Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 20/1 -22
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Herr A

 
Nawid Jashar klar för IF Lödde!
2022-01-18 19:35

IF Lödde presenterar ytterligare ett nyförvärv, Nawid Jashar, född 2002. En otroligt ambitiös spelare med stor utvecklingspotential som ansluter från Torns IF. Nawid har tidigare även representerat Staffanstorp United FC. 


Nawid kommer in med speed, en stark förmåga i 1 mot 1 situationer och har ett fint tillslag. Det ska bli intressant att se vad Nawids spetskompetens kan tillföra truppen 2022, det triggar en redan stark konkurrenssituation och ger staben ytterligare alternativ. Nawid har ett härligt driv med en stor portion vinnarmentalitet och är redan en positiv injektion i truppen. 

Välkommen till IF Lödde, Nawid!

 

Träningsstart 2022
2022-01-16 12:43

På måndag den 17/1 klockan 19:30, så kör fotboll säsongen 2022 igång med träning på Tolvans IP.

Efter en månads uppehåll skall det bli roligt att komma igång igen. Kalendern här på hemsidan är uppdaterad med träningar och matcher för hela den underbara försäsongen.

Nu kör vi!

Dennis signar för IF Lödde!
2022-01-05 18:28
Dennis Jurs, nyförvärv i IF Lödde.
Dennis Jurs 28 år, en välmeriterad målvakt som vi hämtar från Södra Sandby IF.  Dennis tillför rutin som sista utpost, där han de senaste säsongerna vaktat målet i div II med Eslövs BK, div III och IV med Södra Sandby IF. Redan vid första kontakt var intresset ömsesidigt och vi är övertygade om att Dennis kommer smälta in i gruppen på ett positivt sätt. Inträdet triggar en redan tuff konkurrenssituation med målvaktskollegorna, Noa & Alexander.
 
Dennis har den vinnarmentalitet som krävs, förutom de grundläggande målvaktsspelet så ligger spetsegenskaperna i duktig med fötterna, bra fysik samt spelförståelsen.
 
Varmt välkommen till IF Lödde, Dennis!
Summering av frimånaden för herrlaget
2022-01-02 13:08

Löddes herrlag har haft en relativt stor omsättning av spelare inför 2022 och här nedan kommer en summering.

På minuskontot så noterar vi fyra löddeprodukter och en häljarpsfostad spelare som kommer att pröva vingarna i elitklubbar under 2022. Målvakten Oliver Lindstedt kommer efter elva seniorsäsonger i IF Lödde representera Torns IF i division 1, Andreas Ruggieri testar vingarna i division 2 laget Eslövs BK, Hugo Bäckstrand och Markus Rosenqvist kommer tillhöra MFF U16 resp. U17 och Sam Hegdahl kommer spela för Landskrona BOIS U19. Albin Asklund, som kom ifrån GIF Nike förra året, tar sig nu vidare för spel i FBK Balkan inne i Malmö. Riktigt roligt att IF Lödde kan producera och sedan ge spelare chansen att ta klivet uppåt i fotbollshierarkin! Vi vill tacka alla för tiden i IF Lödde och önskar alla sex spelare stort lycka till i sina nya miljöer!

Vi hälsar Henrik Åkerman välkommen till IF Lödde. Henrik är en stockholmskille som nu skall plugga i Lund några år och som senast spelade division 3 fotboll i stockholmsklubben Sundbybergs IK. Henrik är 21 år och spelar mittback och beskrivs som en spelare med bra huvudspel, bra fötter och enorma inkast som kan utnyttjas som ett offensivt vapen på sista tredjedelen.

William Olsson är också ny i föreningen. William är 19 år och kommer ifrån Landskrona BoIS u19 lag där han oftast har hållit till på vänsterkanten i backlinjen.

Den tredje spelaren att välkomna är Farhang "Franki" Fathiyan som är en 25-årig yttermittfältare/wingback som under 2021 spelat för seriekonkurrenten Vellinge IF.Franki är en poängspelare med god spelförståelse som har mångårig erfarenhet av fotboll på denna nivån bl.a. tillsammans med nya tränaren Daniel i IFK Trelleborg.

Från U19-truppen i IF Lödde har Truls Ohlin flyttats upp och kommer i första hand att fightas om en central roll på mittfältet.

IF Lödde är mycket nöjda med dessa fyra förstärkningar till herrseniortruppen men jobbar fortsatt vidare med att få in något/några nya till i andra positioner i laget innan träningarna drar igång igen den 17 januari

Säsongen där det var stolpe ut.
2021-12-30 13:08

Tyvärr blev 2021 ett lite olyckligt år med covid 19 som spökande ända fram till den 1 juni då det gavs grönt ljus för att köra igång serien, efter många framflyttningar av seriestarten. Svenska Cupens gruppspel som alla i truppen hade sett framåt med spänning och stora förväntningar blev inte riktigt den fest som vi hade tänkt oss. Vi kunde inte byta om och ha genomgångar och därmed förbereda oss på bästa sätt. Det gick inte ta in publik på våra hemmamatcher, vilket gjorde att inramningen inte blev vad vi hade tänkt oss och borta matchen lottades vi mot Trelleborgs FF, istället för ett lag där vi hade spelat på en större arena, med resa och övernattning, blev det ett blåsigt Söderslätt och där Tolvans konstgräsplan och inramning framstår som rena himmelriket. I seriespelet blev vi tvåa med mycket god marginal, men detta året valde SvFF att ställa in kvalspelet, eftersom säsongen förlängdes in i november månad, vilket gjorde att vi aldrig fick denna extra chans med kvalspel till avancemang till Division II, som har varit brukligt de senaste åren för tvåorna i serierna. Ovanpå detta så har efter serien slut Assyriska IK och FC Linköping City tvångsnedflyttats till Div III. Vilket innebar att de två bäst placerade Div III lagen från de 12 serierna i Sverige flyttats upp till Div II, vi var lag nummer tre, med en poäng mindre, men med bättre målskillnad än de lagen som flyttades upp. Det är inte utan det har blivit några sömnlösa nätter där matchen mot Nike borta, Vellinge o LB 07 hemma har spelats upp. Varför kunde vi inte sätta dit en boll på alla de chanser som vi skapade, när vi övrigt i matchen var totalt överlägsna.

 

Nu tar vi nya tag mot 2022 och hoppas på lite stolpe in under denna säsong och ett Gott Nytt År!

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/11 14:00
3 - 0  
Sön 14/11 14:00
1 - 2  
Lör 6/11 13:00
2 - 1  
Lör 30/10 11:00
Tor 28/10 19:00
1 - 4  
Lör 23/10 15:00
5 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IF Lödde, 20/01 19:55 
IF Lödde, 13/01 22:59 
IF Lödde, 22/12 09:25 
IF Lödde, 16/12 20:24 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare