Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nyblivna seniorer + uppflyttade juniorer
2018-12-17 13:42
Från vänster: Hannes, Samuel, Eric, Gustav, Tim, Axel, Mattias

IF Lödde har som policy att så många som möjligt i seniortruppen skall bestå av löddefostrade spelare och därför känns det väldigt kul att IF Lödde inför 2019 flyttar upp åtta spelare från förra årets U19-trupp till seniortruppen. Dessa åtta presenteras kort nedan:


Mattias Jönsson - löddefostrad forward/ytter som alltid ger 100%. Lirat en hel del i u-laget under 2018. 


Hannes Ivarsson - löddefostrad mittback som lirat en hel del u-laget under 2018.


Filip Brogårdh - löddefostrad ytter. Lirat en del i u-laget redan under 2018.


Gustav Larsson - forward som varit i IF Lödde många år men startade karriären i grannen Dösjöbro IF. Gustav har redan 2018 fått testa på div.3 fotbollen.


Samuel Liljedahl - löddefostrad ytter som är enormt löpstark.


Axel Nilsson - löddefostrad vänsterfotad ytterback som 2016 utsågs till IF Löddes bästa ungdomsspelare. Axel har fått debutera i div.3 redan under 2018.


Tim Almqvist - löddefostrad mittback som tränat mycket med seniorlaget under 2018.


Eric Öhlin - kom till IF Lödde för två år sedan från Staffanstorp när det nalkades U17-allsvenskan i Lödde. Mittfältare som fått lite speltid i div.3 redan 2018.


Skall bli riktigt kul att följa ovanstående och vi hoppas och tror att några kan slå sig in och etablera sig ordentligt i div.3 under 2019!


Bingolottoförsäljning på Ica Maxi
2018-12-17 09:10
Järngänget är på plats även julen 2018.

Hej alla IF Lödde anhängare.


Torsdagen den 20 december klockan 13.00 börjar försäljningen av Bingolotter på Ica Maxi. Vi kommer stå utan för kassorna ända tills den 23 december klockan 18.00. Så sprid detta till era nära och kära att de skall köpa årets lott av IF Lödde.


Varmt välkomna ner till Ica Maxi och köp Era lotter!


//Marknadsgruppen

Simon Ingheden valde IF Lödde!
2018-12-15 15:11
Simon Ingheden bestämde sig igår och signade idag för IF Lödde. Simon har varit ryktenas man den senaste tiden då många div.1 och div.2 klubbar varit ute efter hans signatur. Simons val föll på IF Lödde då han tycker det är ett lagom stort steg från årets div.5 spel där han öst in mål under året. Totalt blev det 50 mål på säsongens 28 tävlingsmatcher för Skabersjö. 

IF Lödde och Simon är medvetna om att det är skillnad på div.3 och div.5 men vi hoppas och tror att Simon kommer att utveckla sitt spel utan boll samt bidra med målskytte även för oss under 2019!

Välkommen Simon till IF Lödde!!
Christoffer Persson klar för IF Lödde!
2018-12-14 23:44
Christoffer Persson från Harrie ansluter till IF Lödde såhär på näst sista dagen av frimånaden. Christoffer kommer närmast från Harrie men har under åren även varit med i Torns IF:s resa uppåt i seriesystemet då han var med och vann div.3 och tog steget upp i div.2.

Christoffer är en en rutinerad spelare med en fin spelförståelse. Vi hoppas han kommer bidra till konkurrensen på våra mittbackspositioner där vi sökt efter en person till för att öka konkurrensen. Vi är supernöjda med att Stoffe väljer att spela i den gula tröjan nästa säsong. 

Välkommen till Tolvans IP Christoffer "Stoffe" Persson!!
Oskar Asklund valde IF Lödde!
2018-12-14 08:08
Oskar får klä upp sig i gult när han kommer hem från sin resa!
Oskar Asklund bestämde sig under gårdagen för att representera IF Lödde 2019. Oskar är en ung och modern fotbollsspelare som fått en bra skolning i Lunds BK:s ungdomslag. Oskar har en fin vänsterfot och en härlig inställning till sin fotboll både på träningar och match. Oskar har två års erfarenhet av spel i div. 3 spel med Hörby och vi kommer ha stor nytta av Oskar då han är användbar på flera olika positioner. 

Oskar är just nu på långresa i Asien beräknas ansluta till truppens träningar i slutet av januari alt. början av februari.

Välkommen till IF Lödde Oskar!! 
Ruben Grönevik klar för IF Lödde
2018-12-12 22:26

Under onsdagskvällen så anslöt nästa spelare till seniortruppen när Ruben Grönevik bestämde sig för att byta Torns IF mot IF Lödde.


Ruben startade med sin fotboll i Lunds BK för att i övre tonåren fortsätta tre år i MFF där det blev spel i junior- och b-laget. Sejouren i MFF följdes av Torns IF där han varit med om att föra Torn från division fyra till årets division 1-spel.


Ruben är 28 år och kommer som ytterback bidra med rutin och en löpstyrka som kommer att stärka både Löddes offensiv som defensiv!!


Välkommen till IF Lödde Ruben!

Nyheter från våra lag