Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 31/3 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Knattespelen

Välkommen till Knattespelen!
Här kommer löpande information om årets Knattespel.

När startar vi?
2021-03-17 07:37

Vi får många frågor nu om vi kommer igång helgen 24-25 april (blå grupp) som planerat och med de övriga grupperna veckan efter.

 

Vi har valt att inte ändra tidplaner eller ta beslut om att skjuta upp omgångar eftersom det kommer nya besked så snart smittoläget förändras. Vi planerar för Knattespel enligt tidplan och följer smittoläget - i god tid innan första omgången återkommer vi med besked om ev. ändring.

 

Hoppas att alla deltagande lag har förståelse för att vi tvingas fatta beslut med något korta varsel än i en "normalt". 

 

Följande datum är planerade för vårens Knattespel;

 

Grupp Blå - 24-25/4, 8-9/5, 29-30 maj och "storsamlingen" i Löddeköpinge 19 juni

Grupp Röd, Svart - 1-2/5, 22-23/5, 5-6/6 och "storsamlingen" i Löddeköpinge 19 juni

 

Resp. föreningen får gärna skicka in önskemål om när det passar bäst för din förening att arrangera en hemmaomgång, redan nu., så går det lite snabbare att lägga spelschema när det väl blir dags.  

Tack för i år
2020-10-06 10:42
IF Lödde vill tacka alla som deltagit i årets Knattespel. Det har inte sett ut som vanligt och det har varit en hel del trixande hit och dit, men förhoppningsvis har barnen fått en hyggligt start på sina fotbollskarriärer ändå!?

Vi hoppas att vi år 2021 skall kunna erbjuda ett "riktigt" Knattespel med åskådare (ca. 6 000 besökare på slutspelsdagen 2019), prisutdelning från stora huvudläktaren, grilldoft inifrån IP och allt annat som kännetecknat de föregående 21 årens Knattespel.

Under dokument finns en anmälningsblankett för 2021 års Knattespel.

Välkomna! 
Spelschema klart!
2020-09-26 11:10
Finns under dokument - välkomna 
Spelschema 3 oktober
2020-09-25 12:58
Med all rätt kommer det frågor gällande spelschemat för Knattespelen nu och vi vill bara meddela att det kommer ett komplett schema senast söndag (27/9).

Vi har väntat och väntar på lite information för att kunna göra det helt komplett eftersom det kommer att behövas lite extra logistiktänk i år så att vi inte blir för många personer på och runt Tolvans IP.

Det kommer att vara föräldrafritt inne på idrottsplatsen, men det finns vissa möjligheter att se matcher från utanför IP. Det kommer också att finnas kiosk utanför IP och det kommer att finnas tillgång till toaletter inne på IP.

Mer info inom kort ....  
Spelomgångarna 1-3 kompletta
2020-08-23 20:33
Under dokument finns nu de kompletta spelomgångarna 1-3.

Den fjärde spelomgången spelas i sin helhet i Löddeköpinge, men här får vi återkomma med tider och hur upplägget ser ut.

Lycka till!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare