Vi fikar när vi kommer fram till  Munka Ljungby.

Eventuellt behöver vi hjälp med skjuts. Återkommer i det ärendet.
Målrikt i Munka Ljungby!
2021-05-23 23:41

Munka Ljungby bjöd på riktigt höstväder i maj med stark vind, regn och temperatur strax under 10 men med en grön och fin gräsmatta! IF Lödde åkte, likt de senaste två matcherna, med alla tillgängliga och åldersriktiga spelare och denna gång innebar det 17 spelare i truppen. Matchen spelades 3x30 min och spelarna roterades runt under matchen så att speltid blev någorlunda lika på alla!

Första 5-6 min är det jämt och böljande spel men efter denna inledning tar Lödde över spelet mer och mer och efter att Emma inlett med ett solomål och ett långskott fyllde Lovisa S och Jacky på. Jackys mål var en vacker individuell prestation från ytterbacken som avslutades med ett välplacerat skott med vänsterfoten! Emma satte femman precis innan periodens slut. Sista 20 min av denna första period bjöd Lödde på fin anfallsfotboll med många lägen via mycket djupledslöpningar.

Sex byten i paus satte sina spår och under första 5-10 min av andra perioden vaskade Munka Ljungby fram några vassa chanser och ett mål innan Lödde hittade rätt igen. Lödde gör sedan fyra mål via två från Emma och två från Agnes. Agnes lyckades bl.a. med konststycket att skruva in en höra direkt i mål!

I andra periodpausen slutade regnet och sista perioden kunde spelas av i något bättre förhållande. Lödde avslutade sista 15 min av matchen på ett bra sätt och skapade då återigen mängder av målchanser. Lovisa S fastställde slutresultatet mitt i denna period av bra spel.

Trygga målvakter, stabilt försvarsspel av vår backlinje, spelvändningarna fungerade bra i de perioder där vi spelade bra och att vi idag fick med våra ytterbackar högt upp på offensiva planhalvan tar vi med oss framåt.

Detta var sista träningsmatchen innan vår seriepremiär hemma på IP söndagen den 6/6 mot Askeröd så nu blir det finslipning sista 5-6 träningarna fram tills dess! Vi tackar Munka Ljungby för matchen och önskar dom lycka till under säsongen!