SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Damer
Ribba ut i Vejby!
2024-05-23 23:43, Damer

Lång bortamatch på torsdagen när vi begav oss till Vejby för att ta oss an topplaget Vejby IF som öppnat serien starkt och som de senaste åren vuxit in som ett etablerat div.3-lag. 

Första kvarten är relativt jämn utan att något lag skapar något. Sedan tar Lödde över och spelar sig fram till flertalet farligheter där Ida K skjuter ifrån distans precis utanför, Helena Jöneros har en hård nick strax över och Ide Nielsen ett långskott som sånär dalar in men landar tyvärr uppe på målet. Med kvarten kvar till halvlek så tilldelas Lödde en straff när Ida K dras ner i friläge men tyvärr slås straffen i ribban. Halvleken avslutas med att Vejby har sin bästa chans när de nickskarvar en frispark strax utanför. Mållöst i halvtid.

I andra halvlek så blir Vejby något aggressivare och Lödde har svårt att spela sig upp som de så lyckosamt gjort i första halvlek och därmed tar Vejby över taktpinnen lite utan att skapa några stora chanser. Lödde skapar några under första halvtimmen då Helena J provar ifrån distans och Ida Nielsen skjuter en volley i ribban. Med knappa tio minuter kvar så kombinerar sig två anfallare i Vejby sig fint igenom och F16-lanslagsspelaren Thea Carlsson kan sätta dit 1-0 ifrån nära håll. Lödde forcerar på slutet och är så när att kvittera när Ida K är millimetrar ifrån att peta in ett inspel ifrån Stina N och på övertid så nickar samma Stina i ribban ifrån nära håll på fint inspel ifrån Ida N.

Lödde gör en fin bortamatch mot ett välorganiserat Vejby som har några riktigt vassa spetsspelare som idag fällde avgörande. Lödde skapade flest och hetast målchanser sett över matchen och var värda minst en poäng ikväll men ibland är idrotten grym. Nya tag nästa vecka då det väntar två hemmamatcher på Tolvans IP. GIF Nike kommer på besök på onsdagen och sedan väntar Strövelstorp på fredag. Välkomna!

Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-17 23:46

Svensk fotboll strävar efter mer än bara segrar på planen. Fotbollen ska vara en plats för glädje och gemenskap. Här finns ingen plats för hat, hot och våld. Det är genom positiv förstärkning, när vi lyfter, stöttar och peppar, som vi når nya höjder tillsammans.

 

Den här helgen sker en gemensam kraftsamling på anläggningar och arenor runt om i landet, från barn- och ungdomslag hela vägen upp till de högsta serierna för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll. Samtliga tjugofyra fotbollsdistrikt är engagerade. Spelare, föräldrar, ledare, supportrar och domare – alla är viktiga i arbetet för att skapa ett bättre matchklimat! Och ännu bättre fotboll.

 

Skånes fotbollsförbunds anställd personal på kansliet, styrelse- och kommittémedlemmar samt förbundets arvoderade matchobservatörer kommer att finnas ute på distriktets matcher under helgen. Kanske får ni förmånen att träffar dem på just er match, ta tillfället och byt några ord med dem.

 

På Tolvans IP har vi under kvällen hängt upp planscher för att påminna om helgens viktiga budskap.

 

Det är ingen nyhet att matchvärdar skall finnas på alla våra hemmamatcher, men en helg som denna vill vi ta tillfället i akt och påminna er lite extra om vikten av detta, hjälp våra ledare och agera matchvärd! Gula matchvärdsvästar hänger på väggen, till högra innanför dörren in till Klubbstugan. Är man osäker på vad en matchvärd skall göra, ingen fara, läs dokumentet här, så är du redo agera matchvärd :-)

 

Hjälp oss att uppmärksamma denna helgs viktiga manifestation för ett bättre matchklimat!

Ta gärna ett foto på temat och dela med oss så att vi kan lägga ut i våra sociala medier (maila jessi.axelsson@gmail.com, mms/whatsApp till 076-8182521 eller via messenger till IF Löddes facebook konto)

 

Önskar er en härlig helg i fotbollens tecken och

tack för ditt bidrag till ett bra matchklimat!

Besök under veckan!
2024-05-16 21:36

Under denna och förra veckan har våra träningsgrupper haft besök!

Spelarna från herrlaget har varit ute och deltagit i gruppernas träning.

Utöver träning blev det också många frågor, i vissa grupper fler än i andra, som satte gästerna på prov. ⁠:-)

Så viktigt för våra yngre förmågor att få förebilder bland de äldre, något som dessa veckor starkt har bidragit till!

Stort tack till herrlaget för ert engagemang och stort tack till alla lag som med öppna armar tog emot dem. 

Fler tillfällen för våra yngre att träffa och få förebilder, då i vårt damlag, kommer runt sommaren, håll utkik!

5 maj är det äntligen dags starta grupperna för barn födda 2019!
2024-04-29 23:12

5 maj är det äntligen dags att starta upp grupperna för barn födda 2019!

 

Vi träffas på Tolvans IP (A-planen, rakt in genom grindarna, vid stora läktaren), tjejerna kl 10-10.50 och killarna kl 11-11.50

Gympaskor, vattenflaska och kläder efter väder är allt som behövs!

 

Läs mer på respektive lags sida F 2019 resp P 2019

 

Det är årets höjdpunkt att få ta emot våra yngsta på deras första fotbollsträning, vi ser så fram emot att få träffa er!

 

Hjärtligt välkomna till IF Lödde

Lördag 27/4 kl 10 startar vi upp Gåfotbollen!
2024-04-22 09:56

Under 2023 introducerade IF Lödde Gåfotboll. Denna fotbollsform har på kort tid blivit en succé. Att Gåfotboll blivit så populärt beror på att den vänder sig till alla, oavsett kön, ålder eller om du spelat fotboll tidigare eller ej. Alla är välkomna och vi ser gärna en blandad deltagarmix.

Vi träffas på lördagar mellan kl. 10-11. All träning sker på konstgräset för att minska skaderisken. Vi inleder med gemensam uppvärmning, därefter spelar vi smålagsspel och varje träning avslutas med den viktiga fikan. Fotbollsskor är tillåtna och benskydd rekommenderas.

Någon föranmälan krävs inte utan det är bara att dyka upp.

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Michael Esplinger på esplinger@hotmail.com eller 0733-976154.

 

Varmt välkomna !

Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
Herrar, 24/05 14:34 
Damer, 23/05 23:43 
Damer U, 23/05 10:45 
U19, 22/05 19:26 
U19, 20/05 06:52 
Herrar, 17/05 23:12 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare