Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nordic Wellnes ny Huvudpolare 2019.
2018-12-10 15:57

Hej på Er.


Nu är det klart att Nordic Wellnes (NW) blir ny polare till IF Lödde. Med start 2019 kommer vi och NW ha ett samarbete där våra medlemmar & klubben har rabatter när vi tränar på deras anläggning.

Under fliken medlemsförmåner på hemsidan kan Ni gå in och se mer info.


IF Lödde hälsar Nordic Wellnes välkommen in i polare familjen.


//Marknadsgruppen IF Lödde

Jesper klar för IF Lödde!!
2018-12-02 17:13
Första nyförvärvet inför 2019 blir Jesper Edlund från Harrie FF. Jesper har lirat i Harrie många år och känner ett par killar i laget sedan tidigare vilket gör det än lättare att smälta in i gruppen. 

Kims ord om Jesper:

"I Jesper får vi en härlig person med väldigt bra fotbollskunskaper. Jag har haft ögonen på honom de senaste åren i Harrie där han varit den klart mest framträdande spelaren. Han är en otroligt bolltrygg spelare med fantastisk spelförståelse som jag tror kommer att kunna hantera det lite högre tempot i div.3 på ett bra sätt. Jag hoppas och tror att Jesper kan ta sitt spel till en ny nivå hos oss under 2019 och då kommer vi att få stor nytta av honom."

Välkommen till IF Lödde Jesper!!


IF Lödde i U19 div.1 S. Götaland 2019!
2018-12-01 17:54
I veckan erbjöds IF Lödde en plats i U19 div.1 S Götaland 2019. Förening accepterade platsen vilket innebär att vi fortsätter spela på näst högsta nivån i Sverige även under nästa säsong. Till skillnad från tidigare år blir dock resorna kortare och färre då serien i nuläget består av tre lag från Halland och resten från Skåne. 

Vi har lärt oss att spel på den här nivån förbereder våra spelare för seniorfotboll på snabbaste och bästa möjliga sätt och därför är vi glada att kunna erbjuda denna plattform för utveckling i vår förening även nästa år.
Julrock på Lucy´s
2018-11-30 08:39
Vid uppvisat av IF Löddes medlemskort vid bokning erbjuds vi 10% rabatt på Lucy´s julshower. 
Herrarnas seriesammansättning för 2019!
2018-11-28 10:03

Herrarnas seriesammansättning är nu klar för 2019.

Följande lag ingår i Div 3 Södra Götaland. 

BK Flagg

 

FBK Balkan

 

FC Trelleborg

 

GIF Nike, Lomma

 

IF Limhamn Bunkeflo

IF Lödde, Löddeköpinge

IFK Trelleborg FK

 

Kulladals FF,

 

Kvarnby IK

 

Malmö City FC

 

Södra Sandby IF

 

Tomelilla IF

 


Benne förlänger med tre år!
2018-11-27 22:43
Denna kyliga tisdag kan vi värma alla löddefans med nyheten att Benjamin Holmgren Kerwall kritat på nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021. 

Klubben är otroligt nöjd med att knyta upp en löddepåg ytterligare några säsonger. Benne har under säsongen 2018 omskolats till en riktigt vass mittback där han bidragit både defensivt men även mycket offensivt med sin fina passningsfot!

Bennes egna ord om beslutet:

"För mig fanns det egentligen inget annat. Känner själv att jag har flera fina stunder kvar att uppleva på IP-borgen samtidigt som jag har ett klart mål att ta klubben upp till nästa nivå. Känns så klart jättekul en dag som denna"

På torsdag presenteras första nyförvärvet inför 2019..... Håll utkik under torsdagskvällen!

Nyheter från våra lag