man måste värdera varje situation och därefter ta eget beslut hur man väjer att lösa denna situation. Ett beslut som en spelare tar kan aldrig vara fel, det kan bara vara mer eller mindre bra ;)


I gengäld kräver vi av våra spelare att de ALDRIG gnäller på domare, medspelare eller motståndare och att man ALLTID gör sitt bästa på varje träning, i varje match och i varje situation. Vi är ett lag på och utanför planen!


/Tränarna P05

Vårsäsongen till ända.
2021-07-03 12:15

Då har ännu en vårsäsong tagit slut och vi passar på att ta ett kort uppehåll innan seriespelet i Nationella seriern drar igång redan i näst sista veckan i Juli.

 

Tyvärr ställde Corona till det för oss i år igen och killarna har gått miste om en del intressanta och spännande cuper samt även spel i LigaCupen under vintern. Dessutom har vårsäsongen ställts in helt i den Nationella serien och enbart fungerat som träningsmatcher i Skåne A.

Den Nationella serierns "höstomgång" drog igång redan i mitten på Maj och vi har hunnit avklara 3 matcher med 2 vinster och 1 oavgjord och just nu ligger vi i top i denna serie då har dock Mjällby en match mindre spelad och 2 vinster så det kan ändrats innan serien drar igång igen. Det märks att vi har stigit upp ett steg i nivå och matcherna innehåller högre tempo, färre målchanser och generellt sett bättre spel från alla lag. Alla lag har spetsat till sig och lockat till sig bra spelare från lag som inte kvalificerade sig för att spela Nationell serie så det är bra fotboll som bjuds på matcherna.

 

I P16 Skåne A har vi spelat fantastiskt bra och tagit 4 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Vilket är en enastående bedrift, där merparten av spelarna inte spelat på denna höga nivå tidigare, och där man verkligen har bevisat att ett väl fungerande lag med en tydlig spelide och trygghet med vårt sätt att spela fotboll ger resultat.

 

Vi har en fantastisk bredd i vårt lag och tillhör en av 3 föreningar som har lag både i en Nationell serie och den högsta serien i Skåne. Allt detta kan vi passa på att njuta av i 1 vecka för sedan börjar förberedelser inför höstens serier där målsättningen för Nationell är att ta oss vidare till A-Slutspel och i Skåneserien att placera oss på övre halvan av tabellen, gärna top 3. Men den målsättningen kostar och det finns ett underbart citat som passar bra in för killarna här:

 

"Youve got big dreams, you want fame. Well fame costs, and right here is where you start paying; in sweat" - Lydia Grant

 

Vi passar på att gratulera vår yngling i laget, Hugo, till riksläger uttagningen för P15 på bosön den 26-30 Juli. En av 120 stycken 06:or som kämpar om några få platser till P15 landslaget, i våra ögon är du självskriven Hugo.

 

/Magnus 

Träning på onsdag 16/6 är inställd.
2021-06-14 12:08

Hej.

 

Då vi har match på Onsdag mot Kristianstad och dessutom ett antal spelare som är borta på onsdag samt några som skall spela match med B-laget på Tisdagen så kommer vi inte få ihop tillräckligt många till Onsdagens träning för att den skall bli meningsfull, så den ställer vi in.

 

Alltså ingen träning på Onsdag den 16/6

 

/Magnus

Referat: IF Lödde - BK Olympic
Det tar sig...
2021-05-23 15:28

Tyvärr så startade inte de Nationella serierna som vi trodde denna helg utan vi får vänta tills den 5-6 Juni. Sett till resultatet i dagens match kanske det var tur att det bara var en träningsmatch...

Referat: IF Lödde - GIF Nike
Hitta ytorna...
2021-05-16 15:26

Sista träningsmatchen inför Seriestarten för skåne A serien. En träningsmatch tidigare mot Lunds BK som vi vann till slut men där vi gjorde allt för många felpass och bolltapp, så det hoppades vi på skulle minimeras idag.

Referat: Malmö FF - IF Lödde
Nära skjuter ingen hare
2021-05-15 15:54

Sista (hoppas vi) träningsmatchen på Nationell nivå innan serierna drar igång till helgen och det vill sig inte riktigt...

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 1/8 14:00
1 - 2  
Lör 31/7 13:00
3 - 2  
Sön 25/7 13:00
2 - 4  
Fre 2/7 19:00
2 - 4  
Tis 29/6 19:00
3 - 1  
Sön 27/6 16:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare