I söndag spelade Lödde FF sin sista match innan sommaruppehållet och man gjorde det mot Rosengård FF 2.

Backar: Alex Plym - Linus Persson - Jens Nilsson © - Rasmus Svensson

Mittfält: Joakim Nodfelt - Sebastian Tanner - Ludvig Eden - Olliver Blomqvist

Anfall : Felix Jansson - Tobias Lettby

Avb: Fredrik Grönberg - Axel Bojrup - Rasmus Håkansson - Andreas Persson - Alexander Roth

Första halvlek:

Rosengård startar väldigt bra och dominerar spelet totalt de först 15 minuterna men lyckligtvis skapar de inte många lägen och de få tillfällena som Rosengård gled igenom stoppade Milos briljant. Rosengård rullade totalt ut LFF och de indikationer man fått av scoutrapporterna stämde, det var ett helt annat Rosengård på planen nu än var det var i premiären då LFF vann med 18-3.

Trots Rosengårds press och dominans så kändes det ändå tryckt i Löddes försvar. Bjässen Linus Persson stoppade allt som vanligt och comebackande Alexander Plymen med artistnamnet ”Plymen” visade god form. I minut 21 kom en riktigt kalldusch för Rosengård. En perfekt djupledsboll till Lettby som kliniskt satte 1-0. Helt obegripligt att LFF gjorde mål om man ser till matchbilden. Där och då föll Rosengård som ett korthus, målen trillade in och i halvtid stod den 4-0. Vikarierande anfallaren Felix Jansson stod för ett äkta hat-trick.

Andra halvlek:

I andra halvlek fortsatte den ”nya matchbilden”. Lödde körde över Rosengård totalt och målen fortsatte att trilla in. Lettby gjorde ett till och Sebastian Tanner gjorde sina två första mål för LFF. Lödde FF kunde ha vunnit med större siffror men man hade inte skärpan. Det var inte så konstigt eftersom matchens tempo hade sjunkit rejält och matchglädjen likaså. I slutet satte Rosengård en reducering på en friskpark och slutresultatet blev 7-1.

Ett stort plus till Lödde FF som är där i 90 minuter, motståndarna började gå efter minut 70….

Matchens lirare:

Felix Jansson - 3 mål säger allt. Killen var överallt och visade hur man på ett framgångsrikt sätt med hjälp av gravitation och corioliseffekten kan konvertera massa till fart.