Annass förlänger!
2016-08-24 11:44
IF Lödde är mycket nöjda med att ha förlängt kontraktet med Annass Fatih med ytterligare två år och Annass kommer därmed att spela i Lödde minst fram t.o.m. 2018. Annass har under den senaste säsongen varit skadad då han drog av hälsenan i vintras men är nu starkt på gång igen och skall vara helt återställde tills att 2017:s säsong är igång. Annass har enda sedan han kom från Bjärreds IF för några år sedan visat vilka fina kvaliteter, både offensiva och defensiva, som han besitter som ytterback.
Knattespelens höstschema
2016-08-09 13:21
Höstens schema i Knattespelen finns nu under Arrangemang -> Knattespelen -> Dokument
Vilken cuphelg av IF Lödde!
2016-08-09 00:22
Traditionsenligt i IF Lödde så åker pojklagen som är 10-12 år första helgen i augusti till Hällevik för cup. Detta året åkte IF Lödde med 90 spelare uppdelade i åtta jämna lag som presterade finfin fotboll på plan samt stärkte lag- och klubbkänslan med många aktiviteter utanför plan. Sju av åtta lag gick till A-slutspel fyra av lagen tog sig upp på prispallen varav ett som segrare. Starkt!!

Eskilscupen i Helsingborg är en av landets största fotbollscuper och från IF Lödde deltog P00 och P02 detta året.

P02 tog hem segern i B-finalen efter att i slutspelet ha besegrat högklassigt motstånd i form av Brommapojkarna, Onsala, IFK Norrköping och Enskede. Av 16 spelade halvlekar i cupen höll man nollan i 15 och visade upp en härlig taktisk disciplin och lagmoral. 

P00 tog sig hela vägen till A-final efter att bl.a. ha slagit ut Djurgården och Halmstads BK innan de finalföll mot Elfsborg på straffar. Elfsborg var rejält imponerat av motståndet i finalen och skrev följande på sin hemsida:

"I finalen ställdes Elfsborg mot IF Lödde, och det blev en helt annan match än vad gulsvart hade varit med om tidigare i turneringen. Lödde gjorde de två första målen och gick till halvtidsvila med 2–0 i ryggen, men i andra halvlek visade Elfsborg – som ju inte släppt in ett enda mål fram till finalen – enorm karaktär och gick ikapp till 2–2 efter mål av Viktor Gustavsson och Daniel Mijatovic. Straffsparkar följde, och det blev riktigt spännande.Elfsborg kunde dock andas ut och fira ordentligt när målvakten Melwin Schultz stod för sin andra räddning under straffsparksavgörandet och frälste sitt lag"


En riktigt kul helg för IF Lödde och ytterligare ett styrkebesked på att vi som förening jobbar fantastiskt med våra ungdomar på alla nivåer!!


Domaräventyr
2016-07-30 19:40
Truls, Alfred, Sebastian, Jonathan och Noa redo för finaldagen imorgon!
Sex domare från IF Löddes P01&P02 har fått pröva sina vingar med att döma internationellt då de fått chansen under helgen att döma i Ishöjs Cup Denmark. Att få bo och prata dömning med många andra domare från Danmark och Sverige ger oerhört mycket för dessa killar.
HIF-äventyr
2016-07-26 23:12
Simon Dahlström och Elliot Robertson från P03 är under två veckors tid uppe i Helsingborgs IF och får chansen att träna, spela träningsmatcher samt avsluta med att åka med HIF till deras cupäventyr i Köpenhamn. Riktigt skoj och nyttigt för en del av våra spelare i IF Lödde att få känna på att spela med och mot riktigt bra motstånd och samtidigt få stanna kvar i sin trygga miljö i IF Lödde med närheten till kompisar, skola och hemmet. Samarbetet mellan föreningarna fungerar jättebra och detta äventyr som Simon och Elliot får uppleva är ytterligare ett kvitto på det!
Nya inbrott på IP i natt!
2016-07-17 10:06
I natt har någon roat sig med att bryta upp väggen till teknikrummet, och kunnat få upp dörren. Bytet blev 20 flak läsk, lite glass och korvbröd. Man har även rullat ut varuvagnar, och en sådan saknas, så är det någon som ser denna ligga slängd i byn får ni gärna höra av er. Märkt med svensk cater. Och vet ni något övrigt om detta får ni gärna kontakta Polisen, eller mig på 0733363253.
/Patrik
Nyheter från våra lag