Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Föreläsning i Lödde 26 mars
2019-03-24 18:12

IF Lödde bjuder in till en inspirerande föreläsning med Magnus Hedman kring vuxnas betydelse för barn och ungdomars idrottande.

 

Alla vi vuxna, föräldrar/supportrar/ledare, har en mycket viktig roll när det kommer till att få barn och ungdomar fortsätta sitt idrottande och hålla på så länge som möjligt, kom och inspireras av Magnus som har både erfarenheter och tips att dela med sig av.

  

Tid:  Tisdag 26/3 kl 19.00 - 20.30          Obs! Anmälan är obligatorisk

Plats: Tolvåkers matsal, Löddeköpinge

Anmälan: görs via www.iflodde.se/Arrangemang/Hedman i Lödde

 

IF Lödde medlem: gratis

Övriga:                    50 kr

 

Magnus Hedman är en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsspelare genom tiderna, fotbollstränare, idrottsförälder och föreläsare.

Under sin fotbollskarriär med meriter i svenska landslaget och i internationella klubbar som Coventry City FC, Celtic FC och Chelsea. 2000 belönades han med guldbollen.

IF Lödde delaktiga i allsvenska HIF-premiären
2019-03-22 09:50
I samband med den allsvenska premiären i Helsingborg söndagen den 31 mars mellan HIF och IFK Norrköping kommer 22  förväntansfulla tjejer och killar från IF Löddes F07/08 och P08 marschera in med spelarna på Olympia. Två av spelarna från IF Löddes ungdomslag kommer då få sällskap av två spelare som är fostrade i IF Lödde, Kalle Joelsson och Markus Holgersson. 

Låt oss hoppas att detta blir ett minne för livet för våra unga spelare samt en inspirationskälla att fortsätta satsa på fotbollen!
Seriepremiären börjar närma sig....
2019-03-21 10:46
Seriepremiären är bara några veckor bort och IF Lödde börjar hemma mot Kulladals FF med förra årets tränare i IF Lödde, Rossi, på bänken.

Skånesport har gjort ett bra och intressant arbete med att kartlägga lagen IF Lödde ställs mot under året. Läsvärt!!
Hämtning av beställningarna från Klubbdagen
2019-02-27 15:45

Onsdagen den 6/3 klockan 17:00-19:30 i Klubbstugan, går det bra att hämta beställningarna från IF Löddes Klubbdag i Nyvångshallen.

Då finns Team Sportia Emporia på plats för att dela ut beställningarna.


OBS! Detta gäller EJ lagbeställningar, utan endast de varor som betalades direkt till Team Sportia på plats under klubbdagen.


Har man inte möjlighet att hämta beställningarna denna kväll kan man hämta dem på Kansliets öppettider: 

Måndagar 08:00-12:00 

Torsdagar 18:00-20:00


Årets pristagare!
2019-02-09 16:49
Jessica, Jens, Henrik och Coffe.

Årets spelare 2018

Spelaren har tillhört IF Löddes sedan barnsben och har efter en långvarig skadeperiod visat under 2018 hur betydelsefull han är för IF Löddes offensiv såsom defensiv. Med en bra speluppfattning och bra passningsfot levererar han alltid framåt och trots att han fysiskt ser underlägsen ut vinner han enormt många närkamper under varje match vilket varit viktigt för vårt försvarsspel högre upp i banan. Spelaren har nu valt en ny spännande fotbollsutmaning norrut och vi önskar honom stort lycka till med det och vi välkomnar honom åter när suget efter den gula tröjan kommer igen. Årets herrspelare 2018 är Kristoffer ”Koffe” Andreasson.


Årets äldre pojklagsspelare 2018

Årets äldre pojklagsspelare har förmågan att både vara skicklig i spelet med fötterna och att vara tuff i närkamperna, dessutom har han ett fotbolls-IQ som är högt med stor förståelse för spelet och förmåga att ta in coaching från tränarna. Han har hög träningsnärvaro, alltid ett leende på läpparna när han kommer till ip och ger allt på träningar och matcher oavsett om det är i U19 div1, U17 div1 eller i P16-serien. Som pricken över iet avslutar han med att göra seniorlagsdebut. 2018-års äldre pojklagsspelare är Jens Ivarsson.


Årets ledare 2018

Denna person har varit i klubben länge som tränare och är inne på sin andra runda då hon nu tränar sin yngsta dotter. En sejour i styrelsen har även personen i fråga hunnit med. Tränaren ställer alltid upp och är alltid positivt inställd till att testa nya utmaningar när det kommer på tal. Tränaren visar ett enormt stort tålamod och engagemang på träning och match och har därigenom fått ett väldigt stort förtroende på och utanför plan av tjejerna i laget och bland övriga tränarkollegor! Årets ledare är Jessica Lundkvist!


Årets kompis 2018

Vår kandidat kom tillbaka till fotbollen 2018 efter en tids uppehåll. Han tränade flitigt och trots att han inte spelade någon match under året kom han att bli en viktig person i vår träningsgrupp. Alltid glad men framförallt alltid uppmuntrande är tydliga kännetecken. Särskilt mycket har detta märkts i förhållande till de som är både ett och två år yngre i gruppen.

Hans positivism kom också till nytta när han under året var borta pga sjukdom i någon månad. När han kom tillbaka fick han frågan ”var har du varit?”. ”jag har haft ansiktsförlamning” svarade han glatt med ett halvt leende. Vi i träningsgruppen har redan prisat honom det här året för hans fina attityd men ett sådant föredöme bör få större uppmärksamhet än så! Årets kompis är Henrik Norstedt!

Skåneträningar för våra 15-åringar!
2019-02-08 10:04
Nu har Skånes FF tagit ut de 15-åringar som skall köra träningar och läger i deras verksamhet under hela 2019. Från IF Löddes P04 kommer Brian Andersson, Hugo Skog och Ludwig Rennstam att kallas och från F04 så är det Isa Mattsson och Amanda Rancic som får representera IF Lödde. 

Lycka till!
Nyheter från våra lag