SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet
Herr A

 
Oavgjort mot Torget.
2024-02-24 17:02
En lördag med fantastisk väder och vårkänslorna kom verkligen fram även om det var en sliten plastmatta på Mariedals IP.

De första 40 minuterna var en sömnig tillställning i fruktansvärt lågt tempo från vår sida. När det blev någon fart så var det Torget som stod för det och tar också ledningen med 1-0 i 34 minuten.
 
Vårt första skott på mål kommer efter 30 minuter och det säger en hel del om vår prestation.
När vi för en gång skull kör en lång boll kan Isak sno bollen från Torget passa Linus som slår vidare till Dogge som sätter kvitteringen.
I slut minuterna kommer Linus fri och skjuter i stolpen där John slår in 1-2.
 
Andra halvlek kommer vi mer in i Lilla Torgs sätt att spela och ett snyggt anfall i den 55 minuten mellan Henke, Linus, Malte och där Jens avslutar snyggt i mål.
 
Torget reducera på ett enskilt misstag i försvaret till 2-3 några minuter senare.
 
Isak missat sedan en straff där han själv blir fälld.
Lilla Torg gör sedan en snygg lopp på kvittering mellan våra backar och Dennis
 
Andra halvlek blev mindre av gå fotboll men då byte vi boll med motståndaren hela halvleken igenom.
 
Fem veckor kvar till seriepremiären och mycket att jobba på.
Inför Lilla Torg FF
2024-02-23 10:59

Match mot våra antagonister från ifjor Lilla Torgs FF inne i Malmö på Mariedals IP på lördag.

Mot Lilla Torg hade vi två härliga fighter i fjol, där vi vann med 2-1 hemma och 3-0 i seriefinalen och då också kopplades greppet om seriesegern i division 3.
Torget blev tvåa i serien och fick kvala mot ett Växsjö lag, som man vann mot i dubbelmöte.
Sedan väntade Österlens FF som hamnade på kvalplats nedåt i Supertvåan och där var de chanslösa i dubbelmötet, vilket innebar att Österlen som var tippad som en av serie favoriterna klarade sig kvar i tvåan och Lilla Torg, får fortsätta i trean 2024.
Själv har vi haft en tung vecka med 3 fotbollspass och ett fyspass på Nordic Wellness.
Vi har lite skador som inte vill riktigt ge med sig annars är huvuddelen av truppen tillgänglig för spel, så även nyförvärvet Noha Cavander från Trelleborgs FF, som blev klar igår för IF Lödde säsongen 2024. 
 
 
Storförlust mot seriepremiär motståndarna.
2024-02-17 15:08

Första hemmamatchen för säsongen 2024 mot Hässleholms IF blev en tuff tillställning.

Vi börjar matchen bra och har mycket boll de första 30 minuterna, även om det försvarsmässigt inte fungerar till hundra procent.
HIF kan ganska enkelt ta ledningen 1-0 i 17 minuten, vilket inte var helt rättvist.
Sedan tar Hässleholm över matchen de sista 15 minuterna och kan enkelt utöka till både 2-0 och 3-0 i slutminuterna.
 Andra halvlek äger Hässleholms IF totalt och vi får mestadels jaga boll och när vi väl vinner bollen så lämnar vi vänligt över bollen igen till motståndarna.
HIF kan enkelt fastställa slutresultatet till 4-0 i den 80 minuten.
Som tur är det 6 veckor kvar till seriepremiären i Hässleholm mot just Hässleholms IF och det finns verkligen saker att jobba på fram till dess.
Träningsmatch mot Hässleholms IF
2024-02-16 18:12

På lördag är det hemmapremiär på Tolvans konstgräs för träningsmatch på hemmaplan. Vi gästas då av vår seriepremiär motståndare Hässleholms IF matchen kör igång klockan 12:15.

Hässleholms IF mötte vi i en träningsmatch för drygt ett år sedan på Österås IP och fick oss då en lektion i hur fin fotboll ska spelas, speciellt i första halvlek. Vi tog ledningen med 0-1, men sen var det roliga slut och HIF vann klart med 3-1.
Hässleholms IF kommer senast från en seger med 3-0 mot seriekonkurrenten Nosaby IF.
 
Vi själva har gått ner ett pass i träningsdos denna vecka och hoppas lite att de tunga benen försvinner inför lördagens match, där det gäller att komma upp i samma nivå som senast mot Torns IF i lördags.
 
Hoppas många tar sig ner till Tolvans IP för att ta en titt på IF Löddes upplaga 2024.
Otroligt tuff vecka.
2024-02-11 11:26

Det har varit en otroligt intensiv period, som startade förra lördagen med spel i Blomsterbergs Cup och fortsatte under söndagen med finalspel och cup-vinst.

Veckan har sedan fortsatt med träningar måndag till torsdag med bra deltagande och frenesi på passen.
Fredagen var det årsmöte på Lucys med prisutdelning för serievinsten från SvFF och årets spelare 2023 Sebbe prisades.
Under lördagsmorgonen var det Klubbdag i Nyvångshallen med fotograferingen och utprovning av årets modeller av fotbollsskor från Puma. För att sedan fortsätta till Stångby och möta Torns IF (div 1) i den första träningsmatchen för säsongen 2024. Matchen slutade med förlust 2-1, efter att vi tagit ledningen genom Isak i första halvlek. I andra halvlek orkade vi inte riktigt stå emot Torns forcering utan de lyckades kvittera i den 80 minuten, för att sedan fastställa slutresultatet 5 minuter senare till 2-1.
Många spelare hade då varit igång i åtta dagar med fotboll och gjort det fantastiskt bra och verkligen ställt upp och kört på även om det varit tungt både psykiskt och fysiskt, en stor eloge för detta. Söndagen blir en vilodag och återhämtning innan vi går in i en ny vecka med nya möjligheter och seriekonkurrenten Hässleholms IF väntar på lördag i hemmapremiären för 2024.
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare