SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
F07/08

Välkommen till IF Lödde F07/08!
 
1-1 mot Köpingebro IF borta
2022-06-11 18:52

Bortamatch mot Köpingebro IF/Svenstorps IF.

Strålande väder på Köpingebro IP idag. Så pass att den mycket rutinerade domaren ordinerade vätskepaus mitt i halvlekarna. Det var kanske positivt för oss. Första tjugo fick vi nämligen inte alls igång spelet. Vi kom inte upp i press och hade alldeles för stora avstånd mellan lagdelarna. Vi var rejält tillbakatryckta. Köpingebro hade dock svårt att skapa riktigt vassa lägen, men de lyckades göra ett vackert mål på frispark. Inte mycket att göra på det skottet som gick in precis under ribban.

 

Efter vätskepausen tog Lödde tag i spelet. Kom upp i press, höll i bollen och fick igång passningsspelet. Vi tar över mer och mer. I paus känner vi att det här ska vi ta. Vi skapar många bra målchanser i andra halvlek och till slut lyckas vi göra mål på en målvaktsretur på nära håll efter en bra hörna! Vi fortsätter att sätta hög press, vinna närkamper och skapar absolut mer målchanser än dem. Det slutar oavgjort med mersmak. Bra jobbat Lödde!

Hemmaseger mot Lilla Torg FF
2022-06-05 16:33

Hemmamatch mot Lilla Torg FF. IP bjöd på strålande söndagssol. IF Lödde F07/08 svarade med att bjuda på den spelmässigt bästa matchen hittills för säsongen. Ett klart snäpp upp vad gäller passningsspelet. Försvarsspelet var stabilt som det brukar, spelet på mitten var bra och vi kom fram bra på kanterna. Tjejerna gjorde jobbet och såg till att ligga rätt i positionerna. Vi radade upp målchanser, men deras målvakt stod pall tills en bra bit in i andra halvlek! En välförtjänt 1-0 seger. 

Storseger mot FC Rosengård
2022-05-29 15:43

Söndagens match blev verkligen en målexplosion! 16-1! Det är många år sedan vi var med om sådana siffror. Kul med mycket mål och många målgörare.

Härlig seger borta med 3-2!
2022-04-29 20:43

Dagen före Valborg kämpade vi oss till en seger mot FC Möjligheten med 3-2! Det var en mycket fysisk match där alla stod upp bra och de tre målen kom till genom att vi verkligen ville få in bollen i mål. Det sista precis innan slutsignalen. Bra jobbat tjejer!

Hemmapremiär mot Åkarp
2022-04-25 07:19

Hemmapremiären, som även var årets första match på riktigt gräs, bjöd på härligt väder och bra spel och en kämpainsats av laget!

 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare