Pristagarna vid årsmötet för säsongen 2017!
2018-02-12 07:50
Från vänster: Senad, (standin för Moa Stierna), Oliver Lindstedt, Lovisa Lindholm, Mattias Jacobsson, Isak Ekström.


Årets äldre pojklagsspelare – Isak Ekström

Denne pristagare har en säsong bakom sig där han visat en stark vilja att utvecklas som fotbollsspelare, inte minst genom en hög träningsnärvaro. Hans inställning och prestation på både träning och match är en av många styrkor precis som hans kreativitet och förmåga att överraska på planen. Ett förbättrat positions- och försvarsspel har gjort honom till en bättre spelare men det som sticker ut är fortfarande en fantastisk vänsterfot tillsammans med viljan och förmågan att göra mål.

 

2017-års bästa 16-åring är Isak EkströmÅrets Damspelare – Moa Stierna

Hon ställer alltid upp och hjälper alltid sina medspelare. Hennes utveckling under år 2017 var enorm och träningsnärvaron var bäst av alla. Gör alltid sitt bästa på träningar/matcher.

2017-års bästa damspelare är Moa Stierna


 

Årets kompis – Lovisa Lindholm

Årets kompis var viktig vid sammanslagningen av 03/04 och 05/06 grupperna. Årets kompis är en tjej som har tagit stort ansvar i gruppen och inte varit främmande för att umgås och för att ”få med” sig de yngsta tjejerna. Årets kompis är omtyckt av alla!

 

2017-års ”årets kompis” är Lovisa LindholmÅrets ledare – Mattias Jakobsson

Årets ledare är en eldsjäl som jobbat med tjejlag de senaste 3-4 åren och som under alla dessa år endast missat en handfull träningar och matcher. Han är bra på att ta alla typer av tjejer och hittar bra lösningar på situationer som dyker upp på och under träningar och matcher. I början på 2017 slogs två grupper ihop och Han antog den stora utmaningen direkt och med resultatet att få med sig ALLA 28 tjejerna i de båda grupperna att fortsätta att utvecklas och trivas under året. Detta är ett riktigt gott kvitto till en ledare som skall försöka få ihop meningsfulla träningar, aktiviteter och matchning för ungdomar spridda på fyra år!

2017-års ledare är Mattias JakobssonÅrets Herrspelare – Oliver Lindstedt

Årets spelare 2017 har varit en mycket stor anledning till att IF Lödde endast släppte in 22 mål, näst minst i serien.

Han har en otrolig ”Vinnarskalle” och hatar verkligen att förlora. Han har mycket konkreta och tydliga synpunkter på vad det är som inte fungerar i vårt spel och mycket kloka synpunkter på vad vi skall göra för att det skall bli bättre.

Åretspelare har spelat väldigt stabilt hela säsongen, samt räddat oss i många matcher under året som har gått, samt lyckats tygla sitt humör, så att det endast blivit två varningar under en hel säsong.

2017-års bästa herrspelare är Oliver Lindstedt

 

 

IF Lödde Klubbdag lördagen 10/2
2018-02-03 00:31

Lördagen den 10/2 så har IF Lödde sin Klubbdag i Nyvångshallen med fotografering av lagen i föreningen samt porträttbilder av alla spelarna av Express Bild. Våra sportleverantörer Puma och Team Sportia Emporia kommer att ha försäljning av klubbprofilen, fotbollskor med 40% rabatt, samt joggingskor med 30% rabatt.

Provning av kläder och skor kan genomföras på plats, man beställer och betalar sedan till Team Sportia (tar både kort och Swish) och varorna levereras sedan till Kansliet efter 2-3 veckor. Kommer info på hemsidan samt mail till ledarna när varorna kan hämtas.

Se bifogat underlag på skor, fotboll, benskydd samt målvaktshandskar.

Emil Joelsson förlänger!
2018-02-02 23:19
Emil Joelsson har under fredagen förlängt sitt kontrakt så att det sträcker sig över de närmaste säsongerna. Emil har varit bofast i startelvan för herrseniorlaget de senaste tio åren och har de senaste åren visat fina ledaregenskaper när han varit "ålderman" bland ungtupparna. Han har dessutom lagt till med en något tuffare(nåja...) spelstil än tidigare år då han mestadels levde på sina fötter och spelsinne. 

Alltid lika roligt när en spelare med hjärtat på rätt ställe väljer att hänga med i IF Löddes fortsatta satsning!
IF Löddes årsmöte
2018-01-07 12:04
Fredagen den 9/2 2018 kl 19.00 håller IF Lödde årsmöte på Dahl Hotell.
Hela kallelsen finns under Dokument
Efter årsmötet, prisutdelning mm, serveras mat från Dahl Hotell till deltagande medlemmar.
Samtliga medlemmar, sponsorer och övriga IF Lödde vänner hälsas mycket välkomna!

Rossi&Jörgen bakom lucka 20...
2017-12-20 19:00
Herrtränarna Rossi&Jörgen dök upp bakom lucka 20 i Fotbollskånes julkalender. Gå in på länken nedan och lyssna på deras tankar om 2017 och om framtiden.

http://www.fotbollskane.se/tv/item/10792-lucka-20-georg-rossi-eterovic-jorgen-pettersson


God Jul och ett Gott Nytt År!
2017-12-20 09:33
IF Lödde vill önska alla medlemar, supportrar, sponsorer och alla andra en riktigt God Jul och ett Gott Nytt fotbollsår!!
Nyheter från våra lag