Klubbdagen
2017-02-16 14:37
Dags för fotografering...
Den traditionsenliga Klubbdagen blev återigen en succé.
Expressbild fotograferade alla lag/spelare och Team Sportia / Puma sålde skor och kläder till ytterst förmånliga priser. Dvs allt var precis som det brukar vara;-)

Expressbild, Team Sportia och Puma låter hälsa ett stort tack till alla barn och föräldrar för en fantastisk Klubbdag.

De beställda varorna (skor och kläder) kommer finnas för hämtning i klubbhuset under v9 (mer info om detta kommer meddelas på hemsidan och från ledarna).
Olycka på Bollvägen
2017-02-16 13:54
Igår hade vi tyvärr en trafikolycka på Bollvägen som drabbade en av våra unga spelare på väg till sin träning. Allt slutade förhållandevis väl, men vi uppmanar nu ALLA att ta nödvändiga hänsyn i trafiken - särskilt där barn&unga vistas.

Vi vet att parkeringssituationen i området är mycket ansträngd och ber er därför att vara extra försiktiga när ni släpper av era barn vid IP. OM ni kommer med bil och måste stanna på Bollvägen för att släppa era barn, så gör det så att barnen kan gå av direkt på rätt sida och inte behöva korsa nån körbana.

/Styrelsen 
Årets pristagare vid årsmötet 2017!
2017-02-14 08:39
Fv. Martin Andersson, Axel Nilsson, Felix Persson, Viktor Joelsson, Rebecca Edinge.

Här är motiveringarna för årets pristagare för säsongen 2016!

 

Årets herrspelare

Årets herrspelare sätter alltid laget före jaget! Han har ett stort hjärta för laget vilket visar sig i sin förmåga att anpassa sig till nya positioner i laget på ett glimrande sätt.

Han har under säsongen levererat prestationer med en hög och jämn standard varje vecka. Han är inte den spelare som syns eller hörs mest i laget.

Han är ett föredöme både på träning och match och en bra ambassadör för IF Lödde.

Årets herrspelare är Viktor Joelsson.

 

Årets damspelare

Det är en tjej med ett stort brinnande intresse för fotbollen. Förutom att se henne i hennes egna lag syns hon ofta i andra sammanhang på IP.

 Trots att laget har haft en tung säsong så har hon aldrig gett upp utan hela tiden peppat sina lagkompisar o kämpat på.

Hon har en hög träningsnärvaro o ställer alltid upp, både för sin lagkompisar o för IF Lödde. 

Årets damspelare är Rebecca Edinge.

 

Årets äldre pojklagsspelare

Årets äldre pojklagsspelare började säsongen lite trevande men efterhand växte både spelet och självförtroendet.

Med sitt på ytan självklara lugn och med en stigande pondus växte han från att vara en i mängden till en självklar auktoritet och startspelare och som efterhand presterade på en hög lägsta nivå.

 Årets äldre pojklagsspelare är Axel Nilsson.

 

Årets ledare

Denna ledare har sitt ursprung i Löddeköpinge. Efter avslutad spelarkarriär har han innehaft ett antal roller i föreningen.

Bland dessa kan nämnas tränare för pojk- och flicklag (samtidigt), styrelseledamot samt en viktig kugge i licensgruppen.

 Vissa hävdar till och med att utan hans insats hade vi inte haft ett damlag under 2017.

 Årets ledare är Martin Andersson.

 

Årets kompis

Glad och trevlig mot alla, vill alla väl.

Vid triathlon tävlingen i somras för P00 ledde han loppet när en motståndares kedja hoppade på cyklen, och Felix såg detta och vände om, hjälpte motståndaren med kedjan, så han också kunde fortsätta,

 Motståndaren vann tävlingen efter denna hjälp, annars hade Felix vunnit. Helt osjälviskt!

Årets kompis är Felix Persson.


Vi välkomnar nya sponsorer till IF Lödde!
2017-02-10 15:33

akea

                                                                     Huvudpolare 2017

Vår vision är att vara en av de ledande aktörerna på marknaden. Genom gediget yrkeskunnande, engagemang och nytänkande skapar vi långsiktiga relationer och utför arbeten med ett helhetstänk där fokus ligger på kvalitet, miljö och trygghet. Grundarnas mångåriga erfarenhet av ledande befattningar inom anläggnings- och kabelbranschen ger akeab en stark och solid grund att stå på och på så sätt skapa en god och trygg relation till dig som beställare.

Vi på akeab tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.

Stort tack till familjen Condrup & akea som stöder föreningen

 

Hejdes Woody Bygghandel

                                                                       Guldpolare 2017

Från brädgård till professionell bygghandel

Hejdes Woody Bygghandel är den självklara mötesplatsen för såväl yrkesfolk som hemmaproffs. I år fyller man 70 år och man finns i Kävlinge, Svalöv, Löddeköpinge och Landskrona och är bygdens trygga och välsorterade byggmarknad ända sedan mitten av 1940-talet. Hejdes Trävaruaktiebolag grundades i Kävlinge. Året var 1947 och företaget var från början bara en brädgård. Det var ju så det såg ut på den tiden.

 

I mitten av 60-talet skaffade man sig en filial genom att köpa upp en annan brädgård i Löddeköpinge och på 70-talet övertog man en gammal järnhandel i Kävlinge och tog därmed klivet in i järnhandlarbranschen. 1975 flyttade Hejdes Löddeköpinge till lokaler på Handelsplats Center Syd i Löddeköpinge.

Stort tack till Familjen Törngren & Hejdes som stöder föreningen


Företagshus

                                                                       Bronspolare 2017

Vi äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Malmö, Eslöv, Landskrona, Löddeköpinge, Kävlinge, Stävie och Tollarp i Skåne. Vårt fastighetsbestånd består framförallt av lager- och logistiklokaler samt en hel del mindre lokaler till småföretagare. Därutöver har vi även en del kontors- och utbildningslokaler. Vi erbjuder fullständig lagerservice genom att ta emot, distribuera, hantera och magasinera era varor.

Stort tack till Leif Andersson som stöder föreningen


Oldboys söker spelare
2017-02-08 21:01

IF Lödde söker spelare till Oldboyslaget (ingen blir ju yngre..).

Om du känner att detta passar dig eller någon annan du känner, 

tveka inte utan kontakta någon av oss:


David Skoglund 0767-90 34 00

Mattias Hedvall 0766-45 16 04

 

Kallelse till årsmöte
2017-02-01 18:03

Samtliga medlemmar, sponsorer och övriga IF Lödde vänner hälsas mycket välkomna till årsmötet som äger rum fredag 10 februari kl 19:00 på Lödde krog.

Förutom det vanliga punkterna såsom val av styrelse etc kommer det vara prisutdelningar samt serveras god mat till förmånligt pris.


Kallelsen finns i sin helhet finns under Dokument -> Årsmöten.


Väl mött!

Nyheter från våra lag
P08, 15/02 18:59 
P09, 12/02 12:54 
Knattespelen, 08/02 21:59 
P08, 02/02 13:49 
P05, 29/01 19:44 
F0306, 21/01 12:36 
F0910, 21/01 09:26