Plats:Vångavallen, Trelleborg D-plan konstgräs
Aktivitetsinfo: Fortfarande publikfritt så vi löser transporten själva.

Seriematch 11 mot 11. Kom ombytta då vi inte har tillgång till omklädningsrum.
Rivstart avgörande!
2020-08-16 23:19

Vångavallen i Trelleborg välkomnade med soligt och hett väder denna eftermiddagen. Termometern visade 29 grader vid matchstart kl.12:00. Vi mötte TFF i två jämna matcher under våren där utfallet var en vinst för TFF med 3-2 och en 2-2 match där Feffe satte kvitteringen på straff på övertid.

Tjejerna i IF Lödde rivstartade matchen då Nazenin gör ett riktigt klassmål på nick på hörna efter 2 minuter. Feffe följde upp den starten med två mål från distans innan Tilda stensäkert sätter sitt friläge till 4-0 precis innan första drickpausen. Under dessa första 25 minuter har Lödde ett riktigt bra passningsspel och pressar

tillbaka TFF på egen planhalva långa stunder.

Andra halvan av första halvlek var mest ett ställningskrig och lagen skapade endast enstaka farligheter. 4-0 när domaren blåser av för välbehövlig halvtid!

TFF startade andra halvlek med ett aggressivare spel och vinner boll högt ett flertal gången innan de får in din första reducering. TFF har lite mer av spelet nu även om vi fortsätter och skapar chanser men nu mer via kontringar. Feffe gör sitt tredje för dagen då hon placerar in säkert tätt intill högra stolpen och Emilia avslutar sedan ett vackert anfall som startade tio pass tidigare hos målvakten Linnea Norrman. Linnea som mitt i halvleken stod för några svettiga räddningar bl.a. en lysande benparad vid ett bra TFF-läge från nära håll.

Sista 15 minuter blir jobbiga för ett slutkört IF Lödde med endast två avbytare jämfört med TFF:s fem. Lödde får mest försvara sig under denna perioden men stack upp emellanåt med bl.a. ett skott i ribban från Emilia Lundberg.

IF Löddes första 25 min var briljanta och på det stora hela blir det en rättvis seger även om krafterna var obefintliga på många håll sista kvarten. IF Lödde visar härlig inställning hela matchen som vanligt och ett bra passningsspel som bara blir bättre och bättre under säsongens gång!

IFK Trelleborg kommer till Tolvans IP på fredag då nästa seriematch väntar!