Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Lödde FF

 Vi i laget  Består till största del av Löddeiter från det fina 80-talet till ungtuppar från 00-talet. En rejäl mix men en perfekt mix. Träningarna och matcherna präglas av glädje och skratt men också ett driv av att utvecklas och att vinna. 


För mer uppdateringar följs oss gärna på Instagram @loddeff


Kontakta Felix Jansson på mobil: 0703-176486 för frågor gällande spel i Lödde FF under 2020. Vi tränar onsdagar 20.00 med start 30/10.2017 

I april spelades den första seriematchen borta mot Rosengårds FF. Matchen slutade 18-3 till LFFs favör och detta var starten på en fantastisk resa.

 

Ni som följt oss har kunnat läsa om våra matcher och som ni säkert uppfattat så har vi radat upp vinsterna och inför sista matchen, borta mot GIF Nike, var guldet redan säkrat. Matchen mot Nike vann vi med 5-2 och vi spelade totalt ut motståndarna. Första året, första guldet.

 

2018 

Lödde FF börjar på riktigt och klättringen i det ”ordinarie” seriesystemet tar fart. Division 7 väntar och matcher mot de lokala rivalerna Stora Harrie och Kävlinge GIF står som säsongens höjdpunkter. Jag tror att det kommer bli ett fantastiskt fotbollsår för Lödde FF och vi ska inte bli förvånade om vi även 2018 slåss om ligaguldet.


2019

Lödde FF fick en gratisplats i div 6 efter ett förlorat kval. Så kommande säsong kommer ni kunna följa oss i HA Div 6 Mellersta. 

Vi har tappat få men fått in desto fler och truppen känns mer mer spännande än nånsin. 2019 kommer bli ett bra år för Lödde FF utvecklingsmässigt. Vi ses på IP!

Årsmöte Lödde FF
2020-01-24 13:48
Tisdagen 4/2 hälsar Lödde FF alla medlemmar välkomna till årsmöte kl19.00 i klubbstugan.

/ Styrelsen
Löddde FF - Linderöds IF
2019-05-22 09:09
En solig dag på Tolvans IP stod på schemat och gemene man var på plats för att stötta division 6 stolta krigare LFF. Linderöds IF stod för motståndet denna söndag och det skulle visa sig bli en ensidig match spelmässigt men desto tightare resultatmässigt.
LFF började matchen på ett underhållande vis med massor av kombinationsspel samt fina inlägg som satte press på grabbarna från landsbyggden. En indirekt frispark tilldömdes LFF efter ett högst oklart psykbryt från en av Löberöds backar när han försöker skjuta på eget mål och målvakten tvingas rädda med händerna. "Röda Faran" också känd som Sebastian Tannér väljer att göra en tre centimeters petning till Gabbe som sedan stänker dit den i bortre hörnet till 1-0. Man kan tro det var ett imponerande mål eftersom halva Löberöds lag stod på mållinjen när frisparken slogs men då målvakten glömde bort att ha någon på borte stolpen var det istället ett öppet mål för unge "Gunde". Flera lägen framåt för LFF nalkades inom kort tid men inga fler mål gjordes då en viss spelare valde att bli invalid i benen när han hade fritt mål och istället drälla ut bollen över kortlinjen. Nämner inga namn. Som sedvanligt skulle LFF tappa sin ledning till 1-1 efter ett bolltapp på mittplan som leder till ett retligt långskott som letar sig över Mazen i mål. Men frukta ej, målmaskinen Papi skulle kliva fram efter att vår egen Bulan öppnat upp hela Löberöds försvar när han delikat smekte en yttersida runt backlinjen till ett friläge för Pappsen. Papi rundar målvakten lika enkelt som han dricker rundor på krogen och 2-1 var ett faktum.
Man skulle kunna tro att de flesta lag hade varit nöjda med detta resultat i halvlek men eftersom LFF spelar på en så pass hög nivå blev det istället en karismatisk utskällning från Jansson, tilldelad alla spelare på plan. Linderöd var inte den vassaste kniven i lådan, snarare en trubbig smörkniv, vilket la grunden till Janssons frustration då hans pågar inte stänkt dit ett par mål till. Andra halvek var igång och det verkar som att Skånetrafiken utökat deras resurser för även i denna match skulle det vara många som var sena in i duellerna och gillade det bakifrån. Efter en tilltrasslad situation skulle Palle kliva fram och smattra in 3-1 till LFF och det är ingen slump att 99% av målen som LFF gör kommer efter tilltrasslade situationer. Det är just i den miljön de tränar i varje vecka. Men var inte oroliga, spänningen i denna match skulle inte avta efter käftsmällen som kom vid 3-1. Löberöd stänkte dit 3-2 i 80:e minuten efter nonchalant försvarsspel och det blev nerver i matchen igen. Försvaret höll tätt de återstående 10 min + 5 min stopptid som hade tilldelats efter en situation i andra halvlek när Mazen behövde snyta sig. Jansson blev inkallad på plan med läkarväskan och behandlingen av Mazens snok var ingen dans på rosor så det la grund till 5 min stopptid. Resultatet var inristat 3-2 och LFF gick segrande hem från Tolvans IP denna dag, resan mot division fem lever i allra högsta grad. #ForzaFF
/FG
Sen uppdatering
2019-05-18 09:14
Löberöds IF - Lödde FF Gotteri Gottera, LFF spelade borta idag! Ölyckevallen i Löberöd var dagens destination för LFF och humöret var på topp.
Efter förlusten i seriepremiären skulle nu ett revanschsuget LFF inta Löberöd med hopp om 3 pinnar och förmodligen lite soltimmar. Det blev inte så. Orkanen i Löberöd hjälpte inte förutsättningarna för de stela pågarna från Löddes betong, matchen som börjades i motvind skulle sätta sina spår. 3-backslinjen alla Jansson kunde inte hålla tätt i första halvlek, trots att man spelade med Olliver "Broder Skåp" Blomkvist som mittlås i denna fruktade formation. 2-0 till Löberöd var ett faktum i halvtid och humöret hade gått från topp till minst sagt botten. Jansson lös i sin frånvaro då han prioriterade Italienska vyer med "vänner" och LFF saknade sin ledare.
Efter pepptalk från Plymert, Jens samt Grönberg gjorde laget ett gemensamt beslut att slänga 3-backslinjen i graven och gå tillbaka till grunden i LFFs filosofi, Tiki Taka 4-3-3. "Vi har medvind i andra" stod för det mesta som sades under pepptalket och det räckte för Andreas "Förste Grävare" Persson att tänka sig hoppa in trots sin feber. Detta skulle visa sig vara rätt drag då Andy var matchens lirare i andra halvlek och totalt stängde ner Löberöds ruttna långbollar. Laget kämpade för varandra, man såg glöden i Plyms ögon när han chansbryter på halvplan som vanligt och LFF får tillbaka deras känsla och motivation. Utdelningen kom, Tanner lyckas efter en tilltrasslad situation dunka in 1-2 och grabbarna får vittring likt en prärievarg som skådat sitt sista byte. Löberöd finner inte en enda målchans i andra halvlek och LFF tuffar på likt tåget och det ger sedan utdelning. Pontus Berggren hade fått sig en rejäl dos av mammas varma choklad i halvlek och utnyttjade den nyfunna kraften till att stänka dit 2-2, detta också efter en tilltrasslad situation. Ljublet stiger från de 4 ditresta LFF supportrarna och Ölyckevallen står i gungning. Matchen slutar strax efter och 2-2 är ett faktum. Trots endast 1 pinne och 0 soltimmar lämnar LFF bataljen på Ölyckevallen med huvudet högt och vi tar med oss denna vändning samt laginsats till kommande sjöslag i Hardeberga. #ForzaFF
/FG
En ordentlig käftsmäll.
2019-05-10 22:10
Teckomatorp SK - Lödde FF
Teckomatorps SK stod för motståndet denna lördag och det visade sig vara en tuff nöt att knäcka precis som man trott på förhand. "Torp" är tippade att ta hem hela kalasserien med deras många "avdankade" division 3 spelare. Där är inte många spelare i LFF som spelat i division 3 men en sak är säker, de som spelat där är sannerligen avdankade och spritfeta. Behövdes inga situationstecken där.
Matchen tog fart och LFF visade prov på kämpaglöd i första halvlek trots vädergudarnas temporära val av hagel blandat med solsken.
Första halvlek var förvånansvärt jämn, bägge lag spelade stundtals bra fotboll med kreativa anfall samt förträffligt försvar men ett lag hade det där lilla extra som gjorde att en ledning skulle införskaffas. Det var dessvärre Teckomatorp. Efter ett individuellt misstag tog de ledningen med 1-0 och spädde sedan på med ett vackert solomål till 2-0. Inget oförtjänt resultat i halvtid men man ska inte ta ifrån LFF att de gjorde en hejdundrande insats i första halvlek och såg mestadels solida ut.
"Yellow Fnatics" var på plats och brölade på sitt lag vilket säkerligen la grund till att Broder Skåp orkade löpa med löddes egna Judas Max "Odjuret" Persson i en hel halvek.

Det blev inga tre koppar nattsvart verkstadskaffe från Bulans fabrik i halvlek, vilket i efterhand nog hade behövts för att hålla uppe glöden i resterande del av matchen. Kondition samt vilja är en magisk kombination men när man bara har det ena och inte det andra brukar händelseförloppet utvecklas likt det gjorde i andra halvlek på Teckomatorps IP. En jämn och underhållande match skulle svida om till anfall mot ett mål och en klasskillnad skulle ta skepnad. Teckomatorp totalt äger matchen från 60e minuten och de fick också utdelning därefter. 7-1 blev slutresultatet efter att Bulan karismatiskt föll i straffområdet och Gabbe ännu en gång visade upp sin kyla ifrån straffpunkten. LFF som brukar göra fina comebacks fick idag bita i det sura lädret och nederlag var ett faktum. Ett lag var bättre än det andra idag och det i sin tur visade sig i protokollet . Alla lag kan ha en dålig halvlek eller match, det såg vi inte minst i Champions League senare i veckan och det är bara att svida om till nästa möte och prestera bättre då. Vi står bakom vårt lag i med samt motgång och vet om att LFF inte kommer göra om misstaget att komma utvilade, men främst nyktra till nästa match. Vi ser fram emot nästa batalj med hopp om att få se lite mindre individuella misstag men desto fler "Sunday League" tacklingar ifrån försvaret. LFF är en enhet och vi står starka, det ska vi bevisa på Tolvans IP nästa helg då vi välkomnar Linderöd på besök. Alla till IP! #ForzaFF
/FG

VINST! Lödde FF - Norra Rörum
2019-05-03 07:29
Lödde FF - Norra Rörums GIF Den svenska "Sunday League" är igång igen och dagens möte är mellan Lödde FF och Norra Rörums GIF. En jämn match skulle utspela sig på Tolvans IP idag där bägge lag visade prov på fin fotboll stundtals men mestadels värdelösa ingripanden. Rörum startade starkast och totalt dominerade de första 10-15 min av matchen och LFF var under tryck, ett tryck som snart skulle lätta likt en lårkaka som avtar från ynglingarnas sköra ben. LFF kom in i matchen och visade prov på fin fotboll med kombinationer samt löpningar och flertalet halvchanser skapades men dock inga golazos, än. Frustrationen steg på plan när andra halvlek tog fart och det övergick från relativt schysst spel till brutala tacklingar överallt på plan. Vet inte om Rörums lag bestod mestadels av Skånetrafiken arbetare men de var iallafall bra på att komma in sent i duellerna. Flertalet fula glidtacklingar bakifrån hade egentligen kunnat summera denna match men som tur är åkte inte LFF på några allvarligare skador likt F.Gs när han tappade bort sin menisk på konstgräset mot Furulund. Känslorna började svämma över och det är just i dessa lägen LFF är som bäst, när våld vilja och vaselin är det ända tillvägagångssätt för att penetrera nätmaskerna. Efter ett bra tryck från LFF under en längre period byts Pontus Berggren in igen efter att självmant blivit utbytt tidigare då han ville "chilla i båset" ett tag. Detta byte visar sig vara matchavgörande och det har givetvis redan tränare Jansson förstått långt innan alla andra okunniga. Där är inga tvivel om att fru Berggrens varma choklad behöver dopingtestas då Ponnes ben går som en nysmörjd volvo 740 varje gång han kommer in. Allt han behöver är en djupledsboll och det är just det han blir serverad, en så pass fin boll att den hade platsat på Mannerströms 3-rätters och Pontus väljer att utnyttja läget. Målvakten kommer ut och försöker skära av men en tå emellan och domaren pekar på straffpunkten denna gång. Gabbe kliver fram och smeker den i målvaktens vänstra hörn och en mer chanslös man än målvakten har jag inte sett sedan Plym försökte komma in på Swing inn i Malmö. 1-0 till lödde är nerskrivet i protokollet och detta resultat skulle visa sig stå skrivet i sten då det höll matchen ut. En fantastisk insats från hela laget idag gör oss åskådare stolta och underhållningen är alltid på topp när Pära byter ut sin basröst mot något åt det mer feminina hållet när skådespelarkarriären tar över. Shotout till Mazen som idag fick pressa sin bastanta kropp mellan stolparna igen och gjorde det över alla förväntingar. Solklart matchens lirare med hans flera tv-räddningar samt hans verbala talang när laget gick i motgång. 3 pinnar införskaffade, må ölen smaka lika ljuvligt som denna seger gjorde idag!
#ForzaFF
/ FG
Spelade matcher
Sön 9/2 11:30
Lör 28/9 15:00
1 - 1  
Lör 21/9 13:00
2 - 1  
Sön 15/9 16:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
6 - 0  
Sön 1/9 16:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen