Klicka här för våra aktuella direktiv med anledning av Covid-19 - uppdaterad 2/6 -21
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IF Lödde
Hjärta - Kamratskap - Ödmjukhet

Vid besök på Tolvans IP för åldersgrupperna födda 2016-2006 gäller t o m 12/8 att tänka på att byta om hemma och ta med fylld vattenflaska, inga omklädningsrum finns att tillgå.

På IP är det tillåtet med 600 åskådare,

Våra direktiv i sin helhet hittar du här

Aktuella direktiv - uppdaterad 15/7
2021-07-15 12:13

Föreningen följer självklart även fortsatt noga direktiven som kommer från Skåneboll, SvFF och Folkhälsomyndigheten. 

 

De idrottsspecifika Corona restriktionerna är borttagna, som del av anpassningarna myndigheterna gör av smittskyddsåtgärderna för nivå 1, till det kom även ytterligare lättnader för nivå 2 som gäller från 15/7. 
Det är viktigt att poängtera att vi även fortsatt måste följa de allmänna rekommendationerna, vi har alla ett stort ansvar och skyldighet att följa de allmänna råd som finns, t ex att hålla avstånd och undvika trängsel, för att undvika smittspridning (Nationella allmänna råd och rekommendationer för att minska spridningen av covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)
 
Detta gäller för vår verksamhet:
 • Ingen involverad i vår verksamhet deltar om man:
  • är/känner sig sjuk (även vid milda symtom)
  • har symptom så som t ex snuva, täppt näsa, feber, hosta, huvudvärk, halsont
  • har någon i sin närhet som drabbats av Covid-19
 • På IP är det tillåtet ha max 600 åskådare
 • Vi har fått direktiv att starta upp användandet av omklädningsrummen stegvis och i begränsad skala, det innebär:
  • Från 15/7 får HA, DA, U19, LFF, OB samt P05 använda omklädningsrummen
  • Från 13/8 får även övriga lag i föreningen börja använda omklädningsrummen
OBS! På anslagstavlan utanför omklädningsrummen sitter veckans matchschema inkl vilket omklädningsrum som gäller för resp lag. Ni måste inför varje match kontrollera vilket omklädningsrum som är "ert" och vi ber er att hålla er till det som finns tilldelat enligt schemat.
 
 • Används Klubbstugan ser man till att inte vara fler än att man kan sprida ut sig o hålla ordentligt avstånd!
 • Vid hemmamatch skall varje lag ha minst en matchvärd och matchvärdens roll går nu tillbaka till hur den var tidigare.
  • matchvärdsväst skall bäras  (finns innanför dörren i Klubbstugan, på hatthyllan)
  • matchvärden är på plats i tid, gärna redan vid samling
  • matchvärdens uppgift är att: 
   • innan matchstart, gå fram till domaren och presentera sig, berätta att matchvärden finns där för att stötta domaren.
   • vara tillgänglig för domaren innan, under, i pauser och efter match (domaren dömer, matchvärden skall inte utföra domarens uppgift, bara stötta) 
   • om någon utanför spelplanen bryter mot Nolltolleransen påtala detta för laget ledare (Nolltollerans innebär att vi inte tillåter att man försöker påverka/ge negativa kommentarer om domsluten, använda svordomar mot ledare/spelare/domare, använda obscena gester/könsord/rasistiska uttryck)
   • Informera IF Löddes styrelse om eventuella händelser som inte är förenliga med Nolltolerans, styrelsen@iflodde.se
   • I många matcher är det våra egna barn/ungdomsdomare som dömer, det är jätteviktigt de har stöd från matchvärden!
Dubbla serieledningar över sommaren!
2021-07-04 23:42

IF Löddes båda seniorlag har båda gjort fina starter på säsongen och kommer att toppa sina respektive serier över sommaruppehållet!

 

IF Löddes damlag har i år gjort comeback i seniorsammanhang och har med sitt unga(snittålder på 17 år) lag vunnit alla sina matcher och på dessa fem matcher endast släppt in ett mål! Tränarduon Martin&Mattias lyfter fram hög träningsnärvaro, bra försvarsspel från forward till målvakt samt härlig stämning i truppen som tre nyckelfaktorer till framgången. Som uppladdning inför hösten drar damlaget i början av augusti till Göteborg fyra dagar för ett träningsläger innan Helsingborgs FF står som motståndare i höstpremiären veckan efter.

 

IF Löddes herrlag var under lördagen på lång bortaresa men tog med sig tre pinnar hem på bussen från Vånga vilket gjorde att laget tog över serieledningen. Huvudtränare Jimmie trycker på att spelarna varit lojala mot matchplanen, fin sammahållning i truppen samt att spelarna hela tiden har en strävan att bli bättre på alla träningar och matcher. Herrlaget laddar upp inför serieomstarten med några träningsmatcher i juli samt ett träningsläger i Ystad. Herrarna startar upp serien med ett bortaderby mot GIF Nike lördagen den 7 augusti. 

Föreningen gratulerar till bra säsongsstarter och hoppas på att lagen får en minst lika fin höst!


Hugo Bäckstrand kallad till Riksläger!
2021-07-02 00:26

Hugo Bäckstrand är kallad till Rikslägret uppe på Bosön den 26-30 juli. Rikslägret är första samlingen för blivande P06-landslaget och till denna samlingen kallas omkring 120 spelare från hela landet. Hugo är född 2006 men har alltid, sedan han kom från moderklubben Häljaps IF för 2-3 år sedan, spelat och tränat med 05:orna i IF Lödde. 

Grattis och stort lycka till Hugo!

Ni som tar bilen till IP - hjälp oss!
2021-06-07 17:41

Det är mycket trafik på Bollvägen och adderat till det många som parkerar eller stannar för hämtning/lämning längs konstgräsplanen eller på andra inte så lämpliga platser längs vägen - detta  skymmer sikten för andra trafikanter och barn/ungdomar påväg till och från IP.

Vi är väldigt måna om att alla skall kunna ta sig säkert till och från IP utan några olyckor!

 

Från föreningens håll har vi varit i kontakt med kommunen gällande Bollvägen och trafiksituationen, för att försöka få till en bättre trafikmiljö på Bollvägen, men tyvärr utan någon framgång.

 

Därför vädjar vi nu till alla som tar bilen till IP, kör försiktigt på Bollvägen och använd parkeringsplatserna, numera får ni gärna hämta/lämna inne på IP och behöver inte stanna vid huvudingången!

 

Tack för er hjälp att minimera riskerna för olyckor och göra det säkert för alla att ta sig till och från IP!
Stöd IF Lödde
Digitala bingolotter            Svenska Spel
Nyheter från våra lag
P 2007, 05/08 22:44 
P 2009, 04/08 21:06 
Knattespelen, 01/08 21:02 
Herrar, 30/07 13:27 
Herrar, 28/07 16:29 
 
Följ oss
Huvudpolare
Guldpolare
Silverpolare
Bronspolare