Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årets pristagare!
2019-02-09 16:49
Jessica, Jens, Henrik och Coffe.

Årets spelare 2018

Spelaren har tillhört IF Löddes sedan barnsben och har efter en långvarig skadeperiod visat under 2018 hur betydelsefull han är för IF Löddes offensiv såsom defensiv. Med en bra speluppfattning och bra passningsfot levererar han alltid framåt och trots att han fysiskt ser underlägsen ut vinner han enormt många närkamper under varje match vilket varit viktigt för vårt försvarsspel högre upp i banan. Spelaren har nu valt en ny spännande fotbollsutmaning norrut och vi önskar honom stort lycka till med det och vi välkomnar honom åter när suget efter den gula tröjan kommer igen. Årets herrspelare 2018 är Kristoffer ”Koffe” Andreasson.


Årets äldre pojklagsspelare 2018

Årets äldre pojklagsspelare har förmågan att både vara skicklig i spelet med fötterna och att vara tuff i närkamperna, dessutom har han ett fotbolls-IQ som är högt med stor förståelse för spelet och förmåga att ta in coaching från tränarna. Han har hög träningsnärvaro, alltid ett leende på läpparna när han kommer till ip och ger allt på träningar och matcher oavsett om det är i U19 div1, U17 div1 eller i P16-serien. Som pricken över iet avslutar han med att göra seniorlagsdebut. 2018-års äldre pojklagsspelare är Jens Ivarsson.


Årets ledare 2018

Denna person har varit i klubben länge som tränare och är inne på sin andra runda då hon nu tränar sin yngsta dotter. En sejour i styrelsen har även personen i fråga hunnit med. Tränaren ställer alltid upp och är alltid positivt inställd till att testa nya utmaningar när det kommer på tal. Tränaren visar ett enormt stort tålamod och engagemang på träning och match och har därigenom fått ett väldigt stort förtroende på och utanför plan av tjejerna i laget och bland övriga tränarkollegor! Årets ledare är Jessica Lundkvist!


Årets kompis 2018

Vår kandidat kom tillbaka till fotbollen 2018 efter en tids uppehåll. Han tränade flitigt och trots att han inte spelade någon match under året kom han att bli en viktig person i vår träningsgrupp. Alltid glad men framförallt alltid uppmuntrande är tydliga kännetecken. Särskilt mycket har detta märkts i förhållande till de som är både ett och två år yngre i gruppen.

Hans positivism kom också till nytta när han under året var borta pga sjukdom i någon månad. När han kom tillbaka fick han frågan ”var har du varit?”. ”jag har haft ansiktsförlamning” svarade han glatt med ett halvt leende. Vi i träningsgruppen har redan prisat honom det här året för hans fina attityd men ett sådant föredöme bör få större uppmärksamhet än så! Årets kompis är Henrik Norstedt!

Skåneträningar för våra 15-åringar!
2019-02-08 10:04
Nu har Skånes FF tagit ut de 15-åringar som skall köra träningar och läger i deras verksamhet under hela 2019. Från IF Löddes P04 kommer Brian Andersson, Hugo Skog och Ludwig Rennstam att kallas och från F04 så är det Isa Mattsson och Amanda Rancic som får representera IF Lödde. 

Lycka till!
Adrian Podsiadly byter Klostergården mot Tolvans!
2019-02-02 17:13
Adrian direkt efter ett tungt HIIT-pass tidigare i veckan hos vår sponsor Nordic wellness
Adrian har tränat med IF Lödde under en tid och har nu bestämt sig för att det är här han vill köra 2019! Adrian kommer närmast från Lunds BK dit han gick från Torns IF under 2018.

Tränare Kims tankar om Adrian: 

"När vi nu snart är inne i februari kan vi med glädje presentera nästa nyförvärv. 
Adrian är en klasspelare som spelat i både Torns IF och Lunds BK vilket innebär att vi inte bara får kvalité, utan även erfarenhet. Den senaste säsongen fick han nästintill helt spolierad p.g.a. skador, men innan dess var han, enligt mig, en av Torns mest framträdande spelare när de avancerade uppåt i seriesystemet från div.2. Jag är övertygad om att Adrian kommer att hjälpa oss massor på planen, där vi hoppas Lödde  kan vara den perfekta platsen för honom att finna glädjen igen. Adrian är en teknisk ytter med en finfin spelförståelse och det är just på denna position vi skulle ta in en spelare om chansen dör upp!! Nu är truppen spikad och vi ser verkligen fram emot årets säsong."

Varmt välkommen till IF Lödde Adrian!
Sammanfattning av IF Löddes "Silly season"
2018-12-19 08:29
Det har hänt en hel del runt IF Löddes seniorlag sedan den komfortabel seger mot Balkan i serieavslutningen. Tränarna Rossi Eterovic och Jörgen Pettersson lämnade för Kulladals FF och BK Landora och in kom de nya tränarna Kim Johansson och Mats Lilienberg från GIF Nike respektive Hörby FF. 
Spelarförluster
Efter en för IF Lödde ovanligt stor spelaromsättning kan man konstatera att många spelare som lämnar gör det för spel högre upp i seriesystemet.  Lägger man då till att IF Lödde haft tre spelare(Sebastian Crona i Jönköping Södra, Kalle Joelsson& Markus Holgersson i HIF) i Superettan och några till i div.1 under 2019 så kan man slå fast att IF Lödde erbjuder en bra utbildningsmiljö för att ta steg framåt i sin fotbollskarriär. De spelare som valt att lämna är följande:
Simon Råstedt - BK Olympic i div 2
Oscar Erlandsson - BK Olympic i div 2
Jens Lynard - Eslövs BK i div 2
Elias Dahl - FC Rosengård i div 2
Rasmus Hansson - Kulladals FF i div 3
Victor Celan - Kulladals FF i div 3
Kristoffer Andreasson - BK Landora i div 5 som spelande tränare.
Anton Åkesson - Furulunds IK i div 5
Joel Lindgren - Teckomantorps SK i div 6
Patrik Hirsche - Oxie SK i div 6

Vi tackar samtliga för tiden i IF Lödde och önskar alla stort lycka till i sina nya klubbar!!

Nyförvärv
IF Lödde har under en längre tid haft en av de största ungdomsverksamheterna i Skåne och nu börjar vi se resultatet av det med stora grupper precis under seniortruppen samt att vi till säsongen 2019 kunnat plocka upp åtta konkurrenskraftiga spelare direkt från U19 till seniortruppen. Skall bli riktigt kul att se vad dessa åtta kan prestera under 2019!! Förutom dessa uppflyttade löddekillar så är det extra kul att vi får två hemvändare i truppen nästa år när Kristian Mjörnman och Emil Joelsson kommer tillbaka igen efter sejourer i Lunds BK respektive Torns IF. Övriga nyförvärv i truppen inför 2019 är följande:

Kim Johansson - mittfältare och spelande tränare GIF Nike div.4
Emil Joelsson - mittfältare som varit utlånad till Torns IF i div 1 under hösten 2018
Kristian Mjönrman - mittfältare/forward från Lunds BK i div 1
Ruben Grönevik - ytterback från Torns IF i div 1
Oskar Asklund - ytterback från Hörby FF i div 3
Jesper Edlund - mittfältare rån Harrie FF i div 4
Christoffer Persson - back/mittfältare från Harrie FF i div 4
Simon Ingheden - forward från Skabersjö IF i div 5

Vi hälsar alla dessa hjärtligt välkomna till IF Lödde och ser fram emot en spännande säsong!!
Nyblivna seniorer + uppflyttade juniorer
2018-12-17 13:42
Från vänster: Hannes, Samuel, Eric, Gustav, Tim, Axel, Mattias

IF Lödde har som policy att så många som möjligt i seniortruppen skall bestå av löddefostrade spelare och därför känns det väldigt kul att IF Lödde inför 2019 flyttar upp åtta spelare från förra årets U19-trupp till seniortruppen. Dessa åtta presenteras kort nedan:


Mattias Jönsson - löddefostrad forward/ytter som alltid ger 100%. Lirat en hel del i u-laget under 2018. 


Hannes Ivarsson - löddefostrad mittback som lirat en hel del u-laget under 2018.


Filip Brogårdh - löddefostrad ytter. Lirat en del i u-laget redan under 2018.


Gustav Larsson - forward som varit i IF Lödde många år men startade karriären i grannen Dösjöbro IF. Gustav har redan 2018 fått testa på div.3 fotbollen.


Samuel Liljedahl - löddefostrad ytter som är enormt löpstark.


Axel Nilsson - löddefostrad vänsterfotad ytterback som 2016 utsågs till IF Löddes bästa ungdomsspelare. Axel har fått debutera i div.3 redan under 2018.


Tim Almqvist - löddefostrad mittback som tränat mycket med seniorlaget under 2018.


Eric Öhlin - kom till IF Lödde för två år sedan från Staffanstorp när det nalkades U17-allsvenskan i Lödde. Mittfältare som fått lite speltid i div.3 redan 2018.


Skall bli riktigt kul att följa ovanstående och vi hoppas och tror att några kan slå sig in och etablera sig ordentligt i div.3 under 2019!


Bingolottoförsäljning på Ica Maxi
2018-12-17 09:10
Järngänget är på plats även julen 2018.

Hej alla IF Lödde anhängare.


Torsdagen den 20 december klockan 13.00 börjar försäljningen av Bingolotter på Ica Maxi. Vi kommer stå utan för kassorna ända tills den 23 december klockan 18.00. Så sprid detta till era nära och kära att de skall köpa årets lott av IF Lödde.


Varmt välkomna ner till Ica Maxi och köp Era lotter!


//Marknadsgruppen

Nyheter från våra lag