SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Damer U

U-trupp på damsidan 2024
2023-11-02 10:28

Damlaget i IF Lödde har under hösten tagit klivet upp i div.3 och samtidigt med det har tjejsidan vuxit och nu tar föreningen nästa steg genom att parallellt med damlaget ha en Damutvecklings-trupp(DU) bestående av tjejer födda 2007-2009. Tanken är att detta skall underlätta övergången ifrån ungdomsfotbollen till seniorspel för tjejerna. I denna trupp kommer spelare få utvecklas till kommande damlagsspelare genom seriespel mot seniorlag kombinerat med spel mot jämnåriga i inomhuscuper i vinter samt under sommarens cupäventyr.

 

DU-truppen består just nu av 19 spelare där några redan kontinuerligt tränar och spelar matcher med IF Löddes damlag.

 

Träningarna planeras och drivs av damlagets tränare Martin Andersson och Björn Nilsson och till sin hjälp har de Erica Persson och L-G Algebro som båda tillhört ledarstaben runt 09-tjejerna under de senaste åren. Martin och Björns engagemang i laget och att matchtrupperna kommer att vara en mix av spelare ifrån damlaget och U-truppen gör övergången till damlaget enkel och smidig. 

 

Låter detta intressant, utmanande och du är en tjej född 2007-2009 så tveka inte att höra av er till tränarna Martin (mobil: 0709-827526) eller Björn (mobil: 0709-983985) med frågor. Mer info ang. träningstider, cuper mm finns på DU:s flik på IF Löddes hemsida. Länk hittar ni här: https://www.iflodde.se/start?ID=463657


Nyhetsarkiv
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare
Sponsorer