Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 29/9 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Eldsjälar sökes!
2021-10-20 14:23
Inger och Pilas är två av många underbara eldsjälar som hjälper oss.

Hej på Er.

 

Som många av Er vet så säljer IF Lödde bingolotter nere på Maxi inför uppesittare kvällen och nyår. Vi är några stycken som fyller ut de försäljningspass som vi har under dessa dagar, men vi skulle behöva fler som hjälpte oss. 

Passen brukar vara runt 2-3 h, och där skulle jag behöva lite vuxna personer som skulle vilja hjälpa till. Om Ni inte själv har möjlighet så kanske Ni har en svärfar, mamma eller någon annan som Ni tror skulle tycka detta var roligt att komma ut och träffa en massa trevliga människor. Vi kan aldrig bli för många, så hör med nära och kära så kanske vi kan bli fler i vårt säljteam.

Kontakta gärna mig på 070-3432040 eller lägg ett mejl till jonas.ekstrom@barilla.com

 

Tillsammans är vi starka!

 

//Jonas Ekström

IF Lödde var med i TV
2021-10-12 17:45

Kul när våra sponsorer får chansen att visa upp sin sponsor polare i TV. Vi tackar Magnus & butiken för detta stöd.

Ni får titta lite extra ikväll om vi även kommer vara med mot Grekland.

 

Heja Sverige.

 

//Jonas Ekström

Var hämtar du varor som beställs i Klubbshopen?
2021-10-07 19:43

När du beställer varor i vår Klubbshop (webshopen) får du ett mail när de är klara för leverans, du hämtar dem sedan på vårt kansli, Tolvans IP.

 

Tyvärr står det inne i webshopen annan information, det går inte att ändra denna text specifikt för vår förening. Vi har uppdaterat vår Klubbshops sida för att fördydliga att leveranser alltid hämtas på vårt kansli och försöka förhindra att missförstånd uppstår.

Detta händer i helgen.......
2021-10-06 17:15

Det är fantastiskt roligt att vi och övrigt föreningsliv äntligen kan komma i gång och genomföra olika arrangemang för våra barn och ungdomar!

 

I helgen som gick genomförde vi Knattespelsavslutningen på IP, runt 3 000 besökare under lördagen och ca 1 000 pokaler som delades ut till glada o stolta små fotbollsspelare.

 

I helgen som kommer, 9-10 oktober, är det så simklubben SK Löddes tur att äntligen kunna genomföra en större simtävling med många simmare och supportrar på plats i Tolvåkerbadet.

På lördag 9/10 har även vårt A-lag herr hemmamatch mot IF Limhamn Bunkeflo med start kl 15.00

 

Som vi alla vet är trafiksituationen i området runt IP/Tolvåkerbadet inte bra, få parkeringsplatser och med ett stort pågående bygge har parkeringsplatserna blivit ännu färre, vilket resulterar i att bilar parkeras på olämpliga ställen som bl a skymmer sikt och framkomlighet.

 

För att hjälpas åt och försöka göra vad vi kan för att underlätta parkeringssituationen i helgen, och även skapa en säker miljö för alla som rör sig i området, ber vi er Löddebor som skall till IP i helgen att lämna bilen hemma. Ni som kommer längre ifrån och måste köra dit, kör försiktigt i området och parkera/stanna inte på gångvägar, platser som skymmer sikt eller hindrar framkomlighet.

 

En uppmaning till våra ledare, vid bortamatcher både lördag och söndag, välj annan samlingsplats/upphämtning- avlämningsplats än IP, t ex kan pendlarparkeringen användas.

 

Tack på förhand för att vi hjälps åt!  

Låt oss glädjas åt och se fram emot härliga arrangemang som föreningslivet möjliggör för våra barn och ungdomar!

Aktuella direktiv - uppdaterade 29/9
2021-09-30 11:12
Folkhälsomyndighetens allmänna råd till verksamheter togs ju som vi alla vet bort 29/9, det innebär att de allmänna råd som nu gäller riktar sig till varje enskild individ.  
 
Vi vill därför påminna om att det även framåt är viktigt att: 
  • Stanna hemma vid symtom

 

Vill du läsa mer vad som gäller från 29 sept hittar du det här: Det här gäller från och med den 29 september — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

Dubbelgrattis - uttagna till SvFF Regionala läger!
2021-09-27 21:01

Så roliga nyheter vi fick idag - Marcus Rosenqvist och Sam Hegdal, båda från vårt P05 lag, är uttagna till SvFF Regionala läger i Umeå under oktober månad. 

 

Som en del i SvFF framtidsfokus, Spelarutbildning - en helhet, startade de 2018 ett projekt på flick- och pojksidan som kallas Regionala läger (pojkar 16 år och flickor 16-17 år). Syftet med Regionala läger är att fler ska ges chans att ta del av landslagsmiljön, få en likvärdig utbildning som landslagsspelarna (t ex fotbollsfysiologi, fotbollpsykologi, kost och antidoping), man ser att möjlighet till utbildning och elitsatsning i icke-elitklubbsmiljö skapar förutsättningar för att fler ska spela längre.

 

Stort GRATTIS Marcus o Sam, vi önskar er ett riktigt inspirerande och utvecklande läger!

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
P 2013, 18/10 16:25 
P 2005, 17/10 16:51 
Herrar, 15/10 13:34 
Damer, 13/10 23:54 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare